- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #6.161
Kuzum zaten kiminki kalmadı ki. Hep beraberce Mayıs'a geçiş yapıyoruzBenim regl bekletmeden geldi kızlar, bi çarpınızı alırım.. umutlar mayısa kaldı
Papatyamveben-Mavi @Random33 Venev @sumuhallebisi @Hayat su My_Moonlight06 H Hello Kity
Kuzum sanki silik şekilde var gibi duruyor yaHer açıdan çektim ama ben göremedim bişey. Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum zaten artık. Hayırlısı olsun napalım. @pr3nses21 @PrensesAriel @Mrs Electrical Engineer @sumuhallebisipartalina_ Papatyamelo @NurSu-14Ocak @Eflatun1Kelebek Venev @Random33
Gittim canım döngünün 8. Günü. Çok güzel bir kaç yumurta da gördü ama vajinada baya enfeksiyon var dedi. (Yakamı bırakmıyor zaten şu engeksiyon tekrarlıyor sürekli)Benim de bahsettiğim gibi regl döneminde rahim duvarı inceliyor. Yumurta da henüz falükül fazda.
Hormonlarınıza baktırmak için mutlaka regl döneminde gitmelisiniz.
Fakat yumurta, rahim kalınlığı için regliden birkaç gün sonra ya da biliyorsanız en iyisi ovülasyon döneminde gidebilirsiniz.
Papatyam hiç emin olamadım kan testi vermeye de açıkçası korkuyorum. Birde regl sancım var sanki şuan. Sabah ola hayrola yarın erkenden sağlık ocağına giderim belkiKuzum sanki silik şekilde var gibi duruyor ya
Kuzum hamilelik ağrısıda aynı o şekilde ağrı giib ama kalıcı ağrı değil geliyor geçiyor dinlendikce,istersen bir kaç gün bekle öyle kan ver en azından varsada düşük değerle öğrenmezsin çünki o süreçte zor oluyor 2 günde kan istiyor stresli geçiyorPapatyam hiç emin olamadım kan testi vermeye de açıkçası korkuyorum. Birde regl sancım var sanki şuan. Sabah ola hayrola yarın erkenden sağlık ocağına giderim belki
ınsallaahh mayısa kuzumBenim regl bekletmeden geldi kızlar, bi çarpınızı alırım.. umutlar mayısa kaldı
Papatyamveben-Mavi @Random33 Venev @sumuhallebisi @Hayat su My_Moonlight06 H Hello Kity
Valla bi rahatlama geliyor gerçektenYaaa, hadi hayırlısı. Mayıs bizim ayımız olsun bariama şimdi senden geri kalamam ben, hemen regl olmam lazım
Seni almıyoruz Mayıs’aKuzum zaten kiminki kalmadı ki. Hep beraberce Mayıs'a geçiş yapıyoruz
Ayy hadi inşallahSeni almıyoruz Mayıs’aanne topiğinde yedek kontenjan varmış oraya göndericez inşallaaah
Canım benim testler de böyle var mı yok mu bilmiyorum. Sanırım artık gözlerim istemsizce hayali çizgi ekliyor.Kızlar şuna bir bakın hele bisey var mı?
Hangimiz olmuyoruz ki kuzucumpozitif haberi de gelsin artık hadi
Çok mutlu oluyorum ben pozitifleri gördükçe
Galiba öyle... Gerçi benim yumurtlama 29 mart daha erken ama işte göğüs ve kasik agrisi çok olunca insanın aklı kalıyorCanım benim testler de böyle var mı yok mu bilmiyorum. Sanırım artık gözlerim istemsizce hayali çizgi ekliyor.
Maşallah sübhanallah canım var tabiiMerhabalar arkadaşlar başka bir başlığa yazmıştım ama buradan da yazmak istedim, reglim 3 gün gecikti, evde bir tane miratech marka erken gebelik testim vardı, bugün ilk idrarımla o testi yaptım, eklediğim görseldeki gibi belirsiz bir çizgi çıktı, 5 dk içinde. İşin kötüsü covid oldum 4 gündür karantinadayım kan vermek icin karantinamın bitmesini beklemem lazım.çok kötü denk geldi bu durum. Sizce gebelik gözüküyor mu? Umutlanmalı mıyım
Gebermeyesice niye geldi sankiBenim regl bekletmeden geldi kızlar, bi çarpınızı alırım.. umutlar mayısa kaldı
Canim benim de geç döllenme olabilir diye düşünüyorum. 26 veya 27 mart olabilir. Tam emin değilim. İnşallah kırmızı çizgileri görürüz birkaç güneGaliba öyle... Gerçi benim yumurtlama 29 mart daha erken ama işte göğüs ve kasik agrisi çok olunca insanın aklı kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?