Of yaaAtağa hoş geldiniz
Bide uykuya direnme , uyuyamama aşırı sinirlilik geliyor , haberin olsun ..
bu güncelleme sonunda yeni özelliğiniz yüklenecektir :)) ya sabır deyiniz :))
bu memeden iki çekip kafa çevirmesi çok can sıkıcı benim minik hala yapıyor , ay dönüyor yorulup geri dönemeyince öyle bir ağlıyor ki
Aaaa bi de meme istediği dakika ağzına girmese almıyor beyim , ağlıyor ..
Geri de dönüyorlar canm .. bi kaç gün sonra döner .. korku filmi tadında geciyor günlerim çünkü döne döne her yere gidebilir..Of yaayalnız olunca çok zor bu işler. Akşam eşim oluyor ama gündüz daha uzun uyuyor şükür o konuda sıkıntı yok şimdilik ama memeyi uyanıkken hiç almıyor kendini geri atıyor başını diğer tarafa çeviriyor, zorlayınca da ağlıyor ki biberonu almayıp meme emerdi uç dört güne kadar. Ya sabır diyorum ama yoo olmuyor dönüp yorulunca ağlama bizde de var hayır düzelemicen neden dönüyosun
Uff iki kere geri döndü şimdiye kadar ama genel olarak yüzüstü dönüp orada takılı kalıyor. Biz yataktan düşürdük maalesef canımGeri de dönüyorlar canm .. bi kaç gün sonra döner .. korku filmi tadında geciyor günlerim çünkü döne döne her yere gidebilir..
ama sancılı bir süreç huzursuz günleri çok sıkıntılı bende yalnızım bazen tükendiğimi hissediyorum..
Yaa erken dönmüş senin bıdık , bizimki de 2-3 kez döndü sonrası yok ..Uff iki kere geri döndü şimdiye kadar ama genel olarak yüzüstü dönüp orada takılı kalıyor. Biz yataktan düşürdük maalesef canım3. Geri dönüşü de buna denk geldi sanırım. iki sn arkamı dönmüştüm sadece, çok şükür birşey olmadı. Dönmüyo diye bırakmasın kimse valla arkanı dönmeni bekliyorlar resmen.
Ben ailemin yanına gitmek istiyorum bir süre ama çocuk hasta falan olursa eşimin dilinden kurtulamam ondan korkuyorum
Mutlaka park yatağa koyup gidiyorum artık yerde bile bırakamıyorum dönünce bi süre sonra çok zırlıyor. Valla emin değildim ama kalcam büyük ihtimalle. Hepimize iyi gelecek sanırım.Yaa erken dönmüş senin bıdık , bizimki de 2-3 kez döndü sonrası yok ..
çok geçmiş olsun , dikkatli olmak lazım valla tuvalete girmek lüks oldu :/
Bir şey olmaz çocuğa ya .. ama sen bilirsin yine de :)
ağlamanın ötesinde kavga kıyamet bi ortam oluyor. Bebek arabasına koyup dışarı çıkmak zorunda kalıyorum kaç gündür yürüdüğüm yolun haddi hesabı yok cocuk uyusun diyeKızlar sizde de uykuya geçerken ağlama oluyor mu ? Bu atak en cok uykuyu etkiledi oğlumda(
Kızlar sizde de uykuya geçerken ağlama oluyor mu ? Bu atak en cok uykuyu etkiledi oğlumda(
Uyku gerilemesini, uykusuzlugu, uykuya direnmeyi geçememeyi o kadar cok yaşadik ki bu ay, artık 5. Aylik olalim da bitsin bu 4. Ayin sicramalariağlamanın ötesinde kavga kıyamet bi ortam oluyor. Bebek arabasına koyup dışarı çıkmak zorunda kalıyorum kaç gündür yürüdüğüm yolun haddi hesabı yok cocuk uyusun diye
ağlamanın ötesinde kavga kıyamet bi ortam oluyor. Bebek arabasına koyup dışarı çıkmak zorunda kalıyorum kaç gündür yürüdüğüm yolun haddi hesabı yok cocuk uyusun diye
Özellikle son birkaç gündür an geliyor çocuğumla iletişim bile kuramıyorum ağlamasından dolayı. Eğitim falan bizim için lüks su anyaaa.. bir de uyku eğitimi diyorlar
Ya siz nasıl 2 bebeğe yetebildiniz helal olsun. Benim tek çocukla gün sonunda pertim cıkıyor . Tek basına durmuyor yanında birisi olsun istiyor . Kucakta gezmek istiyor cocuk 7 kg ben çelimsizim taşıyamıyorum. Kucak merakı 6.ayda bitiyor mu ne zaman kendi kendine oyalanmaya başlayacak.. cok sordum cok söylendim ama cok dertliyim6.aydan bildiriyorum; iki oglum da fir fir donuyorlar, cingirakla oynuyorlar, masalci tirtil favorimiz. Tum gunu oyun mati ustunde geciriyorlar, en buyuk boyunu aldim henuz kacamiyorlar.
Biri cmt sunnet oldu, iyilesiyor. Digeri haftaya insallah Bugun 6.ay asilari ile asi defterini 1 yasa kadar kapattik, mujde ates yapmadi!!!!
Anne diye agliyorlar, kizim da ilk anne demisti a ve e sesini azimle calisinca mumkun) Dis henuz yok, biri 7150kg 65cm, digeri 6600gr 63cm (biz 1900 dogmustuk, gayet iyi gidiyoruz).
Yarin ek gida basliyoruz, bu ay sebze meyve ve yogurt hizla tadilacak, bir dahaki ay insallah corbalar muhallebiler geliyor. 1 eylulde fakulte acilacak, bakici var ama her an gunduz bakimevini tervih edebiliriz.. Bakacagiz.
Benim kızım 2950 doğdu. Şu an 7 kiloyu geçkin durumda . Günde 1 bazen 2 kere mama veriyorum . İlk 3 ay 1 kilo alıp sonra yavaşlaması normal. Şu ara biz de meme reddi yaşıyoruz zaman zaman . Zaten şu ara her şeye öfkeli sadece memeye de değilGünaydın güzel anneler ve bebişlerözellikle kız bebeklerin kilo alımları nasıl 3.-4. Ayda kilo alımlarınız yavaşladımı ? Bizim çok hareketlendi ve kg alımı azaldı yavaşladı, birde alerjik durumlar ve meme reddi olunca kaçınılmaz maalesef..
Maşallah cnm benimde ikizlerim var ve 5 yaşındalar bilirim çok yorucudur ama çokta güzeldir herşeyi beraber yapıyorlar çok güzel ve tatlı oluyorlar ve su an 6 ayliklarmis en guzel zamanlari valla kendi aralarinda konusup gulusmeler ara ara kavgalar cekismeler olur Rabbim hep güzel günlerini gostersin6.aydan bildiriyorum; iki oglum da fir fir donuyorlar, cingirakla oynuyorlar, masalci tirtil favorimiz. Tum gunu oyun mati ustunde geciriyorlar, en buyuk boyunu aldim henuz kacamiyorlar.
Biri cmt sunnet oldu, iyilesiyor. Digeri haftaya insallah Bugun 6.ay asilari ile asi defterini 1 yasa kadar kapattik, mujde ates yapmadi!!!!
Anne diye agliyorlar, kizim da ilk anne demisti a ve e sesini azimle calisinca mumkun) Dis henuz yok, biri 7150kg 65cm, digeri 6600gr 63cm (biz 1900 dogmustuk, gayet iyi gidiyoruz).
Yarin ek gida basliyoruz, bu ay sebze meyve ve yogurt hizla tadilacak, bir dahaki ay insallah corbalar muhallebiler geliyor. 1 eylulde fakulte acilacak, bakici var ama her an gunduz bakimevini tervih edebiliriz.. Bakacagiz.
Su an bizimki de öyle uyanık olduğunda kucakta olmak oynamak istiyor ara ara ablaları vakit O benim işlerim olduğunda ama beni istiyo yaramaz çok hareketli olduk kendini sürekli çevirip duruyo karın üstü uyaniyo debeleniyo bu gidişle hemen surunecez galibaYa siz nasıl 2 bebeğe yetebildiniz helal olsun. Benim tek çocukla gün sonunda pertim cıkıyor . Tek basına durmuyor yanında birisi olsun istiyor . Kucakta gezmek istiyor cocuk 7 kg ben çelimsizim taşıyamıyorum. Kucak merakı 6.ayda bitiyor mu ne zaman kendi kendine oyalanmaya başlayacak.. cok sordum cok söylendim ama cok dertliyim
Benim kızım 2950 doğdu. Şu an 7 kiloyu geçkin durumda . Günde 1 bazen 2 kere mama veriyorum . İlk 3 ay 1 kilo alıp sonra yavaşlaması normal. Şu ara biz de meme reddi yaşıyoruz zaman zaman . Zaten şu ara her şeye öfkeli sadece memeye de değilbi de önceden yatırıyorduk dümdüz kalıyorlardı hareketleri yoktu şimdi eller ayaklar durmuyor cok normal kilo alımının yavaşlaması. Artık her ay 500 gramı yakalarsak iyiyiz .
Gündüz uykusu çok fena haba çok sıcak , asla dışarı çıkaramam evde uyutmaya çalışıyorum yavrum çok zorlanıyor uykuya gecerken bazen inleyerek ağlıyor.. uykudan aniden uykusunu almadan uyanınca daha büyük işkence..ağlamanın ötesinde kavga kıyamet bi ortam oluyor. Bebek arabasına koyup dışarı çıkmak zorunda kalıyorum kaç gündür yürüdüğüm yolun haddi hesabı yok cocuk uyusun diye
Canım evet 5-6 günde bir kaka yapıyordu . Bize de doktorumuz anne sütüyle beslendiği için normal dedi. Fitil falan bişey kullanmadık , bazen cok ağladığında makata kulak çubuğu soktuk zeytinyağına batırıp. O cok iyi geldi ama onu da cok sık yapmadık tembellik olmasın diye . Ama şimdi son 2-3 haftadır 2 günde bir veya her gün kaka yapmaya başladı . Hatta bazen günde 2 kere yapıyor hiç alışkın değilim çiş diye açtığım bezlerden ceee kaka cıkıyorpembemanolya yanlış hatırlamıyorsam senin kızın haftada bir kaka yapıyordu değil mi? Hala aynı mı yani 5 6 günde bir mi kaka yapıyor? Benim kızım hala aynı ve ben bu durumu kafama çok takıyorum. Üstelik üç özel Dr a sordum bu durumu üçü de ayrı bişey diyor ne yapacağımı bilemiyorum.
Sen bu konuyu doktoruna söyledin mi , söylediysen ne dedi
Benim, doğum yaptığımdan beri takibini yaptığı doktoru, anne sütü alan bebeklerin hafta da bir yapması normal. Ek gıdaya geçene kadar dedi. Kendi zorlanmıyorsa, huzursuz değilse normal dedi.
Başka bi Dr a sordum. O üç günden sonra bekletmeyelim dedi. yapmıyorsa fitil verdi yarım fitil kullan dedi .
Bir başka Dr 5 güne kadar normal dedi.
Fitil kullanınca bağırsak tembelliği yapıyormuş. Şuan 5. Gün oldu hala yapmadı ne yapacağımı bilmiyorum. Bide artık kaka yapacağı zamana yaklaştığımızda anlık canı yanmış gibi ağlıyor. Kakadan sebep mi , başka bişeye mi ağlıyor anlamıyorum. Bu ara alt dişi çıkıyor bide onun ağrısı olabilir mi Zaman zaman dişine ağrı mı giriyor, bağırsak ağrısı mı anlamıyorum . Senin kızın kaka yapacağı gün ya da bir gün öncesinde canı yanar gibi ağlıyor mu?
Aynısı gerçekten. Bu 4.ay atağından nasibimizi almışız hepimizGündüz uykusu çok fena haba çok sıcak , asla dışarı çıkaramam evde uyutmaya çalışıyorum yavrum çok zorlanıyor uykuya gecerken bazen inleyerek ağlıyor.. uykudan aniden uykusunu almadan uyanınca daha büyük işkence..
en son yarım kundak yapıp ayağımda salladım yoksa uyumuyordu .. normlse kendinden uykuya gecen bir bebek .. of onun için üzülüyorum..