- 17 Eylül 2010
- 4.901
- 5.092
Onu herhlde ancak ultrason ile anlayabilirDışardan dikişlerim tamamen kapalı iyileşmiş gözüküyor. Sorun içerde sanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu herhlde ancak ultrason ile anlayabilirDışardan dikişlerim tamamen kapalı iyileşmiş gözüküyor. Sorun içerde sanırım.
Bende yanımda yatakta yatırıyorum uyuyor da o zmn da ben tedirgin oluyorumDemek ki … ben uyuyamıyorum ama
Ay bu bebisler biraz yoracak sanki bizleribiraz büyüyseler toparlamışlar tabi düzen tutar kirklari çıktıktan sonraBenimkide öyle ev sessizlesince ağlamaya başlıyor tv acıktı hastanede öyle alıştı sanırım seste uyuyor gece sessizliğinde oturuyoruz beraber
Terramicin krem çok iyi ya bütün yaralara enfeksiyona çok iyi geliyo cnm göğüs ucu yarasına bile birebirBize terramiycin krem verdi göbek yeri enfeksiyon yaptıydı hatta sezaryen yerim de enfeksiyon oldu o kremi sürdüm geçti
Bende seste uyuyabilsem uyku sorunumuz olmaz da sessiz ve karanlık odada uyuyabiliyorum neyse az kaldı düzelir inşallah uyku sorunumuzAy bu bebisler biraz yoracak sanki bizleribiraz büyüyseler toparlamışlar tabi düzen tutar kirklari çıktıktan sonra
Normalde dinen 40 gun iliski olmamalıdır ve doktorda zaten aynısini söylemişti, enfeksiyon açısından çok riskli diye. enfeksiyon riskini ve günahını umursamayan tabiki herseyi yapabilirYok ya bende ilk doğumunda 3. Hafta beraberliğimiz olmaya başladı 2. Doğumumuzda eşim ve kizim yanimda değildi 15 gün annelerdeydim 10 günde kv deydim 4 hafta sonra birliktelik oldu çok şükür bisey olmadi
InsAllah düzelir cnm genelde koroları çıktıktan sonra biraz daha rahat oluyo bakması uyku düzeni falanBende seste uyuyabilsem uyku sorunumuz olmaz da sessiz ve karanlık odada uyuyabiliyorum neyse az kaldı düzelir inşallah uyku sorunumuz
Ya valla bilmiyordum cnm hiç araştırmadım da açıkçasıNormalde dinen 40 gun iliski olmamalıdır ve doktorda zaten aynısini söylemişti, enfeksiyon açısından çok riskli diye. enfeksiyon riskini ve günahını umursamayan tabiki herseyi yapabilir
Ben kolumun altına yastık koyuyorum bebisi emzirir gibi yatiriyorum, oyle uyuyoruz hep, bazen reflu yatağına koyuyorum gündüz hemen uyaniyor, bebekler doğdukları anlamaz yazıyordu bi yerde, bi kac ay daha annelerinin kulaklarında olmak isterlermis. Ben iki kizimida ilk aylarında hep kucağımda uyuttum, onlarla uyudum, kipirdamadan yatardim :) baska turlu icim rahat etmiyorGecen gece denedik dediğini ben emzirdim ve sağdığım sütü verdik eşim uyutmaya çalıştı , tık yok geldi memeyi yastık gibi kullanarak uyudu neden böyle oldu anlamadım
Tabi herkes bilmeyebilir ama böyle birsey de var :)Ya valla bilmiyordum cnm hiç araştırmadım da açıkçası
Bende 13 kg civari almistim, suan 3 kg kalmis cok mutlu oldum :) ayni hızla daha da gider inşallah82 kilo ile doğuma gitmiştim şuan 73 yaklaşık 10 kilo vermişim göbeğim var diğer doğumlarda kalmadıydı bundada gider insaallah zamanla
Ben bu konuda fazla bir yorum yapma taraftarı değilim sonuçta hepimiz farklı hayatlada ve farklı inanışlarda olabiliriz benim için de eşim içinde öncelik dini yasaklar sonrasinda zaten doktorlar da yasak diye uyarıyor aslındaNormalde dinen 40 gun iliski olmamalıdır ve doktorda zaten aynısini söylemişti, enfeksiyon açısından çok riskli diye. enfeksiyon riskini ve günahını umursamayan tabiki herseyi yapabilir
Ben 16 kilo almıştım belkide o yüzden göbeğim var diyeceğim de ikinci doğumda 20 kilodan fazla aldıydım göbek yoktu emzirince fazlasıyla gidiyor göbek kalmasın yeter kiBende 13 kg civari almistim, suan 3 kg kalmis cok mutlu oldum :) ayni hızla daha da gider inşallah
Ben denemedim öyle ama nasıl olur diye tedrgin olmadım değilBende yanımda yatakta yatırıyorum uyuyor da o zmn da ben tedirgin oluyorum
Offf 40 çok uzak geliyor billyor musun ? İnş çabuk gecer bugünler ..Ay bu bebisler biraz yoracak sanki bizleribiraz büyüyseler toparlamışlar tabi düzen tutar kirklari çıktıktan sonra
Bende tedirgin uyuyorum çok uykum varsa almıyorum yatağa üüzerine yatma ihtimali var sonuç daBen denemedim öyle ama nasıl olur diye tedrgin olmadım değil
Doğru cnmTabi herkes bilmeyebilir ama böyle birsey de var :)
Aa ben de Başakşehirde oturuyorum. Kliniğin adını paylaşabilir misin rica etsem?Cok ilginç medipol sefakoyde dogum yaptim yenidogan sunneti dogduktan 30 gun icinde yaptirirsaniz indirim var dediler yenidogan sunnetini de öve öve bitiremediler. Kanama yok anestesi yok iyilesme suresi daha az aci yok diye. Ama ben basaksehirde ozel bir sunnet klinigi buldum oraya yaptiricam kismetse. Cunku ameliyathaneye anne baba alinmiyor klinikte yanimizda olacak hersey.
Evet canım bu doktorun paylaşımlarını gördüm. Fiyat aldım. Belki bu doktora gidebiliriz.Geçmiş olsun caanım ..
Yenidoğan sünneti ile ilgili bu sabah şunu gördüm
Ki ben istanbul tema hastanesinde doğum yaptım doğum paketimde bile ilk iki ay yazıyor sünnet için .. medipol mega da ilginçÇocuk Gelişimi ve Eğitimi on Instagram: "@annelikevreni Sünnet için en uygun yaş nedir? Anestezi için en uygun zaman nedir? Yenidoğan sünnetinin evde bakım,iyileşme süreci nedir? @cocuk.ebeveyn kaydedip beğenmeyi unutmayin 🤗 repost 👉@annelikevreni
2,271 likes, 61 comments - cocuk.ebeveyn on April 2, 2022: "@annelikevreni Sünnet için en uygun yaş nedir? Anestezi için en uygun zaman nedir? Yenidoğan sünnetinin evde bakım,iyileşme süreci nedir? @cocuk.ebeveyn kaydedip beğenmeyi unutmayin 🤗 repost 👉@annelikevreni @drcemkara...www.instagram.com