2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Arkadaslar bugun sata gore 6+0 dayım, doktora gittim maalesef kese görünmedi.Doktor kan testini yenileyelim dış gebelik olabilir dedi.Bir an migrenim tuttu.Bhcg ve progestan değerine bakıldı, yarin doktor beni ara sonuçlara göre konuşalım dedi .1000 in üstüne çıkmadan gebelik görünmez dedi, degerim 860 çıktı. Genede keseyi ve sonra kalp atışını görene kadar bana uyku yok.Eger sağlıklı devam.ediyorsa benimki sata gore baya bir küçük demekki baya geç döllenmiş
Gec dollenmedir insallah güzel haberler alirsin

Günaydın
Birşey soracağım doktora ilk muaneye gittiğinizde doktorunuz gebelik takibi için bir defter doldurup sizin bilgilerinizi vs yazdı mı? İlgilendi mi yani bilgi verişi vs nasıldı?

Ben 4 kilo aldım 😂 ama allahtan boyum var belli olmuyor daha da alıcam galiba olsun ama bebişler sağlıklı besin de kilo alınır verilir 🤗
Maşallah sen iyi almışsın 😀 ne yapalım canım sağlıklı olsunlar da. Ben normalde hiç kilo alamam çok isterim kilo almayı ama yapı meselesi vücut tutmuyor 😀 hamile kaldığımdan beri kilo alabiliyorum çok şükür 🙏🏻

Merhaba Allah izin verirse ben de Nisan annesi olacağım. Sat 15 Temmuz 7 ağustosta hamile olduğumu öğrendim. 19 ağustosta ultrasonda kesem göründü 5 hafta 2 günlükken. 28 ağustosta da hem bebeğimi hem kalp atışını duydum 6+0 dı. Belirti olarakta hiçbir şey yaşamadım yaşamıyorum. Ultrason görüntüleri mi di aşağıya bırakıyorum belki birilerine faydam olur 🥰
İlk sırada Kİ kese diğer ikili olanla tekli olan bi gün arayla farklı hastaneler kalp atışını tekli olan duyamadı düşük riskim olduğunu falan söyledi başka hastanede hiç bir sorun çıkmadı 🙌❤️ (Nub teorisine göre yorum yapacak varsa beklerim 😂)
Merhaba neredeyse aynıyız benimde Sat 9 temmuz Çok şükür kesemizi gördük kalp atışımızı duyduk ensen 26 ağustos da doktora gittim 6+4 dedi çok heycanlıyım hiç bir belirtim yok hiçbirşeyi hissetmiyorum ne mide bulantısı nede başka bişey bazen diyorum acaba içeride kalbi falandı durdu kendi kendime kuruyorum korkuyorumda kısacası stresliyim baya bi :)

Şu an yok,gerci su an hic bi belirtim yok,doktora gitsem nafile cunku hic birsey goremeyiz cok kucuk.Kasik agrim basladi az evvel regl olacak gibi,her an sokulecem sanki inanasim gelmiyor hamile olduguma canim sıkkın o yuzden biraz
Hiç canını sıkma yerleşmeye çalışıyor olabilir benimde çok kasık ve karın ağrım oldu adet olacağım sandım aynı senin gibi ama yerleşiyormuş ufaklık moralini bozma

Gunaydin kizlar
Ben gece cok huzursuz uyuyorum..
Gaz sancıları beni mahvediyor ciddi derece de .. üstelik yediklerime cok dikkat ettiğim halde
Al benden de o kadar sabah agrilarla uyaniyorum.Gaz artik kasiklarima vuruyor sanki regl olacakmisim gibi agri yapiyor.Kalktigimdan beri arastiriyorum folik asit ilacini kesecem ondan supheleniyorum,2 gun icmeyip takip edecem bakayim

Merhaba neredeyse aynıyız benimde Sat 9 temmuz Çok şükür kesemizi gördük kalp atışımızı duyduk ensen 26 ağustos da doktora gittim 6+4 dedi çok heycanlıyım hiç bir belirtim yok hiçbirşeyi hissetmiyorum ne mide bulantısı nede başka bişey bazen diyorum acaba içeride kalbi falandı durdu kendi kendime kuruyorum korkuyorumda kısacası stresliyim baya bi :)
Hayırlı olsun canım. Ya İnan bende de hiç belirti yok sadece 1-2 gündür çok yiyemiyorum midem almıyor ama abartılacak şekilde değil sadece eskiye oranla. Akşamları erken uyumaktan başka benim de hiç belirtim yok öyle ama kaç doktora sordum demek ki sen rahat geçireceksin boşuna kafanı yorma dediler pek düşünmüyorum bu aralar :)

Merhaba kızlar 10. haftada bulantılara devam.... kızımda 12 de bıtmıstı ınsallah 2 haftam kaldı diye umuyorum çok özledim canım isteyerek yemek yemeyı su içmeyi.... çok şükür gaz sancıları bitti gece 3 4 defa wc ye kalkıyorum 2 damla gelse bıle sankı altıma yapacak gıbı kalkıyorum :) inşallah sıkıntıların bıttıgı cınsıyetlerı ogrendıgımız gunlerı gorelım sevgıler

Al benden de o kadar sabah agrilarla uyaniyorum.Gaz artik kasiklarima vuruyor sanki regl olacakmisim gibi agri yapiyor.Kalktigimdan beri arastiriyorum folik asit ilacini kesecem ondan supheleniyorum,2 gun icmeyip takip edecem bakayim
Folik asitle bir ilgilisi yoktur tavsiyem bırakmayın. Ben şunu farkettim tam regl dönemlerimde inanılmaz bir karın ve kasık ağrısı yaşıyorum ama bir kaç güne geçiyor. Kabızlık zamanlarında da gaz sıkışması ağrı yapıyordu. Sizin de muhtemelen o olabilir.

Ben de aynıyım eşimin beynini yedim acaba bişi mi oldu bebeğimize hiç belirti yok diye diye sıyırdım 😂

Günaydın :)
Ben çubuk krakerle yaşamaya devam ediyorum. Sabah ve akşam bulantım çok fazla oluyor. İnanılmaz bir halsizlik ve yorgunluk var en ufak bir şeyi bile yapamıyorum. Hem hamile hem çocuklu olmak daha zormuş Allah kolaylık versin hepimize.

Kızlar ben de dün ilk kez kontrole gittim, ultrasonda bebeğimizi de kalp atışını da gördük çok şükür 😇🙏🏻 İnanılmaz muhteşemdi kalbinin atışını görmek 🤍🤍🤍
Bende fix bi mide bulantısı yok sadece bazı kokular midemi bulandırıyor iştahsızlaştırıyor.. ve yumurta yemeyi falan bıraktım neredeyse hiç içim almıyor :KK43: ama günün her saati uykuluyum 🥱 çok şükür rahatsız edici bi semptom yok baya rahat geçti şu ana kadar, inşallah böyle devam eder sağlıkla kucağımıza alırız 😇🍀

Eklentiler

• 5B93F7F4-B596-4825-B3E7-A51505CA3E42.jpeg
    5B93F7F4-B596-4825-B3E7-A51505CA3E42.jpeg
    78 KB · Görüntüleme: 53
merhaba kızlar nasıl gidiyor hepiniz için herşey yolundadır umarım. biz en son geçen hafta 9+0 da gittik herşey yolundaydı dakikada 170 atıyor kalbi de maşallah :dua: :nazar: bende de sabahları keyifsizlik oluyor midemde onun dışında öyle öğürme falan hiç olmadı şükür :) ben öyle mide bulantısı yaşamayınca kilo vermedim şimdiye kadar öyle almamıştım da ama 1 kilo kadar aldım sanırım sonunda. siz kilo aldınız mı?

Selam kizlar, 8+5teyiz bugun.. Yorgunlugum 3 gundur yerini mide bulantisina birakti.. Yemek yiyebiliyorum ama midem kayniyor eksime yapiyor gibi.. Dun afedersiniz zorla istifra ettim biraz rahatladim gibi 😔 Sizin varmi onerileriniz?

X