- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #6.781
Aaaa super simdi gordumm kuzum bebis gordum ben orda hemen kan vermeye hadiKızlar ne dersiniz var mı bir şey
Cok heyecanlandım kıızzKızlar ne dersiniz var mı bir şey
Tsh benim geçen hamileliğimde yükselmişti sonrada düşmedi ilaç kullanıyorum şu an en düşük dozda olmadı kullanırsın ilaç değerin kaç çıkmışHaber ver etiketle benide hayalet cizgi falan cikarsacanim amh testi 3 gun sonra cikar dedi bana doktor sesli msj atmis diger sonuclarim gayet iyi sadece sinirda cikmis tsh hormonum onun icin bi gorus doktorla dedi ama ben zaten emzirme doneminde ilac kullanmstm bu degerlerde birakmisti doktor beni bana gore normal belki bi dahiliyeyle tekrar gorusurum
yaa süper bilgilerVajinal ultrasonda hepsi belli olur. Dominant olup gelişeni görür illa yumurtlama günü gitmen gerekmiyor gittiğinde 16mm ise ortalama 1-2 güne yumurtlama olur diyebilir( genelde yumurta günde 1-2mm büyür) ya da çatladıysa yumurtanın formu değişmiş olarak görünür. Etrafı tırtıklı gibi gözüküyor diyebilirim kabaca. O yüzden o güne denk geldi mi randevum gelecek mi diye endişelenme
İnşallah canım ya eşim götürmüyor amaAaaa super simdi gordumm kuzum bebis gordum ben orda hemen kan vermeye hadi
Aynen canım burası var zaten kimseyle paylaşamıyor insan başkalarının hamilelik haberlerine kendininmiş gibi seviniyor insanCok heyecanlandım kıızzNe guzel bi duygu ve bunu birbirimizle paylsip guzel dileklerde bulunmak cok guzel bi duygu
Amin canım inşallah Allah isteyen herkesi bir an önce bebişine kavuştursunVaaaardarısı başımıza
Simdi saglik ocağınn doktoruna attim sonuclari 4.67cikti benim sonuc deger limit 4.57 doktor bi problem yok dedi sorun yapilacak bisey yok dedi kuzumTsh benim geçen hamileliğimde yükselmişti sonrada düşmedi ilaç kullanıyorum şu an en düşük dozda olmadı kullanırsın ilaç değerin kaç çıkmış
Olsun olsun gece tekrarlarsin testi yine geliyo nasilsaİnşallah canım ya eşim götürmüyor ama1 gün daha sabret yarın gidelim dedi ben de artık yarına kadar dayanacağım
Sadece t çizgisi in izi var oda renksiz ama fotoda belli olmuyoGörmek için çok uğraştımama yok
Tam sınır canım aslında ufak dozlu ilaca başlayabilirsin benim doktor 3lü değerleri bile beğenmemiştiSimdi saglik ocağınn doktoruna attim sonuclari 4.67cikti benim sonuc deger limit 4.57 doktor bi problem yok dedi sorun yapilacak bisey yok dedi kuzum
Bat ne zaman canım seninGörmek için çok uğraştımama yok
Aynen canım gece yaparım yarın sabah tekrar yaparım görürsem çift çizgi yine kan vermeye giderim artıkOlsun olsun gece tekrarlarsin testi yine geliyo nasilsa
neden zor ya ? Günleri mi kaçırdınız değerlendiremediniz?K
Keşke canım keşke ama benim için çok zor. İnşallah senin için olur. Ben yeni aya başlamak için regliyi bekliyorum artık(
Çok teşekkür ederim. Bat 7 nisandı ama adetim düzensiz olurdu en 30-32 gün aralıklarla olurdum. 29 Mart yumurtlama görmüştüm 7nisan da olabilitem vardı bekliyordum aslında ama olmadım :) Comfort days erken gebelik testi sipariş ettim trendyoldan hep onlarla deniyorum ilk kez bu kadar mutlu etti
varım diyooorKızlar ne dersiniz var mı bir şey
Kan sonucunu da haber et lütfen tebrik ederim :)Eşimi bekliyorum gelsin inşallah hemen kan vermeye gideceğim
17siBat ne zaman canım senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?