- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- 6.356
- 30
Nerde doktorun ben gerçi memnunum doktorumdan ama aklımda bulunsun enazından valla çok çabuk büyüyolar bi bakmışız doğmuşlar bile
Seyfi Demirsoy kadın doğum Hastanesi'nde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerde doktorun ben gerçi memnunum doktorumdan ama aklımda bulunsun enazından valla çok çabuk büyüyolar bi bakmışız doğmuşlar bile
Buca da ters bana hoş gerçi benim doktorun özel baktığı klinikte alsancakta orası da uzak şehirdışına gitsem daha yakınSeyfi Demirsoy kadın doğum Hastanesi'nde
Evet canım 6 haftalık hamileyim kafana takma stres yapma ben hiç birinde hamile kalıcam mı kalmıcam mı diye stres yapmadım belki de o yüzden hemen oldu stres etkiliyormuş okuduğuma göreHım simdi hamilemisin . Inslaqlh bende hamileyimdir
Canınız çekiyor en azından, benim ne bulantı ne mide sorunu cok sukur olmadi. Hormonal olabilir mi aceba diye bi yazayim demiştimBenim midem ağzımdaydı ama bulantım olmuyordu çok şükür o da geçti. Ben tatlı çikolata hastasıydım şimdi arada çekince canım yiyorum geçen tulumba tatlısı çekti mesela ondan öncede waffle herşeyi yemekten midem oldu çöplük e hal böyle olunca kabızlıkta bitti mideyi boza boza düzeldim ama genel olarak canım eksi şeyleri daha çok istiyor bir de yemeeeek
Aynen bende pantolon düğmeleri açık geziyorum bir de iç çamaşırlarımın lastiklerine makasla bir iki kesik attım rahatlatsın diye demek ki yalnız değilmişim. Şuana kadar 2,5 kilo almışımBenim öyle ya gören 6 aylık sanar hiç birşey giyemiyorum herşey sıkıyor. Yüksek bel bol pantolonlarım varda onlarla kurtarıyorum ama galiba bir kaç şey daha almam lazım özellikle hamile iç çamaşırları
Aynen öyle yo takmıyorum zaten rabbim ne zmasn verirse sağ salim şekildeEvet canım 6 haftalık hamileyim kafana takma stres yapma ben hiç birinde hamile kalıcam mı kalmıcam mı diye stres yapmadım belki de o yüzden hemen oldu stres etkiliyormuş okuduğuma göre
Anladım, sorun olmaz inşallahCinsiyetten öte bende o anlamda sormustum aslında, şeker ile ilgili yada hormonal baska bisey mi var diye. Çünkü dedigim gibi eksi de aman aman yemiyorum, normalim. Sadece tatlıya böyleyim
Ben onları yedim mi mide bulantısı değil de böyle bı tuhaf oluyorum ve sürekli tükürmek geliyor haksızlık oluyor bilmem ne yapacagimKızlar yaz başından beri deli gibi yediğim özellikle dondurmaya nerdeyse kalp atışını duydugumdan beri küstüm. Canım tatlı asla istemiyor, hele dondurma o sosu çikolatası derken kendi kendimi usandiriyorum tatliya benim gibi küsen var mı? Tuzlu yine yiyorum normal, aserme değil ama özellikle tatlı sütlü şerbetli vs hiç fark etmiyor, görmek istemiyorum
Ben 2 gün önce gördüm, doktor erkek dedi ama bakalımMaşallah 11. Haftalara gelenler var görüyorum da cinsiyetleri öğrenmeniz yakındır , cinsiyetle ilgili rüya görenler varmı şimdi veya önceki gebeliklerinde ?
Endişelenmeyin çok erken daha benim 6409 değerle kese görünmedi iki gün sonra gittim öyle gördük iki üç gün sonra görünür sizindeArkadaslar bugun sata gore 6+0 dayım, doktora gittim maalesef kese görünmedi.Doktor kan testini yenileyelim dış gebelik olabilir dedi.Bir an migrenim tuttu.Bhcg ve progestan değerine bakıldı, yarin doktor beni ara sonuçlara göre konuşalım dedi .1000 in üstüne çıkmadan gebelik görünmez dedi, degerim 860 çıktı. Genede keseyi ve sonra kalp atışını görene kadar bana uyku yok.Eger sağlıklı devam.ediyorsa benimki sata gore baya bir küçük demekki baya geç döllenmiş
Var sanirim vucudumuzda tatlıya karşı bi tepki ama bakalım diğer kontrolde ikili taramaya gireceğim sorayim kan vs baktirayim olmadiBen onları yedim mi mide bulantısı değil de böyle bı tuhaf oluyorum ve sürekli tükürmek geliyor haksızlık oluyor bilmem ne yapacagim
Endişenmeyin. Aynı haftadayız bendede kese görünmedi. Vajinal ultrason da görülür dedi doktorum onu istemedim bende. 7. Haftaya girince bile görülmeyebilirmiş.Arkadaslar bugun sata gore 6+0 dayım, doktora gittim maalesef kese görünmedi.Doktor kan testini yenileyelim dış gebelik olabilir dedi.Bir an migrenim tuttu.Bhcg ve progestan değerine bakıldı, yarin doktor beni ara sonuçlara göre konuşalım dedi .1000 in üstüne çıkmadan gebelik görünmez dedi, degerim 860 çıktı. Genede keseyi ve sonra kalp atışını görene kadar bana uyku yok.Eger sağlıklı devam.ediyorsa benimki sata gore baya bir küçük demekki baya geç döllenmiş
Ben 4 kilo aldım ama allahtan boyum var belli olmuyor daha da alıcam galiba olsun ama bebişler sağlıklı besin de kilo alınır verilirAynen bende pantolon düğmeleri açık geziyorum bir de iç çamaşırlarımın lastiklerine makasla bir iki kesik attım rahatlatsın diye demek ki yalnız değilmişim. Şuana kadar 2,5 kilo almışım
12 haftadan sonra veriliyormuş demir. Benimde 3 falan düşüğün düşüğü ama vermedi şimdilik. Hamilelikten ötürü vücut daha da düşürüyormuş bu ilk aylarda sanırım . 12 haftadan sonra verecek diye söyledi danıştığım kişiler
Çok teşekkür ederim. İçim rahatladıGenelde 4.ayda demir ilaci veriliyormus ama ilk 3 aydan beri kullanilmasinda bi sakinca yokmus. Ben de zaten demir eksikligi vardi kullaniyordum. Doktoruma danistim sakincasi yok devam edebilirsiniz dedi.