- 12 Ağustos 2021
- 68
- 69
- 30
Ben 8 aynıyız neredeyseee7+1
Senin kaçıncı hafta ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 8 aynıyız neredeyseee7+1
Senin kaçıncı hafta ?
Bende ayni sekilde kuzum, öyle böyle değil bu gaz sancıları beni öldürecekGunaydin kizlar
Ben gece cok huzursuz uyuyorum..
Gaz sancıları beni mahvediyor ciddi derece de .. üstelik yediklerime cok dikkat ettiğim halde
Bende de hala öyle kuzum, bulantı yok ama istahta yok, özellikle yumurta haşlama asla yiyemiyorum. Ve hep uyku hali. Sürekli uyuyorumKızlar ben de dün ilk kez kontrole gittim, ultrasonda bebeğimizi de kalp atışını da gördük çok şükür İnanılmaz muhteşemdi kalbinin atışını görmek
Bende fix bi mide bulantısı yok sadece bazı kokular midemi bulandırıyor iştahsızlaştırıyor.. ve yumurta yemeyi falan bıraktım neredeyse hiç içim almıyor ama günün her saati uykuluyum çok şükür rahatsız edici bi semptom yok baya rahat geçti şu ana kadar, inşallah böyle devam eder sağlıkla kucağımıza alırız
Aminnn sağol Allah sizlerin sağlıkla bebislerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallahcanım benim acını kalbimde hissettim inan. Allah sabrını versin, kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
Aminnn sagolun. Ne güzel olmuş sizin hemen sağlıkla alın kucağınıza inşallahÇok çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun de çokça sabır versin sizlere.
Geçen nisan ayında benim de bebeğimin kalbim atmadığı için aldırmak zorunda kalmıştım ama size şunu söyleyebilirim ki kendimi 3 ay korunmak istedim 3 ayın sonunda bebeği düşündüğüm ilk ay hamile kaldım Allah daha güzel daha sağlıklı evlatlarla karşılaştırsın sizi inşallah
İnşallah sağol sen de sağlıkla al kucağına inşallahgeçmiş olsun canım.Bir sonraki sağlıkla gelir inşallah bozma moralini.Bende 3 ay önce kürtaj oldum şimdi 7 haftalık hamileyim.Seninde tekrardan sağlıkla olur inşallah
Aynen ben bile şaşırdım gerçekten ama doktorum bir ay öncesinden folik asit ve bir gün arayla coraspirin kullandırdı banaAminnn sagolun. Ne güzel olmuş sizin hemen sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Ali hocanın instagram sayfasını takip et çok memnun kalacaksın çok çok çok iyi merhametli ve çok başarılı bir doktor.Bir iki semt var aklimizda ama kesin degil gidecegimizde. Esimin islerine bagli. Ben erkek doktor istiyorum. Ali hocaya bi bakayim cok ters kalmazsa olabilir. Sagolun. :)
Ben 3. Haftada hamile olduğumu rüyamda gördüm. Geçen gunde rüyamda altın rengi bir bebek melek gördüm eşimle bana sarılıyordu Rabbım bir evlat nasip etsin sağlıklı sıhhatli isallah.Maşallah 11. Haftalara gelenler var görüyorum da cinsiyetleri öğrenmeniz yakındır , cinsiyetle ilgili rüya görenler varmı şimdi veya önceki gebeliklerinde ?
Gaz sancısı bende de çok aşırı var ve ben kızıma doğduğunda kimyonu suyla kaynatıp soğumasını bekleyip süzüp icirdim ve gaz sancısı olmadı. Bu tarifi birda kadınlar kulübünde gördüm şimdi kendime uyguluyorum. Kimyon sindirimi rahatlatıyor gaz çıkarma kolaylaşıyor. Bunun bitkisel hapları var onu da içtim geçirmiyor kimyonu araştırın tavsiye ederim yemekleri pişirirken bile içine azıcık koyun iyi geliyorGunaydin kizlar
Ben gece cok huzursuz uyuyorum..
Gaz sancıları beni mahvediyor ciddi derece de .. üstelik yediklerime cok dikkat ettiğim halde
Folik asit prospektusu oku ama o yapmaz hamileliğin etkisi bu demir ilacı içiyorsan o kabızlık ve bulantı artirirmis Gaz yapabilir.Al benden de o kadar sabah agrilarla uyaniyorum.Gaz artik kasiklarima vuruyor sanki regl olacakmisim gibi agri yapiyor.Kalktigimdan beri arastiriyorum folik asit ilacini kesecem ondan supheleniyorum,2 gun icmeyip takip edecem bakayim
Ben önceki hamileliğimde hamile kaldığımı öğrenmeden hemen önce görmüştüm. Büyümüş halini gördüm resmen sakallı bıyıklı adam olmuş onunla sohbet ediyoruz çok değişiktiMaşallah 11. Haftalara gelenler var görüyorum da cinsiyetleri öğrenmeniz yakındır , cinsiyetle ilgili rüya görenler varmı şimdi veya önceki gebeliklerinde ?
Alakası olabilir mi?Al benden de o kadar sabah agrilarla uyaniyorum.Gaz artik kasiklarima vuruyor sanki regl olacakmisim gibi agri yapiyor.Kalktigimdan beri arastiriyorum folik asit ilacini kesecem ondan supheleniyorum,2 gun icmeyip takip edecem bakayim
Kuzum kimyon demleme işe yarıyor mu? Her gun mu iciyorsun miktarı ne kadar? Denesem mi aceba baya rahatsızım bu durumdan yaAli hocanın instagram sayfasını takip et çok memnun kalacaksın çok çok çok iyi merhametli ve çok başarılı bir doktor.
Ben 3. Haftada hamile olduğumu rüyamda gördüm. Geçen gunde rüyamda altın rengi bir bebek melek gördüm eşimle bana sarılıyordu Rabbım bir evlat nasip etsin sağlıklı sıhhatli isallah.
Gaz sancısı bende de çok aşırı var ve ben kızıma doğduğunda kimyonu suyla kaynatıp soğumasını bekleyip süzüp icirdim ve gaz sancısı olmadı. Bu tarifi birda kadınlar kulübünde gördüm şimdi kendime uyguluyorum. Kimyon sindirimi rahatlatıyor gaz çıkarma kolaylaşıyor. Bunun bitkisel hapları var onu da içtim geçirmiyor kimyonu araştırın tavsiye ederim yemekleri pişirirken bile içine azıcık koyun iyi geliyor
Folik asit prospektusu oku ama o yapmaz hamileliğin etkisi bu demir ilacı içiyorsan o kabızlık ve bulantı artirirmis Gaz yapabilir.
Oncekilerde gördüklerim dogru cikti bu seferde rüyamda sunnet hakkında konusuyorduk, erkek olabilir buyuk ihtimalMaşallah 11. Haftalara gelenler var görüyorum da cinsiyetleri öğrenmeniz yakındır , cinsiyetle ilgili rüya görenler varmı şimdi veya önceki gebeliklerinde ?
Uygulamadan olmuyor, normal internetten sayfasından girince yukleniyorTelefondan foto yükleyemiyorum çok sinir bozucu. Dosya ekleye tıklıyorum ama bişey çıkmıyor maalesef. Siz nasıl ekliyorsunuz kızlar.
Yok mu bunun bir çözümü acabaBende ayni sekilde kuzum, öyle böyle değil bu gaz sancıları beni öldürecek
Ben de bir önceki hamileligimde hatta hamile olduğumu öğrenmeden önce kizim olduğunu gördüm rüyamda, ayni hafta hamile olduğumu öğrendim ve kizim oldu..Oncekilerde gördüklerim dogru cikti bu seferde rüyamda sunnet hakkında konusuyorduk, erkek olabilir buyuk ihtimal
Hangi ilacı kullanıyorsunuz astım için.Kızlar nasılsınız. Ben hiç iyi değilim astımım tuttu ilacın üstünde hamilelikte kullanılmaz yazdığı için kullanamıyorum. Acile gittim derdimi anlatamadan covid polikliniği ne sevk edildim. Şaka gibi hamileliğe uygun bir astım ilacı yazdırmak istiyorum sadece. Orada vürüs falan bulaşırsa diye gitmedim otacının tadı iğrenç olan pastilleriyle idare ediyorum. Yarın özel hastaneye gideceğim. İnşallah onlara derdimi anlatabilirim.
Forpack capsair 400. Reçete kullanmayın yazıyor.Hangi ilacı kullanıyorsunuz astım için.
Bildiğim ventolin tarzı ilaçlar zararlı değil gebelikte