- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
Boyun ağrısına dayanamadım. Harektlerim kısıtlandı rahatlamak için gittimNiye acillik oldun canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boyun ağrısına dayanamadım. Harektlerim kısıtlandı rahatlamak için gittimNiye acillik oldun canim
Aynı dertten bende muzdariptim ne yaptıysam fayda vermiyordu. Bir günde hallettim bu sorunumu. Aventin göğüs kalkanını kullanmaya başladım. Ayva çekirdeği jeli sürdüm sürekli ve en önemlisi de hava aldırdım göğsüme anne sütü sürdüm ucuna bir gün boyunca bunları sürekli yaptım. Ertesi gün ne sızlama ne emzirirken acı hissi oldu. Göğüs kalkanını kullanmadan önce göğüs pedi kullanıyordum. Göğsüm yara olduğu için pede temas ettikçe ve ister istemez nemli kaldıkça daha yaralar iyileşmez ve sızlar hal aldı. Göğüs kalkanı hiç birşeyle temas etmediği için hem yaralar erken iyileşti hemde bir tarafı emzirirken diğer taraftan akan süt kapakta birikmiş oluyor. Ayva çekirdeği jelininde büyük faydası oldu. Ne en pahalı kremler ne de başka kremler hiç biri yaramı geçirmedi. Jel çok iyi geldi.Kızlar göğüslerim sızlıyor benim özellikle sol taraf. Sağıyorum toplam max 30cc çıkıyor. Sağdıktan bir süre sonra sızlamaya başlıyor. Kürek kemiklerinden ucuna doğru çekiliyor. Koluma vuruyor bazen. Şuan sanki sağıyormuşum gibi bir his var göğüste. Süt kanallarına sağlarken msj yapıyorum yoksa fazla akmıyor ama yaparken acı oluyor. Nasıl rahatlatabilrim. Bugün bebeğim çıkacak o varken de böyle olsun istemiyorum.
Merhaba canım çok şükür bende kavustum oğluma 38+6 3.600gr ydyb ne bilmiyorum ama doğumda beni bayılttılar oğlumda yoğun bakıma gitmiş nefes almakta zorlanmış. Çok şükür şimdi iyiyiz2022'nin Güzel Nisan Anneleri,
Tablomuza kavuştuk...
Şimdi sıra sağlıkla bebişimize kavuşma vakti...
ANNE ADI YAŞ TAHMİNİ
DOĞUM
TARİHİGERÇEKLEŞEN
DOĞUM
TARİHİDOĞUM
HAFTASIDOĞUM
KİLOSUYDYB ŞEHİR KAÇINCI
ÇOCUKCİNSİYET İSİM @Bittercikolata2 34 1 Nisan 22 Şubat 34+4 2.550 gr Çorum 2. @MeG s 33 1 Nisan 2. Kız @sakinsampiyonn 1 Nisan 24 Mart 39+0 İstanbul 2. Erkek @Polyannaa 26 1 Nisan 23 Mart 38+6 3.600 gr Sakarya 1. Erkek Yusuf @Lerrel 1 Nisan 25 Mart 39+1 İzmir Kız @Gamze_karahan 25 2 Nisan Ankara 1. Erkek @Spagetti Bolonezz 30 4 Nisan İzmir 1. Kız @burcuerva 32 4 Nisan 5 Mart 35+5 3.000 gr Ankara 2. Erkek Uraz @Mamafala 37 5 Nisan 2. @Anka6 28 6 Nisan 1. Kız @nopenoname 37 7 Nisan 1. @sleepy05 29 7 Nisan 21 Mart 37+3 2.500 gr İstanbul 1. Erkek Uraz @hakup 28 8 Nisan Sivas 1. Kız @-Lorde- 8 Nisan 18 Mart 37+1 2.120 gr @Minikkurabiyem 8 Nisan İstanbul 1. Erkek @ALNiLAM 31 9 Nisan İzmir 2. @forevermorrenk 31 9 Nisan 30 Mart 38+4 3.400 gr İzmir 1. Kız Lila O Obayram 31 10 Nisan 4 Nisan 39+1 Sivas 1. Erkek Çınar @MissPeaceful 30 10 Nisan İstanbul 1. Kız Eslem @Dnzylkn 25 10 Nisan 1. Kız Gökçe @Mysteriousmom 31 10 Nisan 2. Erkek @Merme03 22 11 Nisan 1. Erkek Berat @pink-jazz 35 11 Nisan İzmir 2. Erkek Kıvanç haksever 33 11 Nisan 28 Mart Bursa 2. Erkek Ömer Ali ayprensesii 32 12 Nisan 4 Nisan Bursa 2. Erkek Doruk @wenebe 32 12 Nisan İstanbul 1. Erkek Teoman kleopat 40 12 Nisan 31 Mart 38+2 3.100 gr İstanbul 2. Erkek Efe Nane Limon Kabugu 31 12 Nisan 24 Mart 37+0 Sivas 4. @Melda_mercan 35 13 Nisan İstanbul 2. Erkek Kutay @tosbaga 39 15 Nisan 10 Mart 34+6 1.900 gr İstanbul 1. @Inquisitive 36 15 Nisan 20 Şubat 32+2 1.900 gr Sakarya 2. İkiz Mustafa & Kemal @yasemncetn 27 15 Nisan Tekirdağ 1. Erkek @alba2009 38 16 Nisan İstanbul 2. Kız Elif @Umutlubiranneadayi 30 17 Nisan 1. Erkek @glutensizsevgi 31 17 Nisan İstanbul 1. Erkek @acmes 30 17 Nisan 2. Kız @Yenibirumut45 32 17 Nisan 2. Kız @ggulsahakarsu 32 17 Nisan İstanbul 2. Kız Gökçe @katmoeder 29 18 Nisan Hollanda 1. Erkek Fatos3458 37 18 Nisan İstanbul 3. Erkek @AASSLLII 29 19 Nisan 1. Kız @bombone cicegi 33 20 Nisan 1. @pembemanolya 27 20 Nisan 8 Nisan Bulgaristan 1. Kız Aslıhan @Toprak6560 31 21 Nisan 1. @bodrum4855 33 21 Nisan Muğla 2. Erkek Aras @Erguvan16 36 21 Nisan 3. Erkek @Mrshn 38 21 Nisan 3. @Hellokitty1 29 21 Nisan 1. @iremblncglyn 23 21 Nisan Samsun 1. Erkek Yağız @aguo 28 21 Nisan 1 Nisan İzmir 1. Erkek Uraz @mllen 29 22 Nisan İzmir 1. Erkek Ege @sosmivida 33 23 Nisan İstanbul 3. Kız Serra @EslemEslemEslem 35 23 Nisan Diyarbakır 3. @Shinem 30 23 Nisan Kırklareli 1. Erkek Atlas Zynp22 35 23 Nisan İstanbul Erkek Sina @mey94 27 24 Nisan 1. @Yammel90 32 24 Nisan 3. @afili29 31 24 Nisan Bursa 1. Kız @hayat2828 34 27 Nisan 9 Mart 33+0 1.600 gr Gaziantep 1. @biravucmutluluk003 25 27 Nisan 2. @Ask bahcesi00 28 28 Nisan 1. @pinkidea 34 28 Nisan İstanbul 1. Kız @Mlsgncm 24 29 Nisan 1. @elizalin 32 29 Nisan Ankara 2. Erkek Batu @aylinky 29 29 Nisan 2. Kız Ada @Adesadra 38 30 Nisan 2. Kız @sessizharf 32 30 Nisan 2. Kız @Brokilo 27 30 Nisan 9 Mart 32+ 2.190 gr İstanbul 1. Erkek Mert
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallahMerhaba canım çok şükür bende kavustum oğluma 38+6 3.600gr ydyb ne bilmiyorum ama doğumda beni bayılttılar oğlumda yoğun bakıma gitmiş nefes almakta zorlanmış. Çok şükür şimdi iyiyiz
Ince süt damarlarında süt mü kalıyor acaba bebeğin emmeye başlayınca düzelir inşallahKızlar göğüslerim sızlıyor benim özellikle sol taraf. Sağıyorum toplam max 30cc çıkıyor. Sağdıktan bir süre sonra sızlamaya başlıyor. Kürek kemiklerinden ucuna doğru çekiliyor. Koluma vuruyor bazen. Şuan sanki sağıyormuşum gibi bir his var göğüste. Süt kanallarına sağlarken msj yapıyorum yoksa fazla akmıyor ama yaparken acı oluyor. Nasıl rahatlatabilrim. Bugün bebeğim çıkacak o varken de böyle olsun istemiyorum.
Sağım yapınca oluyor öyle bebeğin emsin azalır ağrı , istersen vakum ayarını düşür beşlü meme ucu irrite olmuştur.Kızlar göğüslerim sızlıyor benim özellikle sol taraf. Sağıyorum toplam max 30cc çıkıyor. Sağdıktan bir süre sonra sızlamaya başlıyor. Kürek kemiklerinden ucuna doğru çekiliyor. Koluma vuruyor bazen. Şuan sanki sağıyormuşum gibi bir his var göğüste. Süt kanallarına sağlarken msj yapıyorum yoksa fazla akmıyor ama yaparken acı oluyor. Nasıl rahatlatabilrim. Bugün bebeğim çıkacak o varken de böyle olsun istemiyorum.
Ayva çekirdeği jeli yaptık ama çok sık sürmüyorum. Kalkan alayım bari ya birini sağlarken diğerinden akma olmuyor benim çok nadir birkaç damla oluyor ama atlete falan sürtüyor en azından onu engeller. Jeli de arttırayım, inşallah fayda eder. Çok sağolAynı dertten bende muzdariptim ne yaptıysam fayda vermiyordu. Bir günde hallettim bu sorunumu. Aventin göğüs kalkanını kullanmaya başladım. Ayva çekirdeği jeli sürdüm sürekli ve en önemlisi de hava aldırdım göğsüme anne sütü sürdüm ucuna bir gün boyunca bunları sürekli yaptım. Ertesi gün ne sızlama ne emzirirken acı hissi oldu. Göğüs kalkanını kullanmadan önce göğüs pedi kullanıyordum. Göğsüm yara olduğu için pede temas ettikçe ve ister istemez nemli kaldıkça daha yaralar iyileşmez ve sızlar hal aldı. Göğüs kalkanı hiç birşeyle temas etmediği için hem yaralar erken iyileşti hemde bir tarafı emzirirken diğer taraftan akan süt kapakta birikmiş oluyor. Ayva çekirdeği jelininde büyük faydası oldu. Ne en pahalı kremler ne de başka kremler hiç biri yaramı geçirmedi. Jel çok iyi geldi.
Olabilir sıkınca çıkıyor çünkü. Aile hekimine danıştım o da bebeğin gelince fark eder yine de ağırlaşırsa genel cerrahiye git dedi. İnşallah oraya gelmez olay.Ince süt damarlarında süt mü kalıyor acaba bebeğin emmeye başlayınca düzelir inşallah
Lansinoh var 2. Hızda sağıyorum aslında ama anlamadım. Sağarken çekip bırakıyor ya o his oluyor hiç bişey yokken. Dün bebeğimi emzirdim hastanede daha rahattım. Makinayla alakalı sanırım.Sağım yapınca oluyor öyle bebeğin emsin azalır ağrı , istersen vakum ayarını düşür beşlü meme ucu irrite olmuştur.
Bol bol ılık masaj da iyi geliyor
Dün Cerrahpaşa da test yaptık malesef tanı konuldu. Sürekli takip edileceğiz bundan sonra. Bende çok Ümit ettim inşallah yanlıştır diye Ama olmadı. Çok üzgünüm ağlamaktan helak oldumBenim oğlan da da yüksek çıktıydı diğer topuk kanı vermemde normale döndü ilk Oğlumda da üstelik aynısı olmuştu onda korktum agladim üstelik 3 defa test verdik sonuncuda normal değer denildi bunda ise normale dönecek diyerek götürdüm tahlile 15 .gün ki tahlilde normal sonuç geldi
Malesef tanı konuldu. Daha 8 günlük. düne kadar çok mutluydum dünyam başıma yıkıldı. Ömür boyu izlemek gerekecek herşeyini. Bende ilk defa duydum bu hastalığı. Kahroldum dünden beri ağlamaktanÜzülme cnm inşallah bir sıkıntı çıkmayacak yeni doğan bebeklerde değerler hemen değişiklik gosterebiliyo ve bebekler bizlerden daha güçlü her şeyi hemen atlatıyorlar insAllah güzel haberler verirsin bize cnm
Evet cnm makine ile alakalı .. bebek emince o his olmuyor .. bende de oluyor sürekli sanki maklne çekiyor gibi bir de sızlıyor ama bebek emince gecer ..Lansinoh var 2. Hızda sağıyorum aslında ama anlamadım. Sağarken çekip bırakıyor ya o his oluyor hiç bişey yokken. Dün bebeğimi emzirdim hastanede daha rahattım. Makinayla alakalı sanırım.
Cnm fenilketonuri mi denildi ? Aile de ya da eşinin ailesinde var mı ?Malesef tanı konuldu. Daha 8 günlük. düne kadar çok mutluydum dünyam başıma yıkıldı. Ömür boyu izlemek gerekecek herşeyini. Bende ilk defa duydum bu hastalığı. Kahroldum dünden beri ağlamaktan
Geçmiş olsun allah şifa versin akraba evliliği mi var biz eşimle çok uzak akrabayız ona rağmen etkilenebilir çocuğunuz demişlerdiDün Cerrahpaşa da test yaptık malesef tanı konuldu. Sürekli takip edileceğiz bundan sonra. Bende çok Ümit ettim inşallah yanlıştır diye Ama olmadı. Çok üzgünüm ağlamaktan helak oldum
İnşallah canım, aldık bebeğimizi evimize gidiyoruz yavaş yavaş alışcaz artık birbirimizeEvet cnm makine ile alakalı .. bebek emince o his olmuyor .. bende de oluyor sürekli sanki maklne çekiyor gibi bir de sızlıyor ama bebek emince gecer ..
Yaaa çok sevindim.. beraber sağlıkla büyüsün inşallahİnşallah canım, aldık bebeğimizi evimize gidiyoruz yavaş yavaş alışcaz artık birbirimize
Canım gecmis olsun. Nedir bilmiyordum biraz arastirdim. Oncelikle kotunun kotusu var lutfen cok uzme kendini. Diyetlerle filan dikkat etmen gerekecek. Cok zor olacak ama erkenden farkedilmesi cok buyuk bir avantaj sizin icin. Benim ilk cocugum otizmli. Once agladim sizladim sonra kendime geldim mucadele ettim. Evet otizmli sadece bizim kadar konusmak istemiyor goz temasi kurmak istemiyor ama hayata tutunabiliyor. Egitimler aliyoruz. Evde okulda ozel egitimde. 20 ayliktan beri egitimlerdeyiz. Simdi ilkokul 1. Sinifta kaynastirma ogrencisi. Insallh zamanla bir cok seyi asacak. Gun dogmadan neler dogar belki ilerde tedavisi olacak bu hastaligin. Bir tek allah bilir ne olacagini. Oglunun sana ihtiyaci var guclu olmalisin.Malesef tanı konuldu. Daha 8 günlük. düne kadar çok mutluydum dünyam başıma yıkıldı. Ömür boyu izlemek gerekecek herşeyini. Bende ilk defa duydum bu hastalığı. Kahroldum dünden beri ağlamaktan
Ah annelik en başından en sonuna kendi hayatının önüne başka bir hayat koymak. Boşa denmiyor cennet annenin ayakları altındadır diye. Rabbim yavrucağa şifa nasip etsin sizin de sabrınızı sevginizi merhametinizi artırsın inşallah.Dün Cerrahpaşa da test yaptık malesef tanı konuldu. Sürekli takip edileceğiz bundan sonra. Bende çok Ümit ettim inşallah yanlıştır diye Ama olmadı. Çok üzgünüm ağlamaktan helak oldum
Ne oldugunu bilmiyorum ama üzüntümü paylaşabilirim sadece buraya istediğini yaz içini dök belki etrafına diyemezsin buraya yaz biz dinleriz Allah yardımcınız olsun inşallah hayat boyu kolaylıklar versinDün Cerrahpaşa da test yaptık malesef tanı konuldu. Sürekli takip edileceğiz bundan sonra. Bende çok Ümit ettim inşallah yanlıştır diye Ama olmadı. Çok üzgünüm ağlamaktan helak oldum