2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Evet ,zaten 2 gundur de cikamamistim tuvalete o yuzden biraz zorlandim😥kahverengi degil,pembe degil ama normal akinti rengi de degil bulanik bulaniktı kuzum ya ben de endiselwndim o yuzden
Ben lekelenme için hastanede kalmıştım iste kabız olmamaya dikkat et dedi doktor zorlandığımiz için oluyor galiba
Kefir içmeye çalış o kabızlığı geçiriyor ben içemedim canm ben en son ne zamn çıktığımı hatırlamıyorum artk ve benim gebelikten öncede kabız olmam yasaktı akcigerlerimle ilgili yani ne olacak bilmiyorum haftaya kontrole gidince söyleyeceğim ilac falan verirse alcam

Evet ,zaten 2 gundur de cikamamistim tuvalete o yuzden biraz zorlandim😥kahverengi degil,pembe degil ama normal akinti rengi de degil bulanik bulaniktı kuzum ya ben de endiselwndim o yuzden
Canım organık bi surup var şimdi adını unuttum , hamılelıkte kabızlıkta kullanılıyor cok işe yarıyor dr una sor

Gebelıkte aşı durumu nasıl oluyo ki , ben de ucuncuye bıyontec dusunuyodum ama gebelık geldi , belki 3 ay gecınce vuruluyordur ogrenıruz , senın bıyontecse 1. Ci yine biraz korur
Uc aydan sonra aşı ya izin veriyorlar kuzum, 12/13 haftadan sonra ne zaman istersen yapabilirsin diyorlar

Dr ara istersen ama ilk hamileligimde dr kırmızı olmadığı sürece sıkıntı olmuyor demişti enfeksiyon fln olabilir mi acaba

Sabah kahvaltim bitince 2 tane kuru kayisi yiyorum hergun. Simdilik kabizlik yasamadim. Ki ben de hemoroid var. O yuzden hamileylen kabiz olurum diye cok korkuyorum. Sabah 2 tane kuru kayisi, oglen meyve, aksam ustu tuzlu salatalik havuc. Yani hep sebze meyve yemeye calisiyorum ara ogunlerde. Sana da oneririm.

Aynen benim de sınır 3 kismetimizdw ne varsa baba ve cocuklar kiz istiyor, 1. Den itibaren hep kiz olması taraftarıydi esim, oğlum olsun isteyen hep bendim .. Ne yapayım insan iki cwsitten istiyor.. ama ne gelirse başımızın tacı çok ama çok sevilecek.. hayırlısıyla saglikla gelsin yeter ki
Benim eşimde daha ilk kizimdan once ruyasinda erkek bebegi olacağını görmüş üzülmüş kiz olsun istiyormuş Rabbim de kiz nasip etti, Ara ara 3 kiz babasi olucam diyordu, bakalim dediği çıkacak mı 🤷🏼‍♀️😁

Kızlar, nifty (fetal dna) testi için açıklama yapmıştım sonuç gelince yazarım demiştim. Ben Invitae firmasıyla yaptırdım.
Sonucumuz bugün geldi 23 ağustosta kan almışlardı bu sabah ulaştı. Çok şükür sağlıklı ve bir oğlumuz olacak.
Firma hakkında bilgilendireyim. Ben çok telaş yaptım ödeme için aramadılar vs diye sonuçta para vermeden tee abd ye kan mı gider diyordum. Dün hatta mailler döşedim artık öyle aradılar sonuç çıkınca ödeseniz de olurdu yakında gelir dediler. Ama ibanı da özellikle istedim ödemeyi yaptım rahatladım bu sabahta sonucu aldık. Diğer firmalarda açıkçası fatura istemezseniz şu fiyat olur bu fiyat olur dendi bu firma direkt faturayı da gönderdi muhasebeciyim fatura severim :)
Ben çok memnun kaldım sonuç hem mail hem telefonda geldi doktoruma da aynı anda gitmiş.
Umarım hepinizin sağlıklı hayırlı evlatları olurr ben bu konuda çok araştırma yapmıştım sorularım hep cevapsız kalmıştı. Merak ettiğiniz bir şey olursa mesaj atın mutlaka dönerim. Temsilcinin numarasını da veririm yaptrımak isteyenlere.
Gözünüz aydın, saglikla gelsin yavrunuz 💕

Merhaba sevgili anne ve anne adayları :)) grubun sessiz takip edenlerindenim.Gebeliğim 4+4ten gidiyor fakat doktora gitmedim hiç. Kan değerlerim düzenli arttığı için, 5 hafta olunca giderim diye düşündüm fakat benim insülin direncim vardı doktor hamile kalmadan önce vermişti bende ilacı kullanmadım hamile olduğumu öğrenince. Sizce doktora gitmeyi 5 hafta dolmasını beklemelimiyim? Bebeğe zarar verecek diye endişelendim gruptaki eski konuşmaları okuyunca

7+6 dan merhaba teyzeleri 🥰

Eklentiler

• IMG20210901142939.jpg
    IMG20210901142939.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar, nifty (fetal dna) testi için açıklama yapmıştım sonuç gelince yazarım demiştim. Ben Invitae firmasıyla yaptırdım.
Sonucumuz bugün geldi 23 ağustosta kan almışlardı bu sabah ulaştı. Çok şükür sağlıklı ve bir oğlumuz olacak.
Firma hakkında bilgilendireyim. Ben çok telaş yaptım ödeme için aramadılar vs diye sonuçta para vermeden tee abd ye kan mı gider diyordum. Dün hatta mailler döşedim artık öyle aradılar sonuç çıkınca ödeseniz de olurdu yakında gelir dediler. Ama ibanı da özellikle istedim ödemeyi yaptım rahatladım bu sabahta sonucu aldık. Diğer firmalarda açıkçası fatura istemezseniz şu fiyat olur bu fiyat olur dendi bu firma direkt faturayı da gönderdi muhasebeciyim fatura severim :)
Ben çok memnun kaldım sonuç hem mail hem telefonda geldi doktoruma da aynı anda gitmiş.
Umarım hepinizin sağlıklı hayırlı evlatları olurr ben bu konuda çok araştırma yapmıştım sorularım hep cevapsız kalmıştı. Merak ettiğiniz bir şey olursa mesaj atın mutlaka dönerim. Temsilcinin numarasını da veririm yaptrımak isteyenlere.
Gözünaydın canım çok sevindim, darısı başımıza inşallah 🤗

X