2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Aynı bize de probiyotik verdiler başladık kullanmaya. Gaz icin de kullanıyoruz ama cok etkili olmadı. Sallanan anakucağının titreşimi var , bugün onda yatarken bir iki gerindi öyle bir gaz çıkardı anlatamam ya denk geldi ya da o titreşim etkili oldu.
Böyle böyle büyüyecekler, kafamıza hunileri taktıracaklar ama bu gidişle

Ben sana bize söyleneni diyeyim ilk hafta 2 meme 1 ölçek mama (30 cc) , ikinci hafta 2 ölçek ( 60 cc) mama günde 3 kez sonra 3 ölçeğe çıkarabilirz dendi
Bana da aynisi soylendi ama gunde 4 kez. Ben 4den fazla veriyorum yoksa ac kaliyor yani, en azindan sariligi gecene kadar. Yarin ilk hafta kontrolumuz var bakalim sariligi ve gelisimi ne durumda.
Evlatlarimiz saglikli guzel sekilde gelissinler insallah

Ama bizim cocuk doktoru 4 kere 1 olcek yani 30cc demisti Yarin sabah 1.hafta kontrolumuz var tekrar soracagim bunu

sosmivida sen mamayi ne kadar veriyorsun canim ? Saat ve olcek olarak. Benim sutum bi turlu artmiyor ya.. Mama takviyesi olmadan ac kaliyor.

Belli bir saatim yok canim, oncelikle hep kendi sütümü veriyorum, ne zaman doymazsa o zaman sut takviyesi yapiyorum, ama gece genelde sutum daha az oluyor, hic benim sütümü emmedigi zaman 3 olcek veriyorum artik. daha önce ki 2 kizimda da cok şey denedim, içmediğim yemedigim sut arttirici kalmamıştı, prof sut sagma makinasi bile kiralamistim, nerdeyse hic sutum çıkmadı. Ancak 2-3 ay emzirebildim. O yuzden suan yine elimden geleni yapıyorum ama kendimi kasmiyorum artik, sutum yetene kadar emziricem yetmedigi yerde takviyeye devam

Normal canım yeni büyüyor midesi üstelik yeni doğan da reflu de olur her yatırma öncesi sırtına vurup gazını al yan yatır benim bütün çocuklarında olur bu durum
Benim oğlum çok aktif emiyor. Doyup memeyi bırakıyor. Gaz çıkarırken uyanıyor. Ve ben bu kısır döngüyü çözemedim.
Gaz çıkarmadan reflü yatağına koymak da istemedim. Birkaç kere kucakta kusmuştu. Ödüm patlıyor uyurken de kusacak diye

Doğdu mu canım bebiş umarım her şey yolundadır
Çok şükür doğdu canm, zor oldu ama bitti inşallah. Kanamam zor durduruldu, rahmi almaya niyetlendiler ama şükür ki kanama durunca vazgeçtiler. Bir daha doğum yok dedi . Bugün hiç bitmeyecek gibi geldi ama hamdolsn herşey geçiyor. Şimdi mamalarla sütlerle boğuşuyorz hamdolsn.

Normal doğummuydu senin canım? Kaç kilo doğdu bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…