Benim kızımda aynı sorun var hatta bazen 10 gün olduHayırlı cumalar herkeseS Spagetti Bolonezz canım aynı durum bende de var. Gündüz belki yarım saat belki 20 dk zor uyuyor. Üstelik elimde sallamaya alışık kollarım kopuyor sen bebeğini nasıl uyutuyorsun? 1 saat uyutmaya çalışıyorum uykusu çok hafif tık sese uyanıyor o kadar salladığım boşa gidiyor ya da çok kısa uyuyor gündüz iş yapmak çok Zor. Uyandığında bazen oyun halısında güzel vakit geçiriyor o zaman işimi hallediyorum.
Bu aralar çok salyası arttı mama önlüğü kullanıyorum sizlerde de aynı mı acaba?
Birde emziren anneler bebekleriniz günde ya da kaç günde bir kaka yapıyor? Benim kızım rutin 5 6 günde bir kaka yapıyor. Anne sütü ile beslenip hergun kaka yapan var mı büyüdükçe mi kaka yapması azalıyor yoksa benim bebeğime Has bı durum mu anlamadım.
Kaka sorunu mu 10 günBenim kızımda aynı sorun var hatta bazen 10 gün oldu
Dr kilo alimi normal deyip cikiyor isin icinden ama ben çok kotuyum hem alerjisini cozemiyorum hem emziremiyorum hem uyutamiyorum. 1 ayda 8 kilo verdim bitmis durumdayim. Hayatim sadece onu uyutup beslemeye calismaktan ibaret markete bile gitmiyorum aylardir.Dr u ne diyor ? Çok üzüldüm sizin için
Sakın engel olma. Engel olursan doyuma ulaşamayıp daha fazla emer ve süre uzar. Okul onceci olarak cok sahit oldum. Su an oral donemdeler cok normal emecek ve doyuma ulastiginda birakacak 1 yasindan once ama ben eger engellersek sureci uzatiriz. Benim oglumda cok tatli emiyor bu arada :)Benim ufaklık parmak emiyor yaaaÖyle de güzel emiyor ki. Parmağını emmeye başladığından beri huyu suyu düzeldi çocuğun. Çeşit çeşit emzik aldım hiç birini tutmadı illa parmağını emmek istiyor. Çok kararsızım izin versem mi vermesem mi? Siz olsanız napardınız?
Benim covid ile olan hikayemi hatirlarsin yogun bakim vs. Ödüm kopuyor hala cok gecmis olsunAllah yardımcımız olsunbu ataklara ilave ben covid atlattım bi de . Hamileyken olmustum şimdi yine geçirdim ay bi ağır geçirdim anlatamam. Bugün test yaptım nihayet negatife döndüm ama aklım çıktı çocuğa bulaşacak bişey olacak diye . Valla cok dikkat edin kendinize hastalık gene cok yayıldı
Bizimki de alerjik gel sarilalim. Off ne alerjisi var belli mi?Bebeğim 4.5 aylık bizde aynı durumdayız, eds, kaşık, biberon herşeyi denedim. Birde alerjik bebek. Boyu kilosu filan doktorun hoşuna gitmiyor. Mama ver diyip duruyor e yemiyor çocuk nasıl vereceğim. Mart annelerinden geliyorum. Biraz burda da takılayım dedim.
Kilo alımı normal ve bebek huzurlu ise kafana neyi takıyorsun ?Dr kilo alimi normal deyip cikiyor isin icinden ama ben çok kotuyum hem alerjisini cozemiyorum hem emziremiyorum hem uyutamiyorum. 1 ayda 8 kilo verdim bitmis durumdayim. Hayatim sadece onu uyutup beslemeye calismaktan ibaret markete bile gitmiyorum aylardir.
Canim kilo alimi normal cunku ben gunum 24 saati onu emzirmek icin takla atiyorum. 2.5 saat kollarimda salliyorum 10 dk emsin diye kan ter içinde butun gun kucagimda azicik uykuya dalsinda beslensin diye uğraşıyorum. Sonra bu döngü tum gun devam ediyor. Patates havuc zeytinle besleniyorum vucudum bitik sinirlerim harap. Ne dokunuyor denemeler yapmaya calisiyorum butun gece tepiniyor ona cok üzülüyorum.Kilo alımı normal ve bebek huzurlu ise kafana neyi takıyorsun ?
Benim oğlumun kilosunu az buluyorlar asla mama da almıyor,, zorla verince kabızlık gaz sıkıntısı yaşıyor, gündüz uykusu diye bir şey zaten yok ..
alerji için bebeğini iyi izle , yediklerini kaydet demişti bir doktor..
bence çık dışarı biraz rahatlarsın, 10 dk da olsa bebeğinle markete gidebilirsen dene .. benimkide ağlıyor ama her gün çıkıyorum, bazen kucağımda daha uzun vakit geciriyor ama yılmadım çıkacağım ..
Omega 3 alıyor musun ? Doğum sonrası dr um tavsiye etti kaygı düzeyini kontrol altına alır dediCanim kilo alimi normal cunku ben gunum 24 saati onu emzirmek icin takla atiyorum. 2.5 saat kollarimda salliyorum 10 dk emsin diye kan ter içinde butun gun kucagimda azicik uykuya dalsinda beslensin diye uğraşıyorum. Sonra bu döngü tum gun devam ediyor. Patates havuc zeytinle besleniyorum vucudum bitik sinirlerim harap. Ne dokunuyor denemeler yapmaya calisiyorum butun gece tepiniyor ona cok üzülüyorum.
Aksilikler hep üst süte gelir. Bu kadar yıpratmayın kendinizi.Canim kilo alimi normal cunku ben gunum 24 saati onu emzirmek icin takla atiyorum. 2.5 saat kollarimda salliyorum 10 dk emsin diye kan ter içinde butun gun kucagimda azicik uykuya dalsinda beslensin diye uğraşıyorum. Sonra bu döngü tum gun devam ediyor. Patates havuc zeytinle besleniyorum vucudum bitik sinirlerim harap. Ne dokunuyor denemeler yapmaya calisiyorum butun gece tepiniyor ona cok üzülüyorum.
İyi akşamlar herkese ben de Nisan 11 de oğlumla kavuştum gerçekten bu 4. Ay atağı zor ve meme reddi yapıyor bir çok kişiden de öğrendiğim ve benim oğlumda çok zorluyor benim deneyimlerdgm uykuluyken ben emziriyorum çok inatlasmadan sık sık teklif ediyorum memeyi ama daha çok gece beslenme yapıyorum uyku sersemi memeyi kabul ediyor ve genelde reflunun de meme reddi yaptığı söyleniyor daha dik konumda.beslemeye özen gösterdim ben de ise yaradi gerçekten bebek büyütmek Zor işmiş Allah yardımcımiz olsunBenim de bebeğimde alerji çıktı. İlk etapta laktoz intoleransı olarak düşünüp hareket edelim dedi doktor. Ben laktozsuz kefir falan içiyorum çok dikkat etmiyorum yediklerime buna rağmen baya düzelme sağladı. Emzirme konusu tam bir işkence, ben alerji geçirirken kızımda meme reddi gelişti. 2 aydan fazladır sağarak besliyorum. Emzirmek gerçekten çok keyifli ve çok güzel bir duyguydu ta ki meme reddine kadar. Kendimi de kızıma da çok hırpalamadım bu süreçte. Ve sonucu yine değiştiremedim. 53 kiloya düştüm. Sonra oluruna bırakmaya karar verdim. Arada teklif ediyorum nadiren kabul ettiği oluyor, o da ayakta müzik eşliğinde vs ama çok istekli emmiyor sanki sadece şekil yapıyor. Sütüm azaldı tabi. Günde 3 kere mama veriyorum 90cc. Sağlıklı olduğu için şükrediyorum. Bazı şeyler elimizde değil maalesef
Sarılalım.Dr kilo alimi normal deyip cikiyor isin icinden ama ben çok kotuyum hem alerjisini cozemiyorum hem emziremiyorum hem uyutamiyorum. 1 ayda 8 kilo verdim bitmis durumdayim. Hayatim sadece onu uyutup beslemeye calismaktan ibaret markete bile gitmiyorum aylardir.
Sakın engel olma. Engel olursan doyuma ulaşamayıp daha fazla emer ve süre uzar. Okul onceci olarak cok sahit oldum. Su an oral donemdeler cok normal emecek ve doyuma ulastiginda birakacak 1 yasindan once ama ben eger engellersek sureci uzatiriz. Benim oglumda cok tatli emiyor bu arada :)
Benim covid ile olan hikayemi hatirlarsin yogun bakim vs. Ödüm kopuyor hala cok gecmis olsun
Bizimki de alerjik gel sarilalim. Off ne alerjisi var belli mi?
Uyku öncesi, uykuluyken, sonrasında da denedim duşta emzirmeyi her yolu denedim ama almıyor. 2. aya girmeden başladı. 4.ay atağı başlamadı henüz kızım erken doğmuştu. Ne gibi süprizler bekliyor acaba. Bu ataktan sonra huniyle gezerim artıkİyi akşamlar herkese ben de Nisan 11 de oğlumla kavuştum gerçekten bu 4. Ay atağı zor ve meme reddi yapıyor bir çok kişiden de öğrendiğim ve benim oğlumda çok zorluyor benim deneyimlerdgm uykuluyken ben emziriyorum çok inatlasmadan sık sık teklif ediyorum memeyi ama daha çok gece beslenme yapıyorum uyku sersemi memeyi kabul ediyor ve genelde reflunun de meme reddi yaptığı söyleniyor daha dik konumda.beslemeye özen gösterdim ben de ise yaradi gerçekten bebek büyütmek Zor işmiş Allah yardımcımiz olsun
Ayyy ataklar bitecek , sendromlar başlayacak :) bence biz hunileri peşinen takalım :)Uyku öncesi, uykuluyken, sonrasında da denedim duşta emzirmeyi her yolu denedim ama almıyor. 2. aya girmeden başladı. 4.ay atağı başlamadı henüz kızım erken doğmuştu. Ne gibi süprizler bekliyor acaba. Bu ataktan sonra huniyle gezerim artık
Benimki de öyle dahiliyeye gittim bunun için. Normalmiş. Ama yinede tahlil yaptırdımSaçları akan var mı? Dökülme değil çünkü bu akıyor resmen. Neler yapıyorsunuz önlemek için? Kel kalcam diye korkuyorum.
Benim normalde de dökülürdü. Hamilelikte durdu ve çok güzel uzamıştı. Şimdi her yerden saç topluyorum. Oğlum elini her attığında 3-4 tel alıyorum elinden, kopanlar geliyor. Bıttım sabunu iyi geliyormuş herhalde onu deneyesim varBenimki de öyle dahiliyeye gittim bunun için. Normalmiş. Ama yinede tahlil yaptırdım
Bennn … üstelik benim saçım pek dökülmezdi … bu sabah aklımdam kestirmeyi geçirdim ama bebekle kuaför nasıl olur bilemedim..Saçları akan var mı? Dökülme değil çünkü bu akıyor resmen. Neler yapıyorsunuz önlemek için? Kel kalcam diye korkuyorum.