- 8 Şubat 2018
- 3.599
- 2.575
- 133
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #1.521
kuzu akıntın varsa kesin yumurtlama haftasındansın gün aşırı birlikteliğe devamSıvı alımına dikkat ettim canım. Ocakta 14. Gün yumurtlama oldu. Şubat'ta da 15. Gün. Bugün de tam 16. Gunumdeyim. Pik görünmese de akıntım var fazlasıyla. Ve değerlendirdim. İnşallah testler bozuktur
Sıkma canını regl gelene kadar hiç bişey belli değilİnşallah mucizem ya bu durum beni üzdü vallahi
Canım en son yaptığın test kaymış aynısı bende de oldu içindeki kağıt kaymış. Elinde ovulasyon testi olsa muhakkak masaja başla derdim. Ama sen degerlendirdin vücudunu sen daha iyi tanıyorsun mod düşürmek yok bu ay hepimiz güzel haber alicaz Allah'ın izniyleKızlar iki aydır ovulasyon testlerim sorunsuzken bu ay niye böyle oldu pik göremiyorum.Eflatun1Kelebek @Papatyamelo Pasha22 @Cordessa sizde bakın canlarım ya sinirlerimi bozdu bu testler iyice
Canım nursum benim Allah razı olsundeğerlendirdiğin günleri de not al sonra bebeğinin haftalığını hesaplamanda kolay olurhamile olarak sana en içten duamı ediyorum. inşallah bu ay sağlıcakla kucağına alacaksın Kasım anneleri olarak biz hala seni bekliyoruz ayrıca Mucizenin de dediği gibi ümidini kestiğin an bebek seninle olacak ben inanıyorum ilişki sonrası 20 dakika yataktan kalkma sağına dön yat bir saat duş alma sonrasında da ılık al. folik alımını da ihmal etme
Haklısın canım. Mucizelere inanıyorumSıkma canını regl gelene kadar hiç bişey belli değil
Bir daha ovulasyona tövbe ettirdi bunlar beniCanım en son yaptığın test kaymış aynısı bende de oldu içindeki kağıt kaymış. Elinde ovulasyon testi olsa muhakkak masaja başla derdim. Ama sen degerlendirdin vücudunu sen daha iyi tanıyorsun mod düşürmek yok bu ay hepimiz güzel haber alicaz Allah'ın izniyle
bayerin foliği iyidir dualarım seninle benim inancım tam bu ay inşallah olacakCanım nursum benim Allah razı olsuntarihleri not alıyorum. İlişki sonrası yarım saat hiç kalkmıyorum zaten. Folik konusunu da bugün halledeceğim iyi ki varsiniz kizlar
Çok teşekkürler tatllımmOohh maşallah sağlıkla kucağına al kuzum
Ya şimdi sen böyle diyince ben de çok inanırım. Mucizelerin kadınıbayerin foliği iyidir dualarım seninle benim inancım tam bu ay inşallah olacak
Her ihtimal olabilir canım, iyi olmuş değerlendirdiğin .Biz adetten sonra gün aşırı değerlendirmiştikSıvı alımına dikkat ettim canım. Ocakta 14. Gün yumurtlama oldu. Şubat'ta da 15. Gün. Bugün de tam 16. Gunumdeyim. Pik görünmese de akıntım var fazlasıyla. Ve değerlendirdim. İnşallah testler bozuktur
21 gerçekten bi tık daha koyu. Hemen kötü düşünme, yumurtlama masajı yapıyor musun?Kızlar iki aydır ovulasyon testlerim sorunsuzken bu ay niye böyle oldu pik göremiyorum.Eflatun1Kelebek @Papatyamelo Pasha22 @Cordessa sizde bakın canlarım ya sinirlerimi bozdu bu testler iyice
Ne heyecanlı işler. Maşallah canım sağlıkla ilerlesin ve doğsun inşallah benim de dualarım tüm hamişlerleİyi gidiyor tatlım. Bugün 6 haftalık olduk bileDarısı burdaki herkese olsun inşllah .. Keseyi gördük şükür , kalp atışı var sırada onada bu hafta gitcez.
kuzu sürecimi en yakından bilen insanlardansın bat günümde dahi tüm testler negatifti o gün kan verdim 1.2 ydi doktor kesinlikle hamile değilsin demişti o hafta nasıl olsa hamile değilim diye 2 kez alttan muaynen olmuştum kist mi var acaba diye yani sen düşün gerisini.. Ben yürekten inanıyorum bu ay mercimek seninleYa şimdi sen böyle diyince ben de çok inanırım. Mucizelerin kadını
Gün aşırı değerlendirmek isterdim ama valla yapabileceğimize inancım yok canım. Helal olsun yapanlaraHer ihtimal olabilir canım, iyi olmuş değerlendirdiğin .Biz adetten sonra gün aşırı değerlendirmiştik
Bilmez miyim nursum. Mart topiginin mucizesi sensin bencekuzu sürecimi en yakından bilen insanlardansın bat günümde dahi tüm testler negatifti o gün kan verdim 1.2 ydi doktor kesinlikle hamile değilsin demişti o hafta nasıl olsa hamile değilim diye 2 kez alttan muaynen olmuştum kist mi var acaba diye yani sen düşün gerisini.. Ben yürekten inanıyorum bu ay mercimek seninle
bu topiğinde mucizesi sen olacaksın işte sana el verdim.Bilmez miyim nursum. Mart topiginin mucizesi sensin benceen olmaz dediğimiz anda olmazları olduran Rabbimiz var ne güzel orneksin bu duruma
Canım bencede yumurtlama değil. Testlere devam et inşallah bir an evvel pik görürsün. Muallakta kalmak zor oluyor çok iyi anlıyorum seni şu andaKızlar bana bi akıl verin, geçen ay 12-13. günlerde yumurtlama görmüştüm. 11. Gün hsg çekildim. 12. gün yumurtlama mı? 13. gün de çatlama mı oluyor o zaman? İlk resim ilk 10 dakikada çektiklerim, ikincisi diğerlerinin kuruduğu. Yoksa daha hiç yumurtlama olmadı mı? Bir gebenin günlüğünde ebru hanım 12. gün yumurtlama değil dedi, o zaman bugün de değil? Yumurtlama olsa bile değerlendiremem sanırım daha hsg’nin üstünden 3 gün geçmedi. Bana bi akıl verin ya kendimi şaşırdım artık
İnşallah nursum senin de enerjin bana çok iyi geldi valla. Sağlıkla bebislerimizi kucağımıza alıp onlar hakkında konuşmak duasıylabu topiğinde mucizesi sen olacaksın işte sana el verdim.sadece inan ve içini rahat tut o süper enerjini hiç düşürme
Ne heyecanlı işler. Maşallah canım sağlıkla ilerlesin ve doğsun inşallah benim de dualarım tüm hamişlerle
Hemde ne heyecanGün aşırı değerlendirmek isterdim ama valla yapabileceğimize inancım yok canım. Helal olsun yapanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?