2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Benim de bebeğim zmaan zaman kustuğu oluyor . Bir yerde okumuştum . Sütünü içtikten sonra 10 veya 15 dakika gazını çıkarma pozisyonun da tutuyorum sırtını sıvazlar pozisyonun da

o çok işe yaradı benim bebeğim de inş size de faydası olur

Kızlar burdan biri bioagala damla kullanıyorum diye yazdı ama kimdi hatırlayamadım. Ne kadar süre kullanılması gerekiyor . e eczacı eşime 5 gün kullan demiş ama ben emin olamadım 5 damla dedi de o yanlış mı anladı diye kafam karıştı
Ben veriyorum .. her gün 5 damla cnm ve dr çok gazlı günlerde sabah akşam 5 er damla yapabilirsin dedi ..

23:30 dan beri meme de asla bırakmıyor , aç değil yatağa bırakınca çevreyi izliyor , bir süre sonra ağlıyor .. uyumuyor üstelik sebebsiz yere .. altı temz , karnı tok , gazını çıkardı neyü eksik yapıyorum biri bana akıl versin 🥺

Bir de kızlar benm sağım makinem bozuldu. Hangi makineleri alıp memnun kaldınız elektrikli. Benm sütüm zaten azdır, benm gibi olup çok beğendiğiniz makine var mı. Sütüm sıkıştı acil sağım yapmam gerek. Ve malesef ben de gögüs yaralarına merhaba dedim. Silikon kapak eşim ebebeğin kendi markasını almış başks yokmuş. Onu ds tutmadı bebek, napcam bilmiyorum. Şu 10 gün bi geçseydi hayırlısı ile 🤲

Kızlar burdan biri bioagala damla kullanıyorum diye yazdı ama kimdi hatırlayamadım. Ne kadar süre kullanılması gerekiyor . e eczacı eşime 5 gün kullan demiş ama ben emin olamadım 5 damla dedi de o yanlış mı anladı diye kafam karıştı
Bize de doktor gunde 5 damla dedi en az 3 ay kullanin mutlaka dedi. Hemen etki etmez 1 ay kadar bir zamanla bagirsaklari duzene sokar dedi. Ayriyeten gaz sancilari icin 2 gaz damlasi önerdi nurse harwey i aldim. Bu gaz sancilari biter insallah gercekten o da ben de perisan oluyoruz. 😪

23:30 dan beri meme de asla bırakmıyor , aç değil yatağa bırakınca çevreyi izliyor , bir süre sonra ağlıyor .. uyumuyor üstelik sebebsiz yere .. altı temz , karnı tok , gazını çıkardı neyü eksik yapıyorum biri bana akıl versin 🥺
Canım benim bebeğimde aynı.seninle aynı gün doğum yapmıştık galiba bu haftalarda bebekler böyleler demek. Dün mesela 16.00 dan akşam 20.30 a kadar sürekli emdi ve uyumadı. Daha sonra uyudu üç saatte bir uyanıp emzirip uyuttum. Gün içinde mutlaka bu şekilde yapıyor. Bazen senin gibi gece başlıyor sabaha kadar yapıyor. Bende senin gibi düşünüyordum karnı tok, altı temiz, gazı çıktı neden uyumuyor diye ama hergun aynı düzen olunca demek normal diye düşündüm. Bide göğüs yaralarımla boğuşuyorum ne yapsam fayda etmedi inşaallah geçecek bu günler ilk aylar zor oluyor derlerdi öyleymiş tabii şükür halimizi yine de tatlı yorgunluklar😊

Bir de kızlar benm sağım makinem bozuldu. Hangi makineleri alıp memnun kaldınız elektrikli. Benm sütüm zaten azdır, benm gibi olup çok beğendiğiniz makine var mı. Sütüm sıkıştı acil sağım yapmam gerek. Ve malesef ben de gögüs yaralarına merhaba dedim. Silikon kapak eşim ebebeğin kendi markasını almış başks yokmuş. Onu ds tutmadı bebek, napcam bilmiyorum. Şu 10 gün bi geçseydi hayırlısı ile 🤲
Benim de sutum cok degil, elimde lansinoh tekli var ve memnun deilim. Keske avent alsaymisim diyorum

Canım benim bebeğimde aynı.seninle aynı gün doğum yapmıştık galiba bu haftalarda bebekler böyleler demek. Dün mesela 16.00 dan akşam 20.30 a kadar sürekli emdi ve uyumadı. Daha sonra uyudu üç saatte bir uyanıp emzirip uyuttum. Gün içinde mutlaka bu şekilde yapıyor. Bazen senin gibi gece başlıyor sabaha kadar yapıyor. Bende senin gibi düşünüyordum karnı tok, altı temiz, gazı çıktı neden uyumuyor diye ama hergun aynı düzen olunca demek normal diye düşündüm. Bide göğüs yaralarımla boğuşuyorum ne yapsam fayda etmedi inşaallah geçecek bu günler ilk aylar zor oluyor derlerdi öyleymiş tabii şükür halimizi yine de tatlı yorgunluklar😊
Aaa evet beraber doğum yaptık .. acaba büyüme atağı mı ? Bizde dueum aynı bazen gündüz yapıyor , bazen gece .. kilo alımını merak ediyorum baktıracağım bu günlerde , kendim bakıyorum ama hassas olmadığı için anlamıyorum.. süt mü yetmiyor desem sağdığım sütü de veriyorum tok biliyorum ama asla benden ayrılmıyor 😞 herkes uyurken saatlerce uğraşamam ayrıca sinirimi bozdu ..

Canım bence alma kirala biz 45 günlük kiraladık profesyonel makine.. ağrısız sızısız gayet memnunum istanbuldaysan numaralarını atabilirim . Diğer iller için bilmiyorum
Bir de elle sağım daha etkili yapabilirsen öyle de yap ..

Kızlar merhaba. Bizde bugün itibariyle 27 günlük olduk. Benim bebeğimde de 2. Haftadan sonra sürekli bir ıkınma hali uykusunda ıkınma sesler çıkarma sonrada uyanma şeklinde bir durum var. Gaz olduğunu düşünüp biogaia başladım kendimce. Çünkü doktorumuz 1 aylık olmadan hiçbir gaz damlası vs vermeyecğini söyledi ben de dayanamadım. Onu gördükçe içim acıyordu çünkü. Eczaneci de en iyi etkiyi biagaiayla alacağını söyledi. Ama yaklaşık 1 haftadır kullanıyoruz çokta bir etkisini görmedim. Ikınmalar ayaklaırını karnına çekmeler devam ediyor. Birde bende emziriyorym. Bazen tek mememi emiyor uyuyor o zaman diğerini sağıp buzluğa atıyorum. Ben doğduğundan beri sağdıklarımı hala hiç vermedim. Çünkü mememden zaten emiyor. 3 ay saklama süresi varmış buzlukta. 2. 3. Ay sütümün yetmediğini anlarsam veririm diye düşünüyorum. Bu sağma işini hangi aralıklarla yapıyorsunuz onu merak ettim. Ben günde 1 defa falan bazen hiç yapmıyorum. Mememin boşaldığını da anlayamıyorum emdiğinde.her emzirmeden sonra sağmak mı mantıklı. Uzun uzun yazdm çok giremiyorum çünkü malum.

Canım bence alma kirala biz 45 günlük kiraladık profesyonel makine.. ağrısız sızısız gayet memnunum istanbuldaysan numaralarını atabilirim . Diğer iller için bilmiyorum
Bir de elle sağım daha etkili yapabilirsen öyle de yap ..
Ben diyarbakırdayım canm nasıl ve nereden kiralandığını nasıl öğrenebilirim. Zaten gönlümde de öylr bişey vardı. Elle sağım bilmiyorum ama internetten aratsam bulur muyum, hiç bilmiyorm nasıl bişey

Ben diyarbakırdayım canm nasıl ve nereden kiralandığını nasıl öğrenebilirim. Zaten gönlümde de öylr bişey vardı. Elle sağım bilmiyorum ama internetten aratsam bulur muyum, hiç bilmiyorm nasıl bişey
Bize hastane söyledi numarayı verdi istersen numrayı vereyim oradan sor belki bilgi verirler ..

Aaa evet beraber doğum yaptık .. acaba büyüme atağı mı ? Bizde dueum aynı bazen gündüz yapıyor , bazen gece .. kilo alımını merak ediyorum baktıracağım bu günlerde , kendim bakıyorum ama hassas olmadığı için anlamıyorum.. süt mü yetmiyor desem sağdığım sütü de veriyorum tok biliyorum ama asla benden ayrılmıyor 😞 herkes uyurken saatlerce uğraşamam ayrıca sinirimi bozdu ..
Olabilir büyüme atağı valla bende anlamıyorum bı bebek bu kadar uzun süre uykusuz nasıl kalıyor benim uykum geliyor , bebeğin gelmiyor enteresan. Bende doymuyor galiba diyip durmadan emzirmeye çalışıyorum en sonunda yorulup uyuyor. Evde kucağıma alıp tartım doğru sonuç vermiyor.iki gün önce sağlık ocağında boy kilo kontrolü vardı doğduğundan bu yana toplam 600 gram almış. 15. Gün çağırıyor sağlık ocağı sen gitmedin mi?

Insanlari takmamak gerekir. Benim de dun k.validem kotu niyetinden demedi belki ama bilmem kim 7 aylik dogurdu el kadar bebekti sutu yaradi tosun pasa gibi oldu dedi. Cok icime oturdu, odamda sessizce agladim 😥 benim neden sutum fazla degil de mama vermek zorunda kaliyorum diye. Ama evdr surekli sagim sagim yapiyorum tek bi damlasi ziyan olmasin diye ugrasiyorum. Icim rahat kim ne dusunurse düşünsün

Lohusaliginda psikolojisi biraz farklı oluyor canim, bende senin gibi dusunuyorum bazen ama olmayınca olmuyor. Bende de 3 cocukla uğraşıp yetememe duygusu var suan 😔

Olabilir büyüme atağı valla bende anlamıyorum bı bebek bu kadar uzun süre uykusuz nasıl kalıyor benim uykum geliyor , bebeğin gelmiyor enteresan. Bende doymuyor galiba diyip durmadan emzirmeye çalışıyorum en sonunda yorulup uyuyor. Evde kucağıma alıp tartım doğru sonuç vermiyor.iki gün önce sağlık ocağında boy kilo kontrolü vardı doğduğundan bu yana toplam 600 gram almış. 15. Gün çağırıyor sağlık ocağı sen gitmedin mi?
Beni çağırmadılar 😀 ama ben kendim şu an bu minikle araba kullanamam eşimin olması lazım .. bir şey soracağım hastane çıkısında kilo veriyor ya bebekler ödemi gidiyor onun üzerine mi 600 gr aldı yoksa doğum kilosunun üstüne mi ?

X