- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #6.801
kaç gün var bat'a canımGörmek için çok uğraştımama yok
kız daha çok var ya aaaaaaaaa çıkmaz. ben de yapıyorum bu kadar varkn ama çıkmayacağını bilerek
Ne bileyim ya erken test ya çıkar belki dedimkız daha çok var ya aaaaaaaaa çıkmaz. ben de yapıyorum bu kadar varkn ama çıkmayacağını bilerekçıkmayınca üzülme daha bu kadar varken
Hiç bilmiyorum ki kuzum. Yani bazı testlerde iz yeri belli oluyor. Bazılarında pozitiflikse oluyor. Hiç belli olmuoyr sen şimdilik nötr olNe bileyim ya erken test ya çıkar belki dedimama izi var görüyorum acaba o iz hep varda pozitif oluncami pembelesiyo yoksa yeni olduğu için mi pembelesmedi
Bakalım sabah tekrar yaparim sağol canım benimHiç bilmiyorum ki kuzum. Yani bazı testlerde iz yeri belli oluyor. Bazılarında pozitiflikse oluyor. Hiç belli olmuoyr sen şimdilik nötr ol
hamile kaldıgında tsh ın 2.5 ustunde olması durumunda doktorlar tedavi uyguluyorlar cunku hamileyken yuksek degerler bebek ıcın riskli oluyor o nedenle 3ü de begenmemıstır. en güzeli aslında hamile kalmadan once 2-2.5 seviyelerine cekmek. ama tabiki doktorlar en dogrusunu bilir, farklı doktorlara sorup görüş almak lazım canımTam sınır canım aslında ufak dozlu ilaca başlayabilirsin benim doktor 3lü değerleri bile beğenmemişti
Evet canım 18i. Ben yumurtlama takibi yapmadığım için çatlama zamanını bilmiyorum. Ama ramazan olduğu için doğru düzgün değerlendiremedik zaten. Birde yumurtlama döneminde benim hep akıntım olur bu ay olmadı hiç. Belki de yumurtlama olmadı bu ay onu da bilmiyorumneden zor ya ? Günleri mi kaçırdınız değerlendiremediniz?
His olarak bende bu ay için vardı olacak gibi geliyordu ama son bir haftadır o his uçtu : ) 17 siydi dimi senin de ya da 18 mi
inşallah çift çizgi görürsünBakalım sabah tekrar yaparim sağol canım benim
bal dillerin ne güzel söylüyor keşke olsaEvet canım 18i. Ben yumurtlama takibi yapmadığım için çatlama zamanını bilmiyorum. Ama ramazan olduğu için doğru düzgün değerlendiremedik zaten. Birde yumurtlama döneminde benim hep akıntım olur bu ay olmadı hiç. Belki de yumurtlama olmadı bu ay onu da bilmiyorum( Ama sende kuruma çizgisini gördük ya bana hala sende var gibi geliyor :))
İnşallah canım öyledir yavarım diyooor
Yarın sabah vereceğim canım çıktığında haber veririm tabiKan sonucunu da haber et lütfen tebrik ederim :)
Daha erken canım benim 2 gün olmasına rağmen silik çıktı normal o yüzden herkesin yumurtlaması farklı döllenmesi farklı
Yok kuzum ya bulamadım. Sen buldun mu? Eğer bulursan mutlaka haberleşelimbal dillerin ne güzel söylüyor keşke olsao çizgi de bir kere çıktı daha da yok çıkmadı. Az kaldı sen de ben de öğreneceğiz. Olmadı mayıs topiğine gideceğiz. Sen Ankara'da gönlüne göre dr buldun mu? arıyordun sanki
Bulamadım ben de. İyisini bulursam aklımdasın haber edicem mutlakaYok kuzum ya bulamadım. Sen buldun mu? Eğer bulursan mutlaka haberleşelim
24 Nisan beni de ekleyebilir misin canımMerhaba kızlar. Hepimiz müstakbel anneleriz burada. Önceliğimiz tabi ki Nisan ayı annesi olmak şu an için. İlk kez deneyen veya aylardır deneyenler olabilir aramızda. Umarım Nisan ayında denemeler bekleyişler son bulur ve mübarek Ramazan ayı vesilesi ile güzel haberleri öğreniriz. Saygı sevgi çerçevesi içinde topigime hoş geliniz efendim
Not: Listeye eklenmek için lütfen bat tarihlerinizi yazarken beni etiketleyiniz
�
�
ilk hcg ölçümün mü? testini bi atar mısın 26.5 de nasıl gözükmüş görmüş olayım :)Selam kızlar kan testi yaptrdım hamileyimm❤ beta hcg 26.52 düşük değil dimi sonuç.bat bugündü
Evet ilk hcgilk hcg ölçümün mü? testini bi atar mısın 26.5 de nasıl gözükmüş görmüş olayım :)
sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Bunu bugün gün içinde yaptım bu arada ilk idrar değil yani :)Evet ilk hcgEki Görüntüle 3045808
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?