2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
2li testte ihtimaller değerlendiriliyor korkmayın Allahın izniyle bir şey yoktur. 🤲🏻
Ben nifty testi yaptırdım 12. Haftamda intergen firmasının babyseq testiydi tüm kromozomlar ve yapısal hastalıklar dahil geniş panelde bakıldı. Yurt dışına göndermedim ankaraya gitti. 8. Gün test sonucum geldi çok şükür temizdi sonuçlar. Siz de nifty testi yapın %99 net sonuç verir ve olaki bir sorun varsa dahi genetikçiler müdahil olabilir. Ben testi 3.300 e yaptırmıştım bilginiz olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏻🧿🥰
Merhaba, ben de İntergen’i düşünüyorum ama yurt dışına gitmediği için kararsız kaldım. Siz tavsiye üzerine mi gittiniz?

Oy uykusuzluk çooook zor bizde dün yaşadık ama bize dr bio gala verdi günde 5 damla , gazlı günlerde sabah akşam 5 er damla dedi istersen bi araştır canım .. dün sanırım işe yaradı uyudu 4:30 gibi ..
Biz de 2 ayrı damla kullanıyoruz ama yok yine de kıvranıyor çocuk 🤷🏼‍♀️ Bir günümüz iyi geçse diğer gün kabus oluyor , araştırdım biraz 3.ayda genelde kendiliğinden geçiyormuş bu gaz problemi . Nasıl geçecek 2 buçuk ay daha böyle hiç bilmiyorum 🙄

Şu instagram fenomenleri nasıl full makyaj saçlar fönlü falan gezebiliyor doğumdan sonra anlamıyorum . Benim saçımı taramaya vaktim yok, duş almak mesela kendime ayırdığım nadir zamanlardan bi tanesi 🤣 yorgunluktan da erimiş haldeyim 70 kilo doğuma gittim 58 e düştüm bile. Kızımla sonumuz ne olacak böyle hiç bilmiyorum🙄

Şu instagram fenomenleri nasıl full makyaj saçlar fönlü falan gezebiliyor doğumdan sonra anlamıyorum . Benim saçımı taramaya vaktim yok, duş almak mesela kendime ayırdığım nadir zamanlardan bi tanesi 🤣 yorgunluktan da erimiş haldeyim 70 kilo doğuma gittim 58 e düştüm bile. Kızımla sonumuz ne olacak böyle hiç bilmiyorum🙄

Al benden de o kadar 😪
Kahvaltı hazırlamaya vakit yok yulaf yedim kız uyusun diye gözüm dökülüyor şuan

Biz de 2 ayrı damla kullanıyoruz ama yok yine de kıvranıyor çocuk 🤷🏼‍♀️ Bir günümüz iyi geçse diğer gün kabus oluyor , araştırdım biraz 3.ayda genelde kendiliğinden geçiyormuş bu gaz problemi . Nasıl geçecek 2 buçuk ay daha böyle hiç bilmiyorum 🙄
6. aydayız hala geçmedi diyenlerde var, 2 ayda bitti diyenlerde. tamamen metabolizmasının gelişimi ile alakalı, umarım çabuk ve sorunsuz gelişirler🙏

Keşke benim annem gitse .. evet yemek yapıyor ama tüm düzenimi bozdu bebeğimin eşyaları nerde bilmiyorum, dün bebeğim üşüdü battaniyesini bulamadım 🫤 yemek , temizlik umrumda değil ..
nankör evlat 🙃
Kurulu bi duzenimiz var ve aylardir bebeklerimizi kucagimiza aldiktan sonrasi icin planlar yaptik. Haliyle suan bazi seyler istedigimiz gibi olmayinca bunaliyoruz. Mesela benim annem mamayi fazlalastir diyip duruyor, k.validemse gunduz cocugu surekli kucaklayip oda oda gezdiriyor gece rahat uyusun diye 🤦‍♀️ ikisi de sinirimi bozacak seyler yapiyolar. En iyisi yalniz olmak bence. Dun pazara gittiler valla biraz kafami dinledim ve bebegim mis gibi uyudu 😇

Ya insan eski duzenine dönmeyi istiyo valla yalan yok ama sanki ilk gittiği saatler çok buruklastim bide benim kızların 2 side gitti babaları ve babaanneleriyle bir kızım ve oğlumla kaldık tam sessizlesti ortam dahada üzüldüm sonra akşam kardeşlerim geldi yanıma daha iyi oldum
Sen de kendince haklisin canim, cok uzak degilse ara sira gelip kalir zaten. Ben de annem gidince buruk olacagim. Ara sira catissakta annem sonucta yaptiklari cok batmiyor hemencecik unutuveriyorum 🥰Ama maalesef haftaya bugun gidiyor 😔

Şuan zombi gibiyim 🤡🥲
Öyle cnm bende kalkıp oda süpürecek bir türlü kendimden görmüyorum 🤦‍♀️🤷‍♀️
Kızlar sabah yatışım yapıldı. Suni verildi, açılması için bekliyorm. Duanızı eksik etmeyin
Allah yardımcın olsun cnm bir açmazda doğur insAllah kolay bir doğum olur sağlıkla gelsin bebisin🤲

Al benden de o kadar 😪
Kahvaltı hazırlamaya vakit yok yulaf yedim kız uyusun diye gözüm dökülüyor şuan
Yaaaa hiç demeyin kızlar ya tipimi bile düzeltemiyorum🤣🤦‍♀️🤷‍♀️

Sen de kendince haklisin canim, cok uzak degilse ara sira gelip kalir zaten. Ben de annem gidince buruk olacagim. Ara sira catissakta annem sonucta yaptiklari cok batmiyor hemencecik unutuveriyorum 🥰Ama maalesef haftaya bugun gidiyor 😔
Valla köye gitti cnm yarim saat 40 dk yol ama köyde keçiler var doğum yaptılar kecilerde bostan ekmiş onunla ilgileniyo kaynım köyde pamuk akıyo o yüzden gelemez tekrar bayramda biz gidicez köye insan ne kadar çatışmada alışıyorsun evin içinde birilerinin olmasına ama yani elbet birgün tek kalacaz yani

Kurulu bi duzenimiz var ve aylardir bebeklerimizi kucagimiza aldiktan sonrasi icin planlar yaptik. Haliyle suan bazi seyler istedigimiz gibi olmayinca bunaliyoruz. Mesela benim annem mamayi fazlalastir diyip duruyor, k.validemse gunduz cocugu surekli kucaklayip oda oda gezdiriyor gece rahat uyusun diye 🤦‍♀️ ikisi de sinirimi bozacak seyler yapiyolar. En iyisi yalniz olmak bence. Dun pazara gittiler valla biraz kafami dinledim ve bebegim mis gibi uyudu 😇
Ah ah benim annemde alıştırdı fazla mamaya ben şoktaydım direnemedim , direninceye kadar 5. Gün olmuştu 😞 off hatırlamak istemediğim bir çok şey ..
benim annem çıkmıyor da evde dün ben bebeği alıp çıktım uzaklaşmak için ..
geççek bu günler

Offf offfff ben de oğluma bakıp bakıp büyüyecek mi , zaman nasıl gececek diye düşünüyorum.. daha aşısı falan var .. 😜 delirmeden biter mi ..
bize ilk günden beri bio gala verdiler bir de probiyotik ama onu başlamadık zmanı gelince haber verecek dr .

Bu sabah aynaya bakınca aynı şeyi düşündüm .. nasıl oluyor diye .. vardır yardımcıları falan ya da filtre kullanıyorlar..

İlk kizimda 3.ayda gecer dediler, geçmedi, 6.ayda gecer dediler geçmedi, 10. Ay civari rahatlama basladi, ne zor günlerdi ama tabi hepsi geçiyor :) ikinci kizimda pek sorun yasamadik, insallah 3.numarada da yaşamayız:)

Canim yanlis hatirlamiyorsam senin verdiğin olcu azdi, ilk 2 hafta 2 olcek veriliyor, benim bebise 3 olcek veriyoruz artık ancak yetiyor :)

X