Ben artık küvette yıkamıyorum. Duş kabinine tabure koyuyorum kucağıma alıyorum. Sabunluyorum suyu eşim döküyor. Sonra çevirip karnını bacaklarıma koyup yüzüstü yatırıyorum, sırt tarafını da yıkıyorum. Çok kolay ve kısa sürede yıkayabiliyoruz. Birkaç hafta sonra tek başıma yıkamaya başlayacağım.Ayakli kuvet almadigima bin pismanim. Artik belim sirtim kopacak sanki. Eşim bedelli askerlik icin gitti. Annem yanimda. Aslinda guzel bakiyor ama ben pimpirikliyim rahat edemiyorum. Illa bebegimin herseyini ben yapacagim. Esim varken esime birakirdim dinlenirdim ama 3 cocuk buyutmus oz anneme guvenemiyorum ne sacma degil mi ? Puseti arabadan cikar, tekrararabaya koy, bebegi eve gotur yika besle derken cok yoruluyorum. Esimin gelmesine 2 hafta kaldi. O zamana kadar su pimpirikli halimi biraz birakmam lazim
Ben de bazen böyle yapıyorum . Tabi güvenlik amaçlı müslin örtü ile tutuyorum bebeğimi :)) ama eğer suda uzun süre tutacaksam küvet kullanıyorum..Ben artık küvette yıkamıyorum. Duş kabinine tabure koyuyorum kucağıma alıyorum. Sabunluyorum suyu eşim döküyor. Sonra çevirip karnını bacaklarıma koyup yüzüstü yatırıyorum, sırt tarafını da yıkıyorum. Çok kolay ve kısa sürede yıkayabiliyoruz. Birkaç hafta sonra tek başıma yıkamaya başlayacağım.
Elimden kayar diye bir tedirginlik var bende de. Müslin örtüyü denerim aklıma gelmemişti. Yıkadıkça da pratikleşeceğiz daha kolay olacaktırBen de bazen böyle yapıyorum . Tabi güvenlik amaçlı müslin örtü ile tutuyorum bebeğimi :)) ama eğer suda uzun süre tutacaksam küvet kullanıyorum..
Ben kestircem ya başka türlü olmazBennn … üstelik benim saçım pek dökülmezdi … bu sabah aklımdam kestirmeyi geçirdim ama bebekle kuaför nasıl olur bilemedim..
Ben de tek yikiyorum ama kuvette. Acikcasi taburede kucagimda yikarsam hem ben islanacagim hem de her yer islanir, bi daha etrafi temizlemekle ugrasmak gerekir diye korkuyorum. Onden acilir banyo mama oturagi aldim. Oturmaya baslasin onda yikarim. Birde ben gunde 2 kere banyo yaptiriyorum. Bi öglen uyku oncesi bir de aksam uyku oncesiBen artık küvette yıkamıyorum. Duş kabinine tabure koyuyorum kucağıma alıyorum. Sabunluyorum suyu eşim döküyor. Sonra çevirip karnını bacaklarıma koyup yüzüstü yatırıyorum, sırt tarafını da yıkıyorum. Çok kolay ve kısa sürede yıkayabiliyoruz. Birkaç hafta sonra tek başıma yıkamaya başlayacağım.
Ben bir kaç kez tek başıma yıkadım tek sorun ıslaklık , kurulanmak istiyorum, bir de ıslak müslini banyoda unutma :)Elimden kayar diye bir tedirginlik var bende de. Müslin örtüyü denerim aklıma gelmemişti. Yıkadıkça da pratikleşeceğiz daha kolay olacaktır
Hamilelikte dökülmeyen saçlarımız dökülüyormuşBenim normalde de dökülürdü. Hamilelikte durdu ve çok güzel uzamıştı. Şimdi her yerden saç topluyorum. Oğlum elini her attığında 3-4 tel alıyorum elinden, kopanlar geliyor. Bıttım sabunu iyi geliyormuş herhalde onu deneyesim var
Aaa benim oğlumda öyleydi , bazen yine yapıyor, ben kucağımda biniyorum arabaya emziriyorum sakinleşiyor veya uyuyor o ara koyuyorum pusete , sessizce gidiyoruz :)Merhaba arkadaşlar size bsy danışmak istiyorum lakin bu konuda çok muzdaribim. Oğluşum iki gün sonra 4.ayini doldurcak ama kesinlikle otomobilde yolculuk yapmayı sevmiyor onunla konuşsak da oyuncakları ile oynasak da inanılmaz yüksek ses ile bagriyor çok çok nadir çit cikartmadan sessizce oturuyor asla pusetini de istemiyor ve biz yaklaşık bir ay sonra İzmir'den İstanbul'a gitmemiz gerekiyor ne yapmam lazım nasıl alistracagm şaştım kaldım her akşam sahile görüyorum sırf alışsın diye bir yol katedemiyoruz bu konuda fikri olan var mı gece çıksak.yola.esim bu sefer uykulu uykulu nasıl araba kullanır.onu da bilmiyorum şimdiden sıkıntı basıyor beni anne olmak ne zormuş
Onlarca çeşit denedik sophie yi beğendi bizimki. Evet cok pahalı ama gacır gucur öyle hoşuna gidiyor ki cocuk sakinleşiyor onu kemirirkenKızlaaar :) Diş kaşıyıcı alıp memnun olduklarınız var mı ? Tavsiyeye ihtiyacım var :)))
Aklınızda bulunsun stratejik mi bilmem ama emzirme danışmanlarından biri gecen instada bunun ikiye bölünmüş halini paylaştı içi hep küf olmuş. Belki hijyen açısından işinize yararOnlarca çeşit denedik sophie yi beğendi bizimki. Evet cok pahalı ama gacır gucur öyle hoşuna gidiyor ki cocuk sakinleşiyor onu kemirirken
Aklınızda bulunsun stratejik mi bilmem ama emzirme danışmanlarından biri gecen instada bunun ikiye bölünmüş halini paylaştı içi hep küf olmuş. Belki hijyen açısından işinize yarar
Bunu gördüm babybananayi bilmiyorumama bu diş kasiyicilarin hijyen işi gercekten cok zornasıl öyle olmuş ya … babybanana var o da mı sıkıntılı acaba ..
Atağa hoş geldinizYa ağlamayan çocuk memede ağlamaya başladı, biberonu da zar zor alıyor çok zorluyor beni. Psikolojimi bozdu resmen ya. Memede uyurdu ne güzel şimdi beşikte sallayıp mayıştırıp öyle emziriyorum. Pusete koyup yemek yiyeyim diyorum çığlık atıyor sinirli sinirlibiberondan biraz çekip kafayı çeviriyor. Aşırı hareketli oldu. Dönüyor bi süre sonra mızmızlanıyor çeviriyorum yine aynı, tekrar dönüyor ben yaşlandım galiba
Yani hijyen özellikle emzik , biberon ve diş kaşıyıcı için önemli.. kutularının üzerinde düzenli temizliğinin yapılması uyarısı var .. dikkatli olmak lazımBunu gördüm babybananayi bilmiyorumama bu diş kasiyicilarin hijyen işi gercekten cok zor