2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bulantim yok acaba bi sorun mu var diye uzuluyordum. Simdi de sukur bulantim olmasina ragmen istifra etmiyorum. Ama 3 gundur istahim yok. Ekmek yiyorum acligimi bastirmak icin. Ki ben bu 8haftama kadar her ogunumu o kadar guzel yerdim ki.. sabah süt yumurta peynir, oglen et veya tavuk salatayla, aksam bakliyat veya sebze yemegi seklinde duzenli proteinli beslenirdim. Tabi ara ogunlerimde meyve ceviz eksik olmazdi. Yemeklerimin yanina ayrani eksik etmezdim..Su an psikolojik olarak o kadar kotuyum ki bebegimi besleyemiyorum gelisimi kotu olacak diye 😔 Esim bile diyo kendini saldin 3 gundur dogru duzgun bisey yedigin yok. Hatta sinirimden ona bagirdim. Ne yapayim bilerek mi yapiyorum canim istemiyor diye.. Diyecegim o ki kimse bulantim yok diye benim gibi uzulmesin. Cevrenizdekilere de demeyin. Valla nazar hep 😇

Sakın bebegımı besleyemıyorum dıye dusunme canım ilk aylar senın yedıgın onemlı degıl bı arkadasım 15 kılo verdı bnulantıdan hastanede yatıyor ve ıkız hamıle sımdı turp gıbı... Benımde ısteyerek yedıgım tek sey eksi sarma lımon sıkıp yıyorum... Sabırdan baska caremız yok gececek ve bu seferde cok yıyıp sısecegız :)

Merhaba kızlar bende bugün doktora gittim bebismiz 8 haftalık kalp atışı falan herşeyi güzel bir sıkıntı yok genişte insAllah🥰ama sol tarafımda 4 cm den büyük kist var bebeğe bir zararı olmaz şimdilik dedi ama büyüme falan olurmu diye kontrol ederiz dedi genelde bu tarz kistler 3.aydan sonra kendi kendine eriyormus
Bnde 7cm vardi cnm biraz küçüldü dedi geçen gittiğimde ınsallah bu sefer iyice küçülmüştur içini ferah tut 5 cm altı tehlikesi yok dedi doktor

Canm ben Nisan ayında virus atlattım suan olmayi düşünmüyorum çünkü evdeyim çıkmıyorum sadece ayda bir hastaneye gidiyorum o kadar o zamanda elimden geldiği kadar dikkatli olmaya çalışıyorum ama doğumdan 3 ay snra olunabiliyormus asi o zamn olmayı düşünüyorum bnde

Aslında bana kalsa bende olmayacağım.
Kovidde olmadım şuana kadar ama işçilere zorunluluk geldi ya işyerimden baskı var.
Yoksa her hafta pcr testi istiyorlar.

Bu arada daha iyi misin?

Bulantıların ne alemde?

Aslında bana kalsa bende olmayacağım.
Kovidde olmadım şuana kadar ama işçilere zorunluluk geldi ya işyerimden baskı var.
Yoksa her hafta pcr testi istiyorlar.

Bu arada daha iyi misin?

Bulantıların ne alemde?
Ayy şükür canım serumdan snra 4.gun iste biraz biraz azaldi gibi serum iyi geldi galiba az yiyorum tam doymuyorum iste ama en azından kusma bulanti olmuyor sen nasılsın nasıl gidiyor

Ayy şükür canım serumdan snra 4.gun iste biraz biraz azaldi gibi serum iyi geldi galiba az yiyorum tam doymuyorum iste ama en azından kusma bulanti olmuyor sen nasılsın nasıl gidiyor

Çok sevindim canım benim bulantı zordur.
Ben iyiyim şükür devam ediyor her şey yolunda :KK36:
Büyümesini iple çekiyorum :))

Çok sevindim canım benim bulantı zordur.
Ben iyiyim şükür devam ediyor her şey yolunda :KK36:
Büyümesini iple çekiyorum :))
Aynen hayırlısıyla büyüsünler de 😘 eşim burda yok benim hergun soru yağmuruna tutuyor bugün kaç cm oldu bugün gelişimi ne hissediyormusun sesimi duysa tepki verecek mi cinsiyet ne zamn olacak ben gelinceye kadar ne kadar olur karnın buyur mu 🤣 su günlerde sağlıkla hızlıca geçer insallah

Sakın bebegımı besleyemıyorum dıye dusunme canım ilk aylar senın yedıgın onemlı degıl bı arkadasım 15 kılo verdı bnulantıdan hastanede yatıyor ve ıkız hamıle sımdı turp gıbı... Benımde ısteyerek yedıgım tek sey eksi sarma lımon sıkıp yıyorum... Sabırdan baska caremız yok gececek ve bu seferde cok yıyıp sısecegız :)
Evet evet ilk aylar depolarimizdan beslenlesi icimi rahatlatiyor. Dolma yaparim da sarmaya cok useniyorum. Yoksa mideye iyi gelir limonlu eksi sarma. Ben de bizim koye ait bi yemek var ne hikmetse o aklima geldi ki annem yaptiginda asla yemezdim. Yogurtlu keşkek. Youtube dan yapilisini izleyip onu denedim biraz yedim midem rahatladi ekşi ekşi 🥰🥰 valla istahli gunlerimi istiyorum. Yiyeceklerden tiksinmedigim gunlerimi 😇 kilo alalim, vermesini de biliriz 😉

Merhaba sevgili anneler. Size bugün yaptığım iki testi atıyorum. Öğleden sonra kan vermeye gittim ancak sabaha çıkar dediler sonuç. Bir de adet sancısı gibi sancım var benim, yumurtalıklarımda dolgunluk :KK43: sizde de olmuş muydu? Dış gebelikten çok korkuyorum. Kan sonucunu beklemeden eşime söyleyim mi sizce?Eki Görüntüle 2915768 Eki Görüntüle 2915769
Benm adet günü oyle bi agrim oldu ki yataktan çıkamadım canm o derece hatta hastalancam sandım test bile yapmamıştım snrasinda agri oldu diye kist falan sandım ama bebekmis şükür 😘 baksana teste çıkmış zaten hayırlısıyla yarın kanda da ogrenmis olursun

Aynen hayırlısıyla büyüsünler de 😘 eşim burda yok benim hergun soru yağmuruna tutuyor bugün kaç cm oldu bugün gelişimi ne hissediyormusun sesimi duysa tepki verecek mi cinsiyet ne zamn olacak ben gelinceye kadar ne kadar olur karnın buyur mu 🤣 su günlerde sağlıkla hızlıca geçer insallah

20.haftaya gelsek sonrası kolay diyorlar alışverişi falan derken daha hızlı geçer :))
Hiç bir şey de almadım daha çocuğumun çorabı bile yok o_O
Erkekler işte benimki de öyle çok meraklı :KK36::KK36:

20.haftaya gelsek sonrası kolay diyorlar alışverişi falan derken daha hızlı geçer :))
Hiç bir şey de almadım daha çocuğumun çorabı bile yok o_O
Erkekler işte benimki de öyle çok meraklı :KK36::KK36:
Bende almadım daha canm benm kv batıl inançları var ona kalsa doğuma 1 hafta kala alınacak falan ama ben eşimi bekliyorum gelince onunla gidip almak istiyorum o yuzden bide cinsiyet belli olsun örgüleri falan oyle yapacak annem 😘😘

Benm adet günü oyle bi agrim oldu ki yataktan çıkamadım canm o derece hatta hastalancam sandım test bile yapmamıştım snrasinda agri oldu diye kist falan sandım ama bebekmis şükür 😘 baksana teste çıkmış zaten hayırlısıyla yarın kanda da ogrenmis olursun
Kanda da öğrendim canım, aynen benim de adet sancısı gibi oldu, testi çok geç yaptım o yüzden. Ama arkadaşın da kasıkları batıyormuş benim de sadece kasıklarım ayağa kalkınca patlayacak gibi oluyor. O yüzden korktum :KK43:

Kızlar hepinizi sevgiyle kucaklıyorum :KK200:
Bir sorum olacaktı; aşı olacak mısınız?
Ben olmadım 1 doz bile ama çalıştığım için iş yerlerine zorunluluk geldi biliyorsunuz.
Doktorumda 12.haftadan sonra olabilirsin dedi ama benim kafam da soru işaretleri var.

Siz aşı oldunuz mu/olacak mısınız ?
Ben hamileliğimi öğrenmeden bir hafta önce biontech 2.dozu olmuştum. Genel olarak doktorlar 3.aydan sonra öneriyor. Bende bilsem muhtemelen 3 ayı atlatmayı beklerdim.
Bence işyerine zorunluluk gelmesi iyi olmuş, en azından önlem alınıyor bu güzel, bizde maske takan bile yok maalesef 😔

Ben hamileliğimi öğrenmeden bir hafta önce biontech 2.dozu olmuştum. Genel olarak doktorlar 3.aydan sonra öneriyor. Bende bilsem muhtemelen 3 ayı atlatmayı beklerdim.
Bence işyerine zorunluluk gelmesi iyi olmuş, en azından önlem alınıyor bu güzel, bizde maske takan bile yok maalesef 😔

Evet çok saldı herkes önemsemiyorlar artık.
Ben hiç olmak istemiyorum ama mecbur kaldım artık olacağım :/

Bende almadım daha canm benm kv batıl inançları var ona kalsa doğuma 1 hafta kala alınacak falan ama ben eşimi bekliyorum gelince onunla gidip almak istiyorum o yuzden bide cinsiyet belli olsun örgüleri falan oyle yapacak annem 😘😘

Kimseyi dinleme ama erken daha bizim için para olsun hemen olur onlar.
Sen ne hissediyorsun peki kız mı erkek mi :anne: :anne:

Bnde 7cm vardi cnm biraz küçüldü dedi geçen gittiğimde ınsallah bu sefer iyice küçülmüştur içini ferah tut 5 cm altı tehlikesi yok dedi doktor
Yaaa insAllah küçülmüştür cnm🤲evet banada doktor dedi bir zararinolmaz senin sancin ağrın olur çok eğilip kalkma anı hareketler yapma dedi

Bu olcumler doguma kadar her gittiğinizde değişecek, o an ki olcumlere göre belirleniyor, cok buyuk gun farki yoksa önemli degil, gelişimini saglikli takip etmek için hep aynı doktora gitmek lazım, doktor ve ölçülen makineler cok farkediyor cunku 😊 bana kiz gibi geldi, saglikla gelsin 💕
kafama takıldı, çünkü aşı da olmak istiyorum. 12. haftamın dolmasını bekliyordum.

Kanda da öğrendim canım, aynen benim de adet sancısı gibi oldu, testi çok geç yaptım o yüzden. Ama arkadaşın da kasıkları batıyormuş benim de sadece kasıklarım ayağa kalkınca patlayacak gibi oluyor. O yüzden korktum
Sakin ol kötü düşünme ben surekli bebek yok kist dedim 7 cm kist oluştu bebekle birlikte lekelenme yaşadım surekli kusma bulanti oldu zayıfladım artk herseyin iyisini düşünmeye çalışıyorum herseye şükür diyorum

X