- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #6.221
Herkeste aynı demekki akraba sorunu keske herkes dusunceli olsa insanlar biraz ,cocuk olmayabilir yada istemeye de bilirsin bu sadece esini ve seni ilgilendirirBen geçen kandil akrabaları arayıp kandillestigimde herkes aynı şeyi sordu bebek yok mu. Halbuki daha hiç denememiştik ben çok istememe rağmen eşim henüz istemiyordu bu durum zaten beni cok üzerken insanların sürekli bunu sorması iyice üzdü. Kayınvalidem ve eşimin babannesi sürekli sorduğunda oğlunuz istemiyor diyip kenara çekildim bir daha da soramadılar. Insanın cani çok sıkılıyor valla
Canım düşük tecrübem olmadı ama
Canım öncelikle düşük yasamadigim için bilemiyorum ama düzensizlik olabiliyormuş. Senin anlattığın yumurtlama zamanları da çoktan geçti olsa görünürdü. Sanırım biraz vücut sekteye uğramış. İnşallah hersey gönlünce olsun sen sağlıklı olda gerisi gelir allahin izniyle
Bizde e nabıza düşmüyor google da başka siteden bakıyoruzYo ertesi gün düşüyor ben ordan bakıyorum gitmiyorum sağlık ocagina
Canım merhaba bende geziyordum topik topik 18 ayın sonunda şükür kavusturanaDilos6342 canım seni aralık grubundan tanıyorum. Ben taaa ordan buralara geldim bakalım daha nerelere gideceğim
Bebişin 15 haftalık bile olmuş maşallah. Cinsiyeti öğrendin mi? Artık zamanı gelmiş. Nasıl geçiyor süreç inşallah iyisindir.
Ben bir buçuk yillik evliyim senKesinlikle hic gitmek istemiyorum kalabalık içine insani gerçekten sogutuyorlar ne kadarlık evlisin canim
Oyy Kız erkek yeterki sağlıkla sıhhatle kucağına al da önemli olan o. Maşallah bebişeCanım merhaba bende geziyordum topik topik 18 ayın sonunda şükür kavusturana
Darısı bekleyen herkesin insallah
Iyiyim şükür ilk kız gibi demişti sonra erkek kesin dedi şuanlik erkek bakalım
Sen nasılsın iyi misin? İnşallah hersey yolundadır, kendin mi deniyorsun bu ay
Belki de öyle demek gerekli. Ben birdahakine cidden sert çıkmayı düşünüyorum bu kadarı da patavatsızlık artıkBen geçen kandil akrabaları arayıp kandillestigimde herkes aynı şeyi sordu bebek yok mu. Halbuki daha hiç denememiştik ben çok istememe rağmen eşim henüz istemiyordu bu durum zaten beni cok üzerken insanların sürekli bunu sorması iyice üzdü. Kayınvalidem ve eşimin babannesi sürekli sorduğunda oğlunuz istemiyor diyip kenara çekildim bir daha da soramadılar. Insanın cani çok sıkılıyor valla
Benimde bugün tam 2 yil olduBen bir buçuk yillik evliyim sen
Aa nice yıllarınız olsun insallah bu sene bebisinizle olursunuzBenimde bugün tam 2 yil oldu
Cok aminAa nice yıllarınız olsun insallah bu sene bebisinizle olursunuz
Olabilir canım. Herkeste farklı ilerliyor aslında bu süreçlerBen pik gormedim hala sancı cektim ve bitti, demek ki yumurtlama olmadanda sancı olabiliyor.
Aynen öyle zaten zor oldu sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter.Oyy Kız erkek yeterki sağlıkla sıhhatle kucağına al da önemli olan o. Maşallah bebişeevet bu ay ilk defa hayatımda gün aşırı ilişki yaşadık ama onda da sanırım biraz erken tarihlerde olmuş çünkü düzensiz adet oluyorum ve döngüm biraz uzadı bu ara ovulasyon takibi de hiç yapmadım o yüzden yumurtlama takip etmedim. Bakalım nasipte varsa olur yoksa mayıs ayına transferim :)
Bu durumu çoğumuz yaşıyoruz büyük ihtimalle.Biz dört aydır deniyoruz kimseye de gidip denedigimizi falan söylemedik ama öyle bir baskı var ki bu dördüncü aydı adetim birkaç gün gecikti ve zaten kendi içimde yaşadığım hayal kırıklığı çok büyüktü onun üstüne anneannem acaba yeni evliyken denize gittiniz ondan mi bebeğin olmuyor dedi (hayatımda duyduğum en saçma şey) kayınpeder gitmiş olmayan bebeğe yelek ördürmüş onu gösterdi kayınvalidem biraz önce arayıp ben babaanne olmak istiyorum dedi cıglık atarak uzaklaşmak istiyorum buralardan artık dört ayda hayattan bezdim bilmiyorum neden yazıyorum ama siz bunlarla nasil bas ediyorsunuz? Birisine çocuk düşünüyor musun diye bile sormadım bugüne kadar belki bi yaraya dokunurum diye düşünürüm hep. İnsanlar neden bu kadar düşüncesiz. Akrabalığın verdiği yakınlığa sıgınarak her şeyi sorabileceklerini sanmalarından bıktım.
Olabilir canım Hsg düşük hepsi arka arkaya denk geldi çok şükür en azından herşey yolunda bekleyelim bakalım Mevlam neyler neyler se güzel eylerCanım düşük tecrübem olmadı ama
Canım öncelikle düşük yasamadigim için bilemiyorum ama düzensizlik olabiliyormuş. Senin anlattığın yumurtlama zamanları da çoktan geçti olsa görünürdü. Sanırım biraz vücut sekteye uğramış. İnşallah hersey gönlünce olsun sen sağlıklı olda gerisi gelir allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?