Senin nasıl gidiyor?Ooo dogurmayan kalmadı sanırım bu grupta :)) herkes gece online olmaya başlamış herkese kolaylıklar diliyorum
Gözün aydın cnm ve çok geçmiş olsun şimdi nasilsiniz iyi misinizÇok şükür doğdu canm, zor oldu ama bitti inşallah. Kanamam zor durduruldu, rahmi almaya niyetlendiler ama şükür ki kanama durunca vazgeçtiler. Bir daha doğum yok dedi. Bugün hiç bitmeyecek gibi geldi ama hamdolsn herşey geçiyor. Şimdi mamalarla sütlerle boğuşuyorz hamdolsn.
Öncelikle gözünüz aydın ve çok geçmiş olsun .. neden öyle olduğunu açıkladı mı dr ? Şimdi ikiniz de iyisinizdir umarım..Çok şükür doğdu canm, zor oldu ama bitti inşallah. Kanamam zor durduruldu, rahmi almaya niyetlendiler ama şükür ki kanama durunca vazgeçtiler. Bir daha doğum yok dedi. Bugün hiç bitmeyecek gibi geldi ama hamdolsn herşey geçiyor. Şimdi mamalarla sütlerle boğuşuyorz hamdolsn.
Çok şükür doğdu canm, zor oldu ama bitti inşallah. Kanamam zor durduruldu, rahmi almaya niyetlendiler ama şükür ki kanama durunca vazgeçtiler. Bir daha doğum yok dedi. Bugün hiç bitmeyecek gibi geldi ama hamdolsn herşey geçiyor. Şimdi mamalarla sütlerle boğuşuyorz hamdolsn.
Büyüdükçe geçecek gece de yan yatarsa sorun olmaz kendine stres yaratma iyi düşünBenim oğlum çok aktif emiyor. Doyup memeyi bırakıyor. Gaz çıkarırken uyanıyor. Ve ben bu kısır döngüyü çözemedim.
Gaz çıkarmadan reflü yatağına koymak da istemedim. Birkaç kere kucakta kusmuştu. Ödüm patlıyor uyurken de kusacak diye
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsunÇok şükür doğdu canm, zor oldu ama bitti inşallah. Kanamam zor durduruldu, rahmi almaya niyetlendiler ama şükür ki kanama durunca vazgeçtiler. Bir daha doğum yok dedi. Bugün hiç bitmeyecek gibi geldi ama hamdolsn herşey geçiyor. Şimdi mamalarla sütlerle boğuşuyorz hamdolsn.
Gündüzleri emziriyorum , emzirdikten sonra süt sağıyorum sağdıklarımı dolaba koyuyorum. Geceleri de sağdıgım sütleri biberonla ısıtıp veriyorum. Uyku sersemi olabiliyorum bazen , doyup doymadıgından emin olamıyorum o yüzden sağdıgım sütü veriyorum cc sini bildiğim için içim daha rahat ediyorKızlar sağdığınız sütleri bebişe veriyor musunuz veriyorsanız nasıl veriyorsunuz
Bizde de durum buna benziyor akşama kadar pamuk gibi olan çocuğun içinden aksam canavar çıkıyorOyyyyy inşallah böyle bir dönemdir ve geçicidir .. mahvoldum 4 saattir kolumda meme de uyuyor yatakta uyanıp emmek istiyor.. ben de yoruldum ama ..
Kaç cc veriyorsun geceGündüzleri emziriyorum , emzirdikten sonra süt sağıyorum sağdıklarımı dolaba koyuyorum. Geceleri de sağdıgım sütleri biberonla ısıtıp veriyorum. Uyku sersemi olabiliyorum bazen , doyup doymadıgından emin olamıyorum o yüzden sağdıgım sütü veriyorum cc sini bildiğim için içim daha rahat ediyor
Gündüz uyumalarına alışmamız lazımBizde de durum buna benziyor akşama kadar pamuk gibi olan çocuğun içinden aksam canavar çıkıyor
Cnm ben genellikle emziriyorum bazen etmediği oluyo sahip dolaba koyuyorum sonra isitip biberonla veriyorum cnmKızlar sağdığınız sütleri bebişe veriyor musunuz veriyorsanız nasıl veriyorsunuz
Bizde de durum buna benziyor akşama kadar pamuk gibi olan çocuğun içinden aksam canavar çıkıyor
Bizdede aynı valla gündüz biraz daha iyi gece sık sık uyaniyo emmek istiyo biraz emip uyuyoGündüz uyumalarına alışmamız lazım
Tabi elimizden geleni yapalim, artik oldugu kadar. Stres yapinca daha kotu oluyor. Keyfinden mama ile besliyen ve cocugu gayette saglikli olanlari taniyorum. Biz turkler anne sutu konusunda cok hassasiz.Belli bir saatim yok canim, oncelikle hep kendi sütümü veriyorum, ne zaman doymazsa o zaman sut takviyesi yapiyorum, ama gece genelde sutum daha az oluyor, hic benim sütümü emmedigi zaman 3 olcek veriyorum artik. daha önce ki 2 kizimda da cok şey denedim, içmediğim yemedigim sut arttirici kalmamıştı, prof sut sagma makinasi bile kiralamistim, nerdeyse hic sutum çıkmadı. Ancak 2-3 ay emzirebildim. O yuzden suan yine elimden geleni yapıyorum ama kendimi kasmiyorum artik, sutum yetene kadar emziricem yetmedigi yerde takviyeye devam
Evet alismamiz lazim, brnimki suan mememde uyuyor ben de yatar pozisyon aldim ama asla gunduz uyuyabilen biri degilimdir.Gündüz uyumalarına alışmamız lazım
70 cc vermeye başladım artık . Gece 12, 3 ve sabah 6 daKaç cc veriyorsun gece
Ayyy çok geçmiş olsun canım benim sanırım seni en iyi ben anlarım hatirlarsan bende doğum yapmadan önce hem boğazım enfeksiyon kapmıştı hemde enfeksiyondan dolayı alerjim nüksetmişti urtiker bütün vücudumu sarmıştı Rabbim.kimsenin başına vermesin çok ama çok zor bir durum uyku uyuyamıyor insan sürekli kaşınma halinde oluyo ve delirecek duruma geliyo ağlama krizleri falan oluyo ben limon sürüyordum vücuduma tuzlu su ve sirkeli suyla yikaniyordum cnm alerji ilacı içiyordum ama sadece hatırlatıyordu sonra tekrar başlıyordu alerjini fazla edecek seyleei tuketme cnm süt ve sut urunleri çikolata salça domates çilek yumurta kabuklu çerezlerden fındık ceviz badem gibi bunları elinden geldiğince yememeye çalış cnm çünkü bunlar dahada azdiriyo kaşıntıyı umarım kalıcı olmaz cnm benim bu urtiker 2. Doğumundan sonra ortaya çıktı oncesinde yoktu doğumdan sonra doktor bana kan sulandırıcı iğne vermişti o iğneyi vurmamla bende senin gibi bir hafta boyunca alerjiden çektim ve ondan sonra vücudum.enfeksyon kaptığı gibi alerji oluyorum üstüne antibiyotiklere alerji yapiyoMerhaba kizlar dogurdum ve ortadan kayboldumbaşıma neler geldi bilseniz
Sezeryan oldugum gün baslayan çılgın bir kaşıntı ile bir haftadır mücadele ediyorum. Pupp diye bir rahatsızlıkmış hamileligin son ayinda olurmuş bazen de benim gibi doğurunca ortaya çıkıyormuş. Kac tane cildiye doktoru gezdim kortizonlu igneler cesit cesit losyonlar.. vücudumun her yeri yara içinde kaldı parçalayıp kanatana kadar her yerimi kaşıdım. Dünden bugüne bir tık daha az kaşınıyorum ama bir haftadır delirdim bir elimle bebeğimi emzirdim bir ekimle kaşındım, uyku sıfır kafayı yemek üzereydim. Dün gece biraz uyuşabilmişim. Sizler nasılsınız geriye dönük çok mesaj birikmiş umarım tum anneler ve süt kokulular iyidir