- 29 Kasım 2010
- 611
- 1.204
Bulantim yok acaba bi sorun mu var diye uzuluyordum. Simdi de sukur bulantim olmasina ragmen istifra etmiyorum. Ama 3 gundur istahim yok. Ekmek yiyorum acligimi bastirmak icin. Ki ben bu 8haftama kadar her ogunumu o kadar guzel yerdim ki.. sabah süt yumurta peynir, oglen et veya tavuk salatayla, aksam bakliyat veya sebze yemegi seklinde duzenli proteinli beslenirdim. Tabi ara ogunlerimde meyve ceviz eksik olmazdi. Yemeklerimin yanina ayrani eksik etmezdim..Su an psikolojik olarak o kadar kotuyum ki bebegimi besleyemiyorum gelisimi kotu olacak diye Esim bile diyo kendini saldin 3 gundur dogru duzgun bisey yedigin yok. Hatta sinirimden ona bagirdim. Ne yapayim bilerek mi yapiyorum canim istemiyor diye.. Diyecegim o ki kimse bulantim yok diye benim gibi uzulmesin. Cevrenizdekilere de demeyin. Valla nazar hep
Sakın bebegımı besleyemıyorum dıye dusunme canım ilk aylar senın yedıgın onemlı degıl bı arkadasım 15 kılo verdı bnulantıdan hastanede yatıyor ve ıkız hamıle sımdı turp gıbı... Benımde ısteyerek yedıgım tek sey eksi sarma lımon sıkıp yıyorum... Sabırdan baska caremız yok gececek ve bu seferde cok yıyıp sısecegız :)