- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- Konu Sahibi Hello Kity
- #1.501
Canım sen yaptın mı testOlmuş canım bol bol havuç ye ve değerlendirmeye devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen yaptın mı testOlmuş canım bol bol havuç ye ve değerlendirmeye devam
Yarın yapacaksan bu geceyi es geç ama yarında olmazsa bu gece olsun mutlaka çatlamayı kaçırmaKız 2 gecedir üst üste oluyor bu geceyi es geçsem mi bilemedim
Ben en iyisi riske atmayayım hiç bugün ve yarın olsun yine de. Başlıyım havuç kemirmeyeYarın yapacaksan bu geceyi es geç ama yarında olmazsa bu gece olsun mutlaka çatlamayı kaçırma
Canımın içi bu ay erken test yapmicam kesinlikle. Totem hep aklımda senin nasıl gidiyor hamilelik bebişin nasılBebişim senden güzel haberler bekliyorum bu ay. totemi unutma Bat geçmeden test yapma lütfen
Yaptım canım ama pik değil hatta test bı tuhaf çıktı atayım fotosunuCanım sen yaptın mı test
En güzeli devam bu ay bebişler gelecekBen en iyisi riske atmayayım hiç bugün ve yarın olsun yine de. Başlıyım havuç kemirmeye
Kuzu 21 biraz daha koyu ya acaba o gün pikti ama sıvı alımından kaynaklı daha silik çıkmış olabilirmi?Kızlar iki aydır ovulasyon testlerim sorunsuzken bu ay niye böyle oldu pik göremiyorum. Eflatun1Kelebek Papatyamelo Pasha22 Cordessa sizde bakın canlarım ya sinirlerimi bozdu bu testler iyice
İyi gidiyor tatlım. Bugün 6 haftalık olduk bile Darısı burdaki herkese olsun inşllah .. Keseyi gördük şükür , kalp atışı var sırada onada bu hafta gitcez.Canımın içi bu ay erken test yapmicam kesinlikle. Totem hep aklımda senin nasıl gidiyor hamilelik bebişin nasıl
kuzu sanki 21 i biraz koyu sonrasında giderek silikleşmiş gibi acaba o gün müydü yumurtlaman. akıntına çok dikkat et beyaz akıntı gelir gelmez hemen çalışmalara başla bazen testlerde çıkmayadabilir. Normalde ne zaman yumurtlaman olması lazımdı? adetini 15 gün geçti miKızlar iki aydır ovulasyon testlerim sorunsuzken bu ay niye böyle oldu pik göremiyorum. Eflatun1Kelebek Papatyamelo Pasha22 Cordessa sizde bakın canlarım ya sinirlerimi bozdu bu testler iyice
Oohh maşallah sağlıkla kucağına al kuzumİyi gidiyor tatlım. Bugün 6 haftalık olduk bile Darısı burdaki herkese olsun inşllah .. Keseyi gördük şükür , kalp atışı var sırada onada bu hafta gitcez.
Canım valla bilemedim ki dikkat ediyorum aslında sıvı alımı konusunda. Sanırım bu ay bişey beklemeliyim benKuzu 21 biraz daha koyu ya acaba o gün pikti ama sıvı alımından kaynaklı daha silik çıkmış olabilirmi?
Ümitsiz olunan ay geliyomuş bebişler hadi bize sürpriz yap bu ayCanım valla bilemedim ki dikkat ediyorum aslında sıvı alımı konusunda. Sanırım bu ay bişey beklemeliyim ben
Geçen ay takip etttin mi peki canım ? o zaman adetten kaç gün sonra olmuştu. Pes etmeden devam et geç yumurtlama olabilir bazen. Sıvı alımına dikkat ettin mi?Kızlar iki aydır ovulasyon testlerim sorunsuzken bu ay niye böyle oldu pik göremiyorum. Eflatun1Kelebek Papatyamelo Pasha22 Cordessa sizde bakın canlarım ya sinirlerimi bozdu bu testler iyice
14 veya 15. Gün oluyordu canım. Bugün 16. Gün sanırım 21 Mart'ta görmüş olabilirim. Değerlendirdim aslında ama ümitsizlik çöktü banakuzu sanki 21 i biraz köyü sonrasında giderek silikleşmiş gibi acaba o gün müydü yumurtlaman. akıntına çok dikkat et beyaz akıntı gelir gelmez hemen çalışmalara başladı bazen testlerde çıkmayadabilir. Normalde ne zaman yumurtlaman olması lazımdı? adetini 15 gün geçti mi
İnşallah mucizem ya bu durum beni üzdü vallahiÜmitsiz olunan ay geliyomuş bebişler hadi bize sürpriz yap bu ay
Sıvı alımına dikkat ettim canım. Ocakta 14. Gün yumurtlama oldu. Şubat'ta da 15. Gün. Bugün de tam 16. Gunumdeyim. Pik görünmese de akıntım var fazlasıyla. Ve değerlendirdim. İnşallah testler bozukturGeçen ay takip etttin mi peki canım ? o zaman adetten kaç gün sonra olmuştu. Pes etmeden devam et geç yumurtlama olabilir bazen. Sıvı alımına dikkat ettin mi?
Canım TSH değerin normal şartlar için iyi ama gebelik durumunda ilk trimesterde doktorlar bunun 2,5 üzerine çıkmasını pek istemiyorlar diye biliyorum. İstersen bunu doktora danış bir tahlil yaptırdığında. Yalnız sağlık ocakları tüm hormon testlerini yapamıyor bilgin olsun.Şunlara bakar mısınız kızlar bilenler anlayanlar
değerlendirdiğin günleri de not al sonra bebeğinin haftalığını hesaplamanda kolay olur hamile olarak sana en içten duamı ediyorum. inşallah bu ay sağlıcakla kucağına alacaksın Kasım anneleri olarak biz hala seni bekliyoruz ayrıca Mucizenin de dediği gibi ümidini kestiğin an bebek seninle olacak ben inanıyorum ilişki sonrası 20 dakika yataktan kalkma sağına dön yat bir saat duş alma sonrasında da ılık al. folik alımını da ihmal etme14 veya 15. Gün oluyordu canım. Bugün 16. Gün sanırım 21 Mart'ta görmüş olabilirim. Değerlendirdim aslında ama ümitsizlik çöktü bana
Çok teşekkür ederim canım. Bu ay regl olursam gidecegim kadın doğuma herşeye baktiracagim inşallahCanım TSH değerin normal şartlar için iyi ama gebelik durumunda ilk trimesterde doktorlar bunun 2,5 üzerine çıkmasını pek istemiyorlar diye biliyorum. İstersen bunu doktora danış bir tahlil yaptırdığında. Yalnız sağlık ocakları tüm hormon testlerini yapamıyor bilgin olsun.