- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 128
- 35
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #6.541
Hayirlisi olsun kuzum kalifiyeli geçiş yap mayis topigine bende gelirim peşineKızlaaaar bu ayın finalini de yaptım, az önce regl oldum. İnşallah arkamızdan gelmezsinizbeni de ele listeden kuzum H Hello Kity
Aman gelme durHayirlisi olsun kuzum kalifiyeli geçiş yap mayis topigine bende gelirim peşine
Canimin içi hayırlısı olsun inşallahKızlaaaar bu ayın finalini de yaptım, az önce regl oldum. İnşallah arkamızdan gelmezsinizbeni de ele listeden kuzum H Hello Kity
Yap yap testBu ay çok güzel bı tedavi oldum sonuçta ya
Bidaki aydan cift cizgiyle cikariz belkiAman gelme durben kıdemliyim zaten tatlım 2 yıl, bi ağırlığımız var yani
Negatif çikarsa çok üzülürüm ya eşimde yapma direk doktora gider kan veririz dedi amaYap yap test
. Negatif cikmasi umutlarimizi kaybetmek degildir üzülme cikarsa bileNegatif çikarsa çok üzülürüm ya eşimde yapma direk doktora gider kan veririz dedi ama
Kuzum bence tut kendini. Benim bat 3 gün geçti ama testlerde hiç bişey yok. Üzülüyor insan sadece böyle oluncaKızlar bat yarın acaba bugün test yapsam çıkar mı ki doktor 14nden once yapmak yok dedi ama çok merak ediyorum
Ama zaten belirti filan şuan yok ki ya göğsümde agrimiyor adet belirtiside yok illa ki sivilce çıkardı çıkmadı hic. Negatif cikmasi umutlarimizi kaybetmek degildir üzülme cikarsa bileama ben galiba dayanamazdim yapardim sabret bakalim guzel haberlerinide yaz bize
Kesinlikle ben çok üzülüyorum yaKuzum bence tut kendini. Benim bat 3 gün geçti ama testlerde hiç bişey yok. Üzülüyor insan sadece böyle olunca
Zaten doktor 14nde dedi yap diyeKuzum bence tut kendini. Benim bat 3 gün geçti ama testlerde hiç bişey yok. Üzülüyor insan sadece böyle olunca
Yumurtlama günün ne zamandı?Zaten doktor 14nde dedi yap diye
Bekle o zaman canım uzulmeni istemem. İnsan kötü etkileniyor MaalesefZaten doktor 14nde dedi yap diye
Biraz daha bekle ozamanAma zaten belirti filan şuan yok ki ya göğsümde agrimiyor adet belirtiside yok illa ki sivilce çıkardı çıkmadı hic
Ayy inşallah ya kızlar bak bişe duydum yakınım yapmış olmuş kız kılınç vicegi varmış onu ekerken dilek tutarsan olurmuş bebek dilemişti bı tanıdık şuan hamile yaBekle o zaman canım uzulmeni istemem. İnsan kötü etkileniyor Maalesefinşallah 14unde çift çizgileri görürsün
Evet adet belirtim hiç yok ya zaten tek belirtim sivilce olur ben oda yokBiraz daha bekle ozamanillaki gebelik icin belirti olmasina gerek yokki kuzum zamanla belli olur herkeste ayni seyler olacak diye bisey yok ama bak adet belirtiside yokmus
Yeni bir döngü yeni başlangıç canım öyle düşünelim.Kendime de bir çizik atayım. Kırmızılar çok sinsice geldiler bu ay. Onları affetmeyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?