2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar göğüslerim sızlıyor benim özellikle sol taraf. Sağıyorum toplam max 30cc çıkıyor. Sağdıktan bir süre sonra sızlamaya başlıyor. Kürek kemiklerinden ucuna doğru çekiliyor. Koluma vuruyor bazen. Şuan sanki sağıyormuşum gibi bir his var göğüste. Süt kanallarına sağlarken msj yapıyorum yoksa fazla akmıyor ama yaparken acı oluyor. Nasıl rahatlatabilrim. Bugün bebeğim çıkacak o varken de böyle olsun istemiyorum.
Aynı dertten bende muzdariptim ne yaptıysam fayda vermiyordu. Bir günde hallettim bu sorunumu. Aventin göğüs kalkanını kullanmaya başladım. Ayva çekirdeği jeli sürdüm sürekli ve en önemlisi de hava aldırdım göğsüme anne sütü sürdüm ucuna bir gün boyunca bunları sürekli yaptım. Ertesi gün ne sızlama ne emzirirken acı hissi oldu. Göğüs kalkanını kullanmadan önce göğüs pedi kullanıyordum. Göğsüm yara olduğu için pede temas ettikçe ve ister istemez nemli kaldıkça daha yaralar iyileşmez ve sızlar hal aldı. Göğüs kalkanı hiç birşeyle temas etmediği için hem yaralar erken iyileşti hemde bir tarafı emzirirken diğer taraftan akan süt kapakta birikmiş oluyor. Ayva çekirdeği jelininde büyük faydası oldu. Ne en pahalı kremler ne de başka kremler hiç biri yaramı geçirmedi. Jel çok iyi geldi.

2022'nin Güzel Nisan Anneleri,

Tablomuza kavuştuk...
Şimdi sıra sağlıkla bebişimize kavuşma vakti...

ANNE ADIYAŞTAHMİNİ
DOĞUM
TARİHİ
GERÇEKLEŞEN
DOĞUM
TARİHİ
DOĞUM
HAFTASI
DOĞUM
KİLOSU
YDYBŞEHİRKAÇINCI
ÇOCUK
CİNSİYETİSİM
@Bittercikolata2341 Nisan22 Şubat34+42.550 gr🤲Çorum2.
@MeG s331 Nisan2.Kız👩‍👧
@sakinsampiyonn1 Nisan24 Mart39+0İstanbul2.Erkek 👩‍👦
@Polyannaa261 Nisan23 Mart38+63.600 grSakarya1.Erkek 👩‍👦Yusuf
@Lerrel1 Nisan25 Mart39+1İzmirKız 👩‍👧
@Gamze_karahan252 NisanAnkara1.Erkek👩‍👦
@Spagetti Bolonezz304 Nisanİzmir1.Kız👩‍👧
@burcuerva324 Nisan5 Mart35+53.000 gr🤲Ankara2.Erkek 👩‍👦Uraz
@Mamafala375 Nisan2.
@Anka6286 Nisan1.Kız 👩‍👧
@nopenoname377 Nisan1.
@sleepy05297 Nisan21 Mart37+32.500 grİstanbul1.Erkek👩‍👦Uraz
@hakup288 NisanSivas1.Kız👩‍👧
@-Lorde-8 Nisan18 Mart37+12.120 gr🤲
@Minikkurabiyem8 Nisanİstanbul1.Erkek 👩‍👦
@ALNiLAM319 Nisanİzmir2.
@forevermorrenk319 Nisan30 Mart38+43.400 grİzmir1.Kız 👩‍👧Lila
O Obayram 3110 Nisan4 Nisan39+1Sivas1.Erkek👩‍👦Çınar
@MissPeaceful3010 Nisanİstanbul1.Kız 👩‍👧Eslem
@Dnzylkn2510 Nisan1.Kız 👩‍👧Gökçe
@Mysteriousmom3110 Nisan2.Erkek 👩‍👦
@Merme032211 Nisan1.Erkek👩‍👦Berat
@pink-jazz3511 Nisanİzmir2.Erkek 👩‍👦Kıvanç
haksever haksever 3311 Nisan28 MartBursa2.Erkek 👩‍👦Ömer Ali
ayprensesii ayprensesii 3212 Nisan4 NisanBursa2.Erkek 👩‍👦Doruk
@wenebe3212 Nisanİstanbul1.Erkek👩‍👦Teoman
kleopat kleopat 4012 Nisan31 Mart38+23.100 grİstanbul2.Erkek 👩‍👦Efe
Nane Limon Kabugu Nane Limon Kabugu 3112 Nisan24 Mart37+0Sivas4.
@Melda_mercan3513 Nisanİstanbul2.Erkek 👩‍👦Kutay
@tosbaga3915 Nisan10 Mart34+61.900 gr🤲İstanbul1.
@Inquisitive3615 Nisan20 Şubat32+21.900 gr🤲Sakarya2.İkiz👩‍👦‍👦Mustafa & Kemal
@yasemncetn2715 NisanTekirdağ1.Erkek 👩‍👦
@alba20093816 Nisanİstanbul2.Kız 👩‍👧Elif
@Umutlubiranneadayi3017 Nisan1.Erkek 👩‍👦
@glutensizsevgi3117 Nisanİstanbul1.Erkek 👩‍👦
@acmes3017 Nisan2.Kız👩‍👧
@Yenibirumut453217 Nisan2.Kız👩‍👧
@ggulsahakarsu3217 Nisanİstanbul2.Kız 👩‍👧Gökçe
@katmoeder2918 NisanHollanda1.Erkek 👩‍👦
Fatos3458 Fatos3458 3718 Nisanİstanbul3.Erkek👩‍👦
@AASSLLII2919 Nisan1.Kız👩‍👧
@bombone cicegi3320 Nisan1.
@pembemanolya2720 Nisan8 NisanBulgaristan1.Kız 👩‍👧Aslıhan
@Toprak65603121 Nisan1.
@bodrum48553321 NisanMuğla2.Erkek 👩‍👦Aras
@Erguvan163621 Nisan3.Erkek 👩‍👦
@Mrshn3821 Nisan3.
@Hellokitty12921 Nisan1.
@iremblncglyn2321 NisanSamsun1.Erkek 👩‍👦Yağız
@aguo2821 Nisan1 Nisanİzmir1.Erkek 👩‍👦Uraz
@mllen2922 Nisanİzmir1.Erkek👩‍👦Ege
@sosmivida3323 Nisanİstanbul3.Kız 👩‍👧Serra
@EslemEslemEslem3523 NisanDiyarbakır3.
@Shinem3023 NisanKırklareli1.Erkek 👩‍👦Atlas
Zynp22 Zynp22 3523 NisanİstanbulErkek 👩‍👦Sina
@mey942724 Nisan1.
@Yammel903224 Nisan3.
@afili293124 NisanBursa1.Kız 👩‍👧
@hayat28283427 Nisan9 Mart33+01.600 gr🤲Gaziantep1.
@biravucmutluluk0032527 Nisan2.
@Ask bahcesi002828 Nisan1.
@pinkidea3428 Nisanİstanbul1.Kız 👩‍👧
@Mlsgncm2429 Nisan1.
@elizalin3229 NisanAnkara2.Erkek 👩‍👦Batu
@aylinky2929 Nisan2.Kız 👩‍👧Ada
@Adesadra3830 Nisan2.Kız 👩‍👧
@sessizharf3230 Nisan2.Kız 👩‍👧
@Brokilo2730 Nisan9 Mart32+2.190 gr🤲İstanbul1.Erkek 👩‍👦Mert
Merhaba canım çok şükür bende kavustum oğluma 38+6 3.600gr ydyb ne bilmiyorum ama doğumda beni bayılttılar oğlumda yoğun bakıma gitmiş nefes almakta zorlanmış. Çok şükür şimdi iyiyiz

Merhaba canım çok şükür bende kavustum oğluma 38+6 3.600gr ydyb ne bilmiyorum ama doğumda beni bayılttılar oğlumda yoğun bakıma gitmiş nefes almakta zorlanmış. Çok şükür şimdi iyiyiz
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah

Kızlar göğüslerim sızlıyor benim özellikle sol taraf. Sağıyorum toplam max 30cc çıkıyor. Sağdıktan bir süre sonra sızlamaya başlıyor. Kürek kemiklerinden ucuna doğru çekiliyor. Koluma vuruyor bazen. Şuan sanki sağıyormuşum gibi bir his var göğüste. Süt kanallarına sağlarken msj yapıyorum yoksa fazla akmıyor ama yaparken acı oluyor. Nasıl rahatlatabilrim. Bugün bebeğim çıkacak o varken de böyle olsun istemiyorum.
Ince süt damarlarında süt mü kalıyor acaba bebeğin emmeye başlayınca düzelir inşallah

Sağım yapınca oluyor öyle bebeğin emsin azalır ağrı , istersen vakum ayarını düşür beşlü meme ucu irrite olmuştur.
Bol bol ılık masaj da iyi geliyor

Aynı dertten bende muzdariptim ne yaptıysam fayda vermiyordu. Bir günde hallettim bu sorunumu. Aventin göğüs kalkanını kullanmaya başladım. Ayva çekirdeği jeli sürdüm sürekli ve en önemlisi de hava aldırdım göğsüme anne sütü sürdüm ucuna bir gün boyunca bunları sürekli yaptım. Ertesi gün ne sızlama ne emzirirken acı hissi oldu. Göğüs kalkanını kullanmadan önce göğüs pedi kullanıyordum. Göğsüm yara olduğu için pede temas ettikçe ve ister istemez nemli kaldıkça daha yaralar iyileşmez ve sızlar hal aldı. Göğüs kalkanı hiç birşeyle temas etmediği için hem yaralar erken iyileşti hemde bir tarafı emzirirken diğer taraftan akan süt kapakta birikmiş oluyor. Ayva çekirdeği jelininde büyük faydası oldu. Ne en pahalı kremler ne de başka kremler hiç biri yaramı geçirmedi. Jel çok iyi geldi.
Ayva çekirdeği jeli yaptık ama çok sık sürmüyorum. Kalkan alayım bari ya birini sağlarken diğerinden akma olmuyor benim çok nadir birkaç damla oluyor ama atlete falan sürtüyor en azından onu engeller. Jeli de arttırayım, inşallah fayda eder. Çok sağol🙏💙

Sağım yapınca oluyor öyle bebeğin emsin azalır ağrı , istersen vakum ayarını düşür beşlü meme ucu irrite olmuştur.
Bol bol ılık masaj da iyi geliyor
Lansinoh var 2. Hızda sağıyorum aslında ama anlamadım. Sağarken çekip bırakıyor ya o his oluyor hiç bişey yokken. Dün bebeğimi emzirdim hastanede daha rahattım. Makinayla alakalı sanırım.

Benim oğlan da da yüksek çıktıydı diğer topuk kanı vermemde normale döndü ilk Oğlumda da üstelik aynısı olmuştu onda korktum agladim üstelik 3 defa test verdik sonuncuda normal değer denildi bunda ise normale dönecek diyerek götürdüm tahlile 15 .gün ki tahlilde normal sonuç geldi
Dün Cerrahpaşa da test yaptık malesef tanı konuldu. Sürekli takip edileceğiz bundan sonra. Bende çok Ümit ettim inşallah yanlıştır diye Ama olmadı. Çok üzgünüm ağlamaktan helak oldum

Üzülme cnm inşallah bir sıkıntı çıkmayacak yeni doğan bebeklerde değerler hemen değişiklik gosterebiliyo ve bebekler bizlerden daha güçlü her şeyi hemen atlatıyorlar insAllah güzel haberler verirsin bize cnm
Malesef tanı konuldu. Daha 8 günlük. düne kadar çok mutluydum dünyam başıma yıkıldı. Ömür boyu izlemek gerekecek herşeyini. Bende ilk defa duydum bu hastalığı. Kahroldum dünden beri ağlamaktan

Lansinoh var 2. Hızda sağıyorum aslında ama anlamadım. Sağarken çekip bırakıyor ya o his oluyor hiç bişey yokken. Dün bebeğimi emzirdim hastanede daha rahattım. Makinayla alakalı sanırım.
Evet cnm makine ile alakalı .. bebek emince o his olmuyor .. bende de oluyor sürekli sanki maklne çekiyor gibi bir de sızlıyor ama bebek emince gecer ..

Dün Cerrahpaşa da test yaptık malesef tanı konuldu. Sürekli takip edileceğiz bundan sonra. Bende çok Ümit ettim inşallah yanlıştır diye Ama olmadı. Çok üzgünüm ağlamaktan helak oldum
Geçmiş olsun allah şifa versin akraba evliliği mi var biz eşimle çok uzak akrabayız ona rağmen etkilenebilir çocuğunuz demişlerdi

Malesef tanı konuldu. Daha 8 günlük. düne kadar çok mutluydum dünyam başıma yıkıldı. Ömür boyu izlemek gerekecek herşeyini. Bende ilk defa duydum bu hastalığı. Kahroldum dünden beri ağlamaktan
Canım gecmis olsun. Nedir bilmiyordum biraz arastirdim. Oncelikle kotunun kotusu var lutfen cok uzme kendini. Diyetlerle filan dikkat etmen gerekecek. Cok zor olacak ama erkenden farkedilmesi cok buyuk bir avantaj sizin icin. Benim ilk cocugum otizmli. Once agladim sizladim sonra kendime geldim mucadele ettim. Evet otizmli sadece bizim kadar konusmak istemiyor goz temasi kurmak istemiyor ama hayata tutunabiliyor. Egitimler aliyoruz. Evde okulda ozel egitimde. 20 ayliktan beri egitimlerdeyiz. Simdi ilkokul 1. Sinifta kaynastirma ogrencisi. Insallh zamanla bir cok seyi asacak. Gun dogmadan neler dogar belki ilerde tedavisi olacak bu hastaligin. Bir tek allah bilir ne olacagini. Oglunun sana ihtiyaci var guclu olmalisin.

Ah annelik en başından en sonuna kendi hayatının önüne başka bir hayat koymak. Boşa denmiyor cennet annenin ayakları altındadır diye. Rabbim yavrucağa şifa nasip etsin sizin de sabrınızı sevginizi merhametinizi artırsın inşallah.

Ne oldugunu bilmiyorum ama üzüntümü paylaşabilirim sadece buraya istediğini yaz içini dök belki etrafına diyemezsin buraya yaz biz dinleriz Allah yardımcınız olsun inşallah hayat boyu kolaylıklar versin 😔

Allah razı olsun. Konuşamıyorum bile içim yanıyor. Neden bizi buldu diye. İlk çocuğumda hiç bi sorun yok, 2 gün öncesine kadar bi daha çocuk istiyorum diye eşimle şakalaşıyordum şimdi ömür boyu takip edilecek bi hastalıkla karşı karşıyayız. Ümidimi kesmiyorum inşallah bi mucize olsun diye dua ediyorum. Herşeyde hata payı vardır kabullenmek istemiyorum. Yanlışlık olmuştur diye dua edecem
bazılarında hafif olıyormuş takipten çıkıp normal hayata geçiyormuş. Nolur dua edin inşallah bizimki de öyledir. Zamanla düzelir de normal bir insan gibi Yaşar oğlum inşallah 🥺

X