- 26 Temmuz 2021
- 365
- 374
- 33
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #1.821
Görünür bir tıkanıklık yokmuş, açık görünüyormuş ama daha öncesinde 1 yıl olmamıştı. Hsg çekildiği ay kendiliğinden olduAyy ne güzel senin çevrende örnekte vartıkanıklık varmıymış kuzeninde
AhahhaYürü be prenses bugün kim tutabilir seniinşallah nisanda hepimiz hamiş haberini burada paylaşırız
Geçen ay testler ile oynarken çok dua aldın biliyorsun. O duaların karşılığını bu ay göreceksin inşallah canım :))
Canım bugün çatlama gördün mü??Bence de devam et mutlaka gorceksin zaten koyulasmaya başlamış benimde böyleydi koyulasmaya başlamıştı 15-16. Gün yumurtlama gördüm bende çatlamayı bekliyorum şimdi
Bendede vardı ufak tıkanıklık açıldı ümitliyim bakalımGörünür bir tıkanıklık yokmuş, açık görünüyormuş ama daha öncesinde 1 yıl olmamıştı. Hsg çekildiği ay kendiliğinden oldubebek doğduktan 1 yıl sonra ikincisi de normal yoldan hemen istedikleri ay oldu sanırım onun da tıkanıklık varsa bile sıvıyla açıldı
Yani sıkı takip etmedim ama 11 15. Günler arasında diyebilirimNormalde ne zaman yumurtluyosun takip ettinmi hiç
Zaten gün aşırı öneriliyo sen mğsait oldugunuz hergünü değerlendirmeye çalış gününe denk gelir inşallah zaten 72 saat yaşıyo sperm vücuttaYani sıkı takip etmedim ama 11 15. Günler arasında diyebilirim
Evet canim t daha silik çıktı attım burayaCanım bugün çatlama gördün mü??
ay bızde aynı artık gına geldı bana beeee,3 gündür değerlendiriyorumbugün de çatlamayı gördüm yine degerlendiririm herhalde 4 gün ust uste biraz fazla oldu ama inşallah etkilemez spermleri
Hee anladım yani test almaya karar verirsen kan vermek testten daha güvenilirhep aile sağlığı merkezinde verdim şimdiye kadar gidip özel hastanede versem mi acaba bilememdim simdi yarın olmazsa öyle yapayım.
Dün 8. Gün degerlendirdik bugün de degerlendirsek mi eğer yapmazsak 9 10 ve 11. Günler boş geçmiş olacakZaten gün aşırı öneriliyo sen mğsait oldugunuz hergünü değerlendirmeye çalış gününe denk gelir inşallah zaten 72 saat yaşıyo sperm vücutta
Aa o zaman bugün değerlendir tabi 2 gün boş geçecekse bugün mutlaka ilişki olsunDün 8. Gün degerlendirdik bugün de degerlendirsek mi eğer yapmazsak 9 10 ve 11. Günler boş geçmiş olacak
Bende yarın mola vericem bana da gına geldi vallaay bızde aynı artık gına geldı bana beeee,
cumartesı yumurta catladı dıye degerlndırdık ıkı kez, pazar mola ıgne yaptım
pazartesı salı carsamba oldu yeter ya bır gun mola artık,pert olduk
ay bana da valla bıde sperm kendıne gelsın ya,Bende yarın mola vericem bana da gına geldi valla
Yaaa ne güzel işteBendede vardı ufak tıkanıklık açıldı ümitliyim bakalım
İnşallah canımTekrar hoşgeldin canım. 18 olarak ekledim şimdilik. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Bol bol bebiş haberi verilsin. Topigimizde
canım yalnız değilsin hepimiz aynı dönemlerden geçiyoruz kendine yüklenme. bizimde aynı eşimde bende stres yapıyoruz ve üstümüzde çok baskı olduğu için bişey yapamıyoruz yaptığımızda da robot gibi hiç bişey anlamıyoruz. ben bu ay ovulasyon falan takip etmedim eşimede söylemedim bişey olursa olur olmazssa da napalım tüp bebek. hayır o kadar çok çocuk istiyoruz ki bu süreçte kendimizi o kadar çok yıpratıyoruz psikoloji falan kalmadı yani, kendimize zehir ediyoruz bu günleri aslında bundan zevk almamız gerekirken resmen işkence oluyo.Ya kızlar benim bu aydan umudum kesildibizde tam değerlendireceğimiz gün sıkıntı oluyor psikolojik olarak büyük ihtimalle yapamıyoruz bişey benim normalde 12.gün pik oluyor biz 11.gün zorla bir kere yaptık dün yapamadık 12.gündü bugünden de pek umudum yok çünkü çok stres oluyoruz önceki günleri iyi değerlendirdik ama tabiki ihtimal var ama psikolojik olarak stres yaşadığımız için onun da tutamayacağını düşünüyorum sinirden ilaçları da bıraktım dün yok yani tek çare tüp bebek artık bizde modum düştü resmen
Canım çocuk isteme konusunda aranızdaki bağı bilemeyiz tabiki ama eşine bu gibi durumlarda kırgınlığını bekletmeden hemen dile getirmesini söyle bu şekildeki iletişim kopukluklarından kaynaklı eşler arasında ilerde büyük problemler çıkıyo. Bizdeki psikolojide şu cinsellik erkekler için biraz daha zevk işi ama bazı kadınlarda bende öyleyim üreme zevkten daha fazla üreme annelik içgüdüsü barındırıyo senin istekliliğin bu yüzden artmış eşine bundan kaynaklı olduğunu onunla yada soğumakla bi ilgisi olmadığını anlatKizlar bir de eşim çocuk yapmaya karar verdigimizden beri ona daha tutkulu yaklastigimi söylüyor öncesinde ben istiyordum o istemiyordu acaba bilinç altı o istemiyor diye soğumuş muydum nolmusru bilmiyorum. Şimdi aynı noktada buluştuğumuz için heralde Böyle. Ama kalbini kırmış gibi hissettim çok moralim bozuldu
Umutluyum ya bakalım inşallah hepimize en yakın zamanda anne olmak nasip olurYaaa ne güzel iştebu 3 ay şansın yüksek kuzum iyi değerlendir valla Benim bi tanesi tıkalı çıktı doktor uğraştı açamadı da ama tek tüple de olur dedi. Bugün yumurtlama günüm ve açık olan sağ tarafta ağrı hissediyorum inşallah açık taraftan yumurtluyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?