Ah canim hatirliyorum seniAyyy çok geçmiş olsun canım benim sanırım seni en iyi ben anlarım hatirlarsan bende doğum yapmadan önce hem boğazım enfeksiyon kapmıştı hemde enfeksiyondan dolayı alerjim nüksetmişti urtiker bütün vücudumu sarmıştı Rabbim.kimsenin başına vermesin çok ama çok zor bir durum uyku uyuyamıyor insan sürekli kaşınma halinde oluyo ve delirecek duruma geliyo ağlama krizleri falan oluyo ben limon sürüyordum vücuduma tuzlu su ve sirkeli suyla yikaniyordum cnm alerji ilacı içiyordum ama sadece hatırlatıyordu sonra tekrar başlıyordu alerjini fazla edecek seyleei tuketme cnm süt ve sut urunleri çikolata salça domates çilek yumurta kabuklu çerezlerden fındık ceviz badem gibi bunları elinden geldiğince yememeye çalış cnm çünkü bunlar dahada azdiriyo kaşıntıyı umarım kalıcı olmaz cnm benim bu urtiker 2. Doğumundan sonra ortaya çıktı oncesinde yoktu doğumdan sonra doktor bana kan sulandırıcı iğne vermişti o iğneyi vurmamla bende senin gibi bir hafta boyunca alerjiden çektim ve ondan sonra vücudum.enfeksyon kaptığı gibi alerji oluyorum üstüne antibiyotiklere alerji yapiyo
Yok canım giriyorum okuyorum mesajlarıDoğurdun gittin bizi unuttun sevgi
Bende .. nasıl olacak bilmiyorum.. bizimki de memede uyuyor o iyi ben uykusuz ..Evet alismamiz lazim, brnimki suan mememde uyuyor ben de yatar pozisyon aldim ama asla gunduz uyuyabilen biri degilimdir.
Gece meme vermiyormusun bir daha. 2 saate bir kaldırıyorum ben gece70 cc vermeye başladım artık . Gece 12, 3 ve sabah 6 da
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun covit için de çok geçmiş olsun
Öncelikke çok geçmiş olsun..Bendede ayak ve ellerimde ve boynumda kaşınti var dogumdan sonra oldu terlemeden olduğunu düşünmüştüm hastalık da olabilir o zmnMerhaba kizlar dogurdum ve ortadan kayboldumbaşıma neler geldi bilseniz
Sezeryan oldugum gün baslayan çılgın bir kaşıntı ile bir haftadır mücadele ediyorum. Pupp diye bir rahatsızlıkmış hamileligin son ayinda olurmuş bazen de benim gibi doğurunca ortaya çıkıyormuş. Kac tane cildiye doktoru gezdim kortizonlu igneler cesit cesit losyonlar.. vücudumun her yeri yara içinde kaldı parçalayıp kanatana kadar her yerimi kaşıdım. Dünden bugüne bir tık daha az kaşınıyorum ama bir haftadır delirdim bir elimle bebeğimi emzirdim bir ekimle kaşındım, uyku sıfır kafayı yemek üzereydim. Dün gece biraz uyuşabilmişim. Sizler nasılsınız geriye dönük çok mesaj birikmiş umarım tum anneler ve süt kokulular iyidir
İlk kizimda yeterince laf duydum, o zamanda çok umursamadim ama insani zor durumda bırakmak gercekten hos olmuyorTabi elimizden geleni yapalim, artik oldugu kadar. Stres yapinca daha kotu oluyor. Keyfinden mama ile besliyen ve cocugu gayette saglikli olanlari taniyorum. Biz turkler anne sutu konusunda cok hassasiz.
Benmari usulu ısıtıp verebilirsinKızlar sağdığınız sütleri bebişe veriyor musunuz veriyorsanız nasıl veriyorsunuz
Cok gecmis olsun canim. Nadir rastlanan bisey sanirim o da seni bulmus. Yine de sukret evladin saglikli ve yaninda. Insallah tez vakitte aldigin tedaviler etkisini gosterir ve sut kokulunun tadina doya doya varirsinMerhaba kizlar dogurdum ve ortadan kayboldumbaşıma neler geldi bilseniz
Sezeryan oldugum gün baslayan çılgın bir kaşıntı ile bir haftadır mücadele ediyorum. Pupp diye bir rahatsızlıkmış hamileligin son ayinda olurmuş bazen de benim gibi doğurunca ortaya çıkıyormuş. Kac tane cildiye doktoru gezdim kortizonlu igneler cesit cesit losyonlar.. vücudumun her yeri yara içinde kaldı parçalayıp kanatana kadar her yerimi kaşıdım. Dünden bugüne bir tık daha az kaşınıyorum ama bir haftadır delirdim bir elimle bebeğimi emzirdim bir ekimle kaşındım, uyku sıfır kafayı yemek üzereydim. Dün gece biraz uyuşabilmişim. Sizler nasılsınız geriye dönük çok mesaj birikmiş umarım tum anneler ve süt kokulular iyidir
Insanlari takmamak gerekir. Benim de dun k.validem kotu niyetinden demedi belki ama bilmem kim 7 aylik dogurdu el kadar bebekti sutu yaradi tosun pasa gibi oldu dedi. Cok icime oturdu, odamda sessizce agladimİlk kizimda yeterince laf duydum, o zamanda çok umursamadim ama insani zor durumda bırakmak gercekten hos olmuyorelimden geleni yaptığım icin, icim rahat herzaman
Olabilir cnm ahhhh valla yaşadıklarını tahmin edebiliyorum bende öyle.oluyorum.o kaşıntıdan dolayı kafayı yiyecek gibi oluyorum ağlama krizlerine giriyorum ve geceleri 3 4 defa duşa girip çıkıyordum çok.lanet bisey valla o kaşıntı ve üstelik ufacık bir yerini kaşısan diğer yerlerde anında kaşınmaya başlıyo saniyorsunki her yerini böcekler ısırıp duruyo Rabbim şifasını versin cnm inşallah bir daha olmaz böyle bisey yaşamazsın ben 2017 den beri çekiyorum çok zorAh canim hatirliyorum senibenimkini de hastanedeyken önce antibiyotik alerjisi zannettiler ve tüm ilaçlarımı bıraktırıp eve yolladılar hala hiç bir ilaç vitamin kullanmıyorum dogum için ama eve gelince şiddeti daha da arttı bu öyle lanet bir şey ki bebeğim olmasa kendimi balkondan atardım herhalde. Kanımda crp yüksek çıkıyor ama sebebini bulamadılar dikişim iyi sence bununla alakasi var midir? Uykusuzluk bir yandan ağlayan bebek bir yandan ve bu kaşıntı delirtti beni. Tek tesellim oğlumu sağ salim eve getirdim çok şükür şimdilik iyi görünüyor yarın doktor kontrolümüz var umarım iyi besleyebiliyorumdur. Sen nasılsın her şey yolunda mı şimdi?
Öyle düşünme cnm her zaman sütüm var maşallah bol bebisime yetiyor doyuyo de psikolojikmen kendini kötü etkileme kimseyide kafana takma herkesin bünyesi yaşantısı farklı ki bir kadinin her hamileligi her dogumu bile birbirinden çok çok farkli oluyo kimseyi başkasıyla kıyaslamamak gerekiyo helede lohusa bir kadını merak etme bebisin çok güzel doyup kilo alacakInsanlari takmamak gerekir. Benim de dun k.validem kotu niyetinden demedi belki ama bilmem kim 7 aylik dogurdu el kadar bebekti sutu yaradi tosun pasa gibi oldu dedi. Cok icime oturdu, odamda sessizce agladimbenim neden sutum fazla degil de mama vermek zorunda kaliyorum diye. Ama evdr surekli sagim sagim yapiyorum tek bi damlasi ziyan olmasin diye ugrasiyorum. Icim rahat kim ne dusunurse dusunsun..
Evet sorma beni buldu ama ben de oglum iyi diye şükrediyorum dedigin gibiCok gecmis olsun canim. Nadir rastlanan bisey sanirim o da seni bulmus. Yine de sukret evladin saglikli ve yaninda. Insallah tez vakitte aldigin tedaviler etkisini gosterir ve sut kokulunun tadina doya doya varirsin
Cok sevindim senin adınaOlabilir cnm ahhhh valla yaşadıklarını tahmin edebiliyorum bende öyle.oluyorum.o kaşıntıdan dolayı kafayı yiyecek gibi oluyorum ağlama krizlerine giriyorum ve geceleri 3 4 defa duşa girip çıkıyordum çok.lanet bisey valla o kaşıntı ve üstelik ufacık bir yerini kaşısan diğer yerlerde anında kaşınmaya başlıyo saniyorsunki her yerini böcekler ısırıp duruyo Rabbim şifasını versin cnm inşallah bir daha olmaz böyle bisey yaşamazsın ben 2017 den beri çekiyorum çok zorinsAllah bebisinde ilgili herşey yolundadır cnm yarın kontrolde herşey iyi derler çok şükür iyiyiz bizde benim.alerjide doğumda kendiliğinden geçti umarım tamamiyle bitmiştir alerjim doğum yapmadan önceki geceye kadar limin sürüyordum vücuduma cnm bebiste iyi çok şükür bende toparlandim hafif ara ara dikiş yerinde yanma gibi oluyo bide afedersin büyük abdest yaparken bagirsaklarima ve karnıma bıçak batırıyorlarmış gibi hissediyorum normal midir bilmiyorum ama
Evet cnm çok zor ama bir hafta kadar surup sonra yavaş yavaş geciyo umarım bir daha o lanet alerji tekrar olmayız cnmEvet sorma beni buldu ama ben de oglum iyi diye şükrediyorum dedigin gibiSen nasılsın bebeğin iyi dimi süt sıkıntısı var sanırım mochi kullaniyor musun canim bebek tekini emerken diğerinden güzel topluyor
Cok sevindim senin adınaBen de iki gündür daha iyiyim aynı tarif ettiğin gibi malesef cok zormus ama gececek yavaş yavas sanirim. Dikis yerinde yanma hissi bende de var bir de hala oturup kalkarken icimde su dolu bir balon saga sola savruluyormuş gibi bir his. Bence normal o kadar kat kestiler canim yavas yavas iyilesicez
Yeni ve çok emdiyse yan yatırıp bir süre sonra düz yatiriyom kafası sağa sola döndürüyor zatenSelam kizlar. Birşey soracaktım. Siz bebeklerinizi gece nasıl yatırıyorsunuz. Benim kayinvalidem yanımda kalıyor 40 im çıkana kadar, e haliyle ben acemi olunca onun fikirlerinden destek alıyorum. Kendisi bebeği sırt üstü yatırıyor, fakat kafasını yana çevirerek. Bebeğim arada kussa da bu pozisyonda gerçekten yan tarafından akıyor kusmuk yutmuyor. Ama şu son bir kaç gündür bebeğim kafasını çevirmeye başladı korkuyorum kafasını düzleştircek diye. Uykular haram oldu geceleri. İnternette de araştırdım düşünceler ikiye bölünmüş durumda kimisi sırt üstü yatırın diyor, kimisi hafif yana dönük. Ne yapayım ben simdi kafam karıştıönerilerinizi bekliyorum
İdare etmeye çalışıyorum diyebilirimSenin nasıl gidiyor?
Ben genelde sırt üstü yatırıyorum cnm ama yeni emzirip uzattıysan hafif yan yatır emzirdikten sonrada hemen yatağa uzatma cnm iyice sırtını sıvazla bi 5 dk sonra uzat cnmSelam kizlar. Birşey soracaktım. Siz bebeklerinizi gece nasıl yatırıyorsunuz. Benim kayinvalidem yanımda kalıyor 40 im çıkana kadar, e haliyle ben acemi olunca onun fikirlerinden destek alıyorum. Kendisi bebeği sırt üstü yatırıyor, fakat kafasını yana çevirerek. Bebeğim arada kussa da bu pozisyonda gerçekten yan tarafından akıyor kusmuk yutmuyor. Ama şu son bir kaç gündür bebeğim kafasını çevirmeye başladı korkuyorum kafasını düzleştircek diye. Uykular haram oldu geceleri. İnternette de araştırdım düşünceler ikiye bölünmüş durumda kimisi sırt üstü yatırın diyor, kimisi hafif yana dönük. Ne yapayım ben simdi kafam karıştıönerilerinizi bekliyorum