2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar ben de dün ilk kez kontrole gittim, ultrasonda bebeğimizi de kalp atışını da gördük çok şükür 😇🙏🏻 İnanılmaz muhteşemdi kalbinin atışını görmek 🤍🤍🤍
Bende fix bi mide bulantısı yok sadece bazı kokular midemi bulandırıyor iştahsızlaştırıyor.. ve yumurta yemeyi falan bıraktım neredeyse hiç içim almıyor :KK43: ama günün her saati uykuluyum 🥱 çok şükür rahatsız edici bi semptom yok baya rahat geçti şu ana kadar, inşallah böyle devam eder sağlıkla kucağımıza alırız 😇🍀
Bende de hala öyle kuzum, bulantı yok ama istahta yok, özellikle yumurta haşlama asla yiyemiyorum. Ve hep uyku hali. Sürekli uyuyorum

Çok çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun de çokça sabır versin sizlere.
Geçen nisan ayında benim de bebeğimin kalbim atmadığı için aldırmak zorunda kalmıştım ama size şunu söyleyebilirim ki kendimi 3 ay korunmak istedim 3 ayın sonunda bebeği düşündüğüm ilk ay hamile kaldım Allah daha güzel daha sağlıklı evlatlarla karşılaştırsın sizi inşallah
Aminnn sagolun. Ne güzel olmuş sizin hemen sağlıkla alın kucağınıza inşallah

Bir iki semt var aklimizda ama kesin degil gidecegimizde. Esimin islerine bagli. Ben erkek doktor istiyorum. Ali hocaya bi bakayim cok ters kalmazsa olabilir. Sagolun. :)
Ali hocanın instagram sayfasını takip et çok memnun kalacaksın çok çok çok iyi merhametli ve çok başarılı bir doktor.
Maşallah 11. Haftalara gelenler var görüyorum da 😊 cinsiyetleri öğrenmeniz yakındır , cinsiyetle ilgili rüya görenler varmı şimdi veya önceki gebeliklerinde ?😌
Ben 3. Haftada hamile olduğumu rüyamda gördüm. Geçen gunde rüyamda altın rengi bir bebek melek gördüm eşimle bana sarılıyordu Rabbım bir evlat nasip etsin sağlıklı sıhhatli isallah.
Gunaydin kizlar
Ben gece cok huzursuz uyuyorum..
Gaz sancıları beni mahvediyor ciddi derece de .. üstelik yediklerime cok dikkat ettiğim halde
Gaz sancısı bende de çok aşırı var ve ben kızıma doğduğunda kimyonu suyla kaynatıp soğumasını bekleyip süzüp icirdim ve gaz sancısı olmadı. Bu tarifi birda kadınlar kulübünde gördüm şimdi kendime uyguluyorum. Kimyon sindirimi rahatlatıyor gaz çıkarma kolaylaşıyor. Bunun bitkisel hapları var onu da içtim geçirmiyor kimyonu araştırın tavsiye ederim yemekleri pişirirken bile içine azıcık koyun iyi geliyor
Al benden de o kadar sabah agrilarla uyaniyorum.Gaz artik kasiklarima vuruyor sanki regl olacakmisim gibi agri yapiyor.Kalktigimdan beri arastiriyorum folik asit ilacini kesecem ondan supheleniyorum,2 gun icmeyip takip edecem bakayim
Folik asit prospektusu oku ama o yapmaz hamileliğin etkisi bu demir ilacı içiyorsan o kabızlık ve bulantı artirirmis Gaz yapabilir.

Maşallah 11. Haftalara gelenler var görüyorum da 😊 cinsiyetleri öğrenmeniz yakındır , cinsiyetle ilgili rüya görenler varmı şimdi veya önceki gebeliklerinde ?😌
Ben önceki hamileliğimde hamile kaldığımı öğrenmeden hemen önce görmüştüm. Büyümüş halini gördüm resmen sakallı bıyıklı adam olmuş onunla sohbet ediyoruz çok değişikti 🤩

Al benden de o kadar sabah agrilarla uyaniyorum.Gaz artik kasiklarima vuruyor sanki regl olacakmisim gibi agri yapiyor.Kalktigimdan beri arastiriyorum folik asit ilacini kesecem ondan supheleniyorum,2 gun icmeyip takip edecem bakayim
Alakası olabilir mi?
Ama ben aylardır folik asit kullanıyorum bu sorunlarım yeni basladi

Ali hocanın instagram sayfasını takip et çok memnun kalacaksın çok çok çok iyi merhametli ve çok başarılı bir doktor.

Ben 3. Haftada hamile olduğumu rüyamda gördüm. Geçen gunde rüyamda altın rengi bir bebek melek gördüm eşimle bana sarılıyordu Rabbım bir evlat nasip etsin sağlıklı sıhhatli isallah.

Gaz sancısı bende de çok aşırı var ve ben kızıma doğduğunda kimyonu suyla kaynatıp soğumasını bekleyip süzüp icirdim ve gaz sancısı olmadı. Bu tarifi birda kadınlar kulübünde gördüm şimdi kendime uyguluyorum. Kimyon sindirimi rahatlatıyor gaz çıkarma kolaylaşıyor. Bunun bitkisel hapları var onu da içtim geçirmiyor kimyonu araştırın tavsiye ederim yemekleri pişirirken bile içine azıcık koyun iyi geliyor

Folik asit prospektusu oku ama o yapmaz hamileliğin etkisi bu demir ilacı içiyorsan o kabızlık ve bulantı artirirmis Gaz yapabilir.
Kuzum kimyon demleme işe yarıyor mu? Her gun mu iciyorsun miktarı ne kadar? Denesem mi aceba baya rahatsızım bu durumdan ya

Oncekilerde gördüklerim dogru cikti bu seferde rüyamda sunnet hakkında konusuyorduk, erkek olabilir buyuk ihtimal 😊

Oncekilerde gördüklerim dogru cikti bu seferde rüyamda sunnet hakkında konusuyorduk, erkek olabilir buyuk ihtimal 😊
Ben de bir önceki hamileligimde hatta hamile olduğumu öğrenmeden önce kizim olduğunu gördüm rüyamda, ayni hafta hamile olduğumu öğrendim ve kizim oldu..
Bu sefer de iki kere ruya gördüm birinde cinsiyet anlamadim, diğerinde kiz di sanirim bakalim.. ama bu sefer erkek hissediyorum gibi bakalim hayirlisi 🙏

Kızlar nasılsınız. Ben hiç iyi değilim astımım tuttu ilacın üstünde hamilelikte kullanılmaz yazdığı için kullanamıyorum. Acile gittim derdimi anlatamadan covid polikliniği ne sevk edildim. Şaka gibi hamileliğe uygun bir astım ilacı yazdırmak istiyorum sadece. Orada vürüs falan bulaşırsa diye gitmedim 😔 otacının tadı iğrenç olan pastilleriyle idare ediyorum. Yarın özel hastaneye gideceğim. İnşallah onlara derdimi anlatabilirim.

Kızlar dua edin yarın kontrol var. Geçen hafta kalp atışını duymuştuk ama 1 hafta sonra tekrar gel dedi.
Ama ben de hala belirti yok göğüsler de falan.?
Endişe etmelimiyim.?

Kızlar nasılsınız. Ben hiç iyi değilim astımım tuttu ilacın üstünde hamilelikte kullanılmaz yazdığı için kullanamıyorum. Acile gittim derdimi anlatamadan covid polikliniği ne sevk edildim. Şaka gibi hamileliğe uygun bir astım ilacı yazdırmak istiyorum sadece. Orada vürüs falan bulaşırsa diye gitmedim 😔 otacının tadı iğrenç olan pastilleriyle idare ediyorum. Yarın özel hastaneye gideceğim. İnşallah onlara derdimi anlatabilirim.
Hangi ilacı kullanıyorsunuz astım için.
Bildiğim ventolin tarzı ilaçlar zararlı değil gebelikte

X