2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Benimkide öyle ev sessizlesince ağlamaya başlıyor tv acıktı hastanede öyle alıştı sanırım seste uyuyor gece sessizliğinde oturuyoruz beraber
Ay bu bebisler biraz yoracak sanki bizleri🤦‍♀️biraz büyüyseler toparlamışlar tabi düzen tutar kirklari çıktıktan sonra

Bize terramiycin krem verdi göbek yeri enfeksiyon yaptıydı hatta sezaryen yerim de enfeksiyon oldu o kremi sürdüm geçti
Terramicin krem çok iyi ya bütün yaralara enfeksiyona çok iyi geliyo cnm göğüs ucu yarasına bile birebir

Yok ya bende ilk doğumunda 3. Hafta beraberliğimiz olmaya başladı 2. Doğumumuzda eşim ve kizim yanimda değildi 15 gün annelerdeydim 10 günde kv deydim 4 hafta sonra birliktelik oldu çok şükür bisey olmadi
Normalde dinen 40 gun iliski olmamalıdır ve doktorda zaten aynısini söylemişti, enfeksiyon açısından çok riskli diye. enfeksiyon riskini ve günahını umursamayan tabiki herseyi yapabilir 🤷🏼‍♀️

Normalde dinen 40 gun iliski olmamalıdır ve doktorda zaten aynısini söylemişti, enfeksiyon açısından çok riskli diye. enfeksiyon riskini ve günahını umursamayan tabiki herseyi yapabilir 🤷🏼‍♀️
Ya valla bilmiyordum cnm hiç araştırmadım da açıkçası

Gecen gece denedik dediğini ben emzirdim ve sağdığım sütü verdik eşim uyutmaya çalıştı , tık yok geldi memeyi yastık gibi kullanarak uyudu 😩😩 neden böyle oldu anlamadım
Ben kolumun altına yastık koyuyorum bebisi emzirir gibi yatiriyorum, oyle uyuyoruz hep, bazen reflu yatağına koyuyorum gündüz hemen uyaniyor, bebekler doğdukları anlamaz yazıyordu bi yerde, bi kac ay daha annelerinin kulaklarında olmak isterlermis. Ben iki kizimida ilk aylarında hep kucağımda uyuttum, onlarla uyudum, kipirdamadan yatardim :) baska turlu icim rahat etmiyor

Ben bu konuda fazla bir yorum yapma taraftarı değilim sonuçta hepimiz farklı hayatlada ve farklı inanışlarda olabiliriz benim için de eşim içinde öncelik dini yasaklar sonrasinda zaten doktorlar da yasak diye uyarıyor aslında

Bende 13 kg civari almistim, suan 3 kg kalmis cok mutlu oldum :) ayni hızla daha da gider inşallah
Ben 16 kilo almıştım belkide o yüzden göbeğim var diyeceğim de ikinci doğumda 20 kilodan fazla aldıydım göbek yoktu emzirince fazlasıyla gidiyor göbek kalmasın yeter ki

Ay bu bebisler biraz yoracak sanki bizleri🤦‍♀️biraz büyüyseler toparlamışlar tabi düzen tutar kirklari çıktıktan sonra
Offf 40 çok uzak geliyor billyor musun ? İnş çabuk gecer bugünler ..
benim ki uyumuyor , nadir uyuduğunda uyanmıyor ..bazen zorla emziriyorum bazen memeden ayrılmıyor 😨😰 napsam netsem bilemiyorum bazen

Bu 40 cıkması islam dininse yok. Bebeklerin 40 ı cenazelerdeki 40 lar aslinda islamda yok. Diger islam ulekerlerinde yok bunlar. Eski turk adetlerinden gelme. Ben de boyle biliyorum. Dolayisiyla günah olabilecegini sanmiyorum. Sadece adet halindeyken iliskiye girmek günah ya da hos degil dinimizde. Cok emin degilim ama boyle okumustum cogu yerde.

Cok ilginç medipol sefakoyde dogum yaptim yenidogan sunneti dogduktan 30 gun icinde yaptirirsaniz indirim var dediler yenidogan sunnetini de öve öve bitiremediler. Kanama yok anestesi yok iyilesme suresi daha az aci yok diye. Ama ben basaksehirde ozel bir sunnet klinigi buldum oraya yaptiricam kismetse. Cunku ameliyathaneye anne baba alinmiyor klinikte yanimizda olacak hersey.
Aa ben de Başakşehirde oturuyorum. Kliniğin adını paylaşabilir misin rica etsem?
Ben de yenidoğan döneminde olsun istiyorum. Sefaköy Medipol ile konuşayım bir de. Çok teşekkür ederim ☺️

Geçmiş olsun caanım ..
Yenidoğan sünneti ile ilgili bu sabah şunu gördüm
Ki ben istanbul tema hastanesinde doğum yaptım doğum paketimde bile ilk iki ay yazıyor sünnet için .. medipol mega da ilginç
Evet canım bu doktorun paylaşımlarını gördüm. Fiyat aldım. Belki bu doktora gidebiliriz.

X