2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Nifty testi yaptırmayacak mısınız? Ben de önümüzdeki hafta nifty testi için gidicem. Doktorun anlaşmalı olduğu yerler varmış ikili üçlü testlere gerek kalmıyormuş
Hayır şuan için nifty düşünmüyoruz, ikili tarama yaptıralım önce dedik, evet o tam kapsamli diyorlar. Bakalım sırayla gidelim dedik, şuan icin ücreti oldukca fazla. İnşallah olumsuzluk olmaz🙏

Hayır şuan için nifty düşünmüyoruz, ikili tarama yaptıralım önce dedik, evet o tam kapsamli diyorlar. Bakalım sırayla gidelim dedik, şuan icin ücreti oldukca fazla. İnşallah olumsuzluk olmaz🙏
Doğru fiyat konusunda biraz fazla ama nebilim ben de tekte yaptırırsam diğerlerine gerek kalmadan herşeyini öğrenirim diye kemeri sıktım 😁 inşallah bir sıkıntı çıkmaz bebişlerimizde 🤲🏻 🧿

İnşallah sonuçlar çok güzel olur 🙏🏻🤗

Doğru fiyat konusunda biraz fazla ama nebilim ben de tekte yaptırırsam diğerlerine gerek kalmadan herşeyini öğrenirim diye kemeri sıktım 😁 inşallah bir sıkıntı çıkmaz bebişlerimizde 🤲🏻 🧿
Bende öyle yapıcam galiba, neredeyse her hafta doktora koşturasım geliyor biraz panik birisiyim o yüzden senin gibi düşündüm 🙈 İnşallah hepimiz güzel şeyler duyarız. 🤗

D3362BE0-6BF6-4401-AC2D-29B10040600A.jpeg
Çok şükür bugün miniğimin güm güm atan kalbini duyduk 🙏🏻18-24 nisan ortalama doğum tarihimiz. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah

Kızlar sağlık ocağına bildirdiniz mi.?
Aşı için falan çağırıyorlar sanırım. Benim ilk gebelik tecrübesizim bu konuda pek bir bilgim yok. Ne zaman bildiriliyor ?
Bana bu gün söyledi Dr gittim kayıt yaptırdım. Gebeler randevu almadan gidiyorlarmis. Öncelik veriyorlar sağlık ocağında bir an önce gidip görüşün

Hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun..
Dün hastaneye yatışım oldu hayati riskim var. Dış gebelik değilmiş bir tanesi kornual gebelik diğerinin yeri güzelmiş ama benim hayati riskim ciddiymiş ve o bebeğimin hayatını sonlandırırken diğerinin de düşme riski olduğunu açık açık söylüyorlar.. Çok korkuyorum ve dualarınıza ihtiyacım var.. Eğer iç kanama başlarsa hem iki bebeğimi kaybedeceğim hem de benim de hayatım riske girecek..
ca
Acil şifalar diliyorum. İns iyi haberlerinizi duyacagiz. Rabbim Ya Şafi ismi serifiyle yardımcınız olsun. Amin.

teşekkür ederimm. keseye baktıramadım malesef. 1 hafta yada 2 hafta sonraya randevu alırım sanırım. su an toz şeklinde inofolic kullanıyorum. acaba hap olanına mı geçsem ama elimde bir kutu var
Suan gozukmesi icin erken zaten, benim 1 hafta önce 7 binlerdeydi hcg ama hala gitmedim, biraz daha belli olsun istiyorum bazi seyler 😊 genelde cok farketmiyor ilaçlar, elinde olani kullan bence, istiyorsan bitince farkli alabilirsin

Merhabalar normalde adet öncesi ve adet zamanı kasık ve bel ağrısı yaşarım yine öyle oldu ama adet olmayınca test yaptım pozitif çıktı 25 ağustosta doktora gittim HCG 476 progesteron 24 çıktı 2 kaybım olduğundan doktorum önlem amaçlı progesteron verdi ve pıhtılaşmam var die hemen oksapar başlattı haftaya gel ancak o zaman kese gözükür dedi randevum 2 Eylül de ama ara ara kasığımda ve belime ağrı giriyor uzun sürmüyor ama normal mi acaba
Ara ara olmasi normal, cok olursa ve kanama yada lekenme olursa o zaman bi doktora gorunursunuz, zaten randevunuza az kalmış, insallah bi sorun olmaz :KK66:

İnşallah kuzum🙏 haber ver mutlaka etiketle beni, şu korona olmasa çalışmaya devam etsem cok cok rahat olurdu ama aşı bile olamiyorken çalışmak zor. Bakalim

X