- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #5.681
Hümanistim herkesin olumlu düşünmesini istiyorum. Çünkü banada aynısı yansıyorTamam o zamanmarttaki kızlardan sandım onlar gibi yazdın aynı. Olsun işte Kasım annelerinde tanışmış olduk
Prensesim sana zahmet bakiver bu test 50 HCG ve üstünü olcuyormus. Belki de ondan çıkmadı bilemiyorumValla canım çok dikkatli bakınca ben görüyorum sanki ya bi sn PC açıcam
canım dikkatli bak :)Günaydın kizlar testlerim böyle bembeyaz. Ama henüz regl yok. Ümidimi kesmicem. Nedense düşündüğüm kadar da üzülmedim. Varsa da yoksa da hayırlısı olsun inşallah
@Papatyamelo @NurSu-14OcakH a p p y pr3nses21 @Eflatun1Kelebek @dceke @Venev @Hayat su @Mucize1357 @PrensesAriel @Random33 @Gzmyts53
Etiket istediniz hepiniz alın negatif bı etiketunutyuhum varsa kusura bakmayın
Günaydın kuzum ben sağlık ocağına dün kan verdim yine bakalım onda ne çıkacak. Etiketlerim seni :)Benim cuma günü kan testim 2.39du. Sonrasında kan da vermedim testte yapmadım ama adet de olmadım. Değerimiz aynı diye merak ettim. Hayırlısı olsun
Öyle tabiki canım. Ama reglm hiç şaşmaz normalde. Bı umut bekleyecegim şimdiGuzumm Regl olmazsın inşallah biraz daha bekle bakalımolmazsa da canını sıkma Rabbimin vardır bildiği
Durmak yok yola devam aşkomGünaydın kizlar testlerim böyle bembeyaz. Ama henüz regl yok. Ümidimi kesmicem. Nedense düşündüğüm kadar da üzülmedim. Varsa da yoksa da hayırlısı olsun inşallah
@Papatyamelo @NurSu-14OcakH a p p y pr3nses21 @Eflatun1Kelebek @dceke @Venev @Hayat su @Mucize1357 @PrensesAriel @Random33 @Gzmyts53
Etiket istediniz hepiniz alın negatif bı etiketunutyuhum varsa kusura bakmayın
içini açıp ısık olan bi yerde çeksene tatlımPrensesim sana zahmet bakiver bu test 50 HCG ve üstünü olcuyormus. Belki de ondan çıkmadı bilemiyorum
Orda altta bı siliklik var çıkacak gibi olmuş kırmızı boya yetmemiş gibicanım dikkatli bak :)
valla pc de görüyorum ben canıma ma yükleyince piksel gidiyor. Geç döllenme olmus olabilir mi. ? ben heyecanyaptım senden çokOrda altta bı siliklik var çıkacak gibi olmuş kırmızı boya yetmemiş gibiheyecan yapicam şimdi ,
evet canım bu test yumurtlama olmuş, silik çıkan da çatlama olmus değerlendirdin demi ? 3 günKizlar bisi sorcam bu ovulasyon testlerinden 2 tane yeğenim eczaci o vermisti bende merak ettim bu ay adetim 3 gün sürdü ve 9. Döngü günümde bu testi yaptim ve bu sekilde çıkmıştı ayni sekilde ertesi günde yaptim daha silik cikmisti sizce o gün catlamammı oldu acaba ya anlayanlar bi degerlendirebilirmi yoksa yumurtlama ertesi gün silik çıkabilirmi testte yada erken mi yumurtlamam oluyo
Evet değerlendirdim gün asiri degerlendirme yapiyoruz zaten 9 gun kaldi Regl ime bakalim bende yetisecekmiyim size insallahevet canım bu test yumurtlama olmuş, silik çıkan da çatlama olmus değerlendirdin demi ? 3 gün
Rabbim gönlüne göre versin canım. bende 2 kimyasal dan sonra çok şükür hamile kaldım. ovulasyn testi 26 sında pik yaptı benm 27 si çatladı ben 26-27-28 günleri değerlendirdim.. sonra bıraktım :)Evet değerlendirdim gün asiri degerlendirme yapiyoruz zaten 9 gun kaldi Regl ime bakalim bende yetisecekmiyim size insallah
çok geçmiş olsun canım.Evetttttttt nur topu gibi bir kistim var bu ay elendim kızlar öyle üzgünüm ki anlatamam kana bile ihtiyaç duyması doktor adet 2 ci gün gel bana dedi ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ilk bebeğimi kaybettigimde bebeğinden akalan parça kiste çevirmişti ve 9 ay kist yüzünden çok çektim rabbim hayırlısını versin adet yok hala 2 ci gebeligimide kaybettim kist yüzünden hayırlısı Allah'tan çok üzgünüm rabbim bekleyen herkesi bu ay. Mujdelesin dualarimdasiniz kızlar
Teşekkür ederim canim benim çok sağol önemsiz dedi kist için hayirlsiiçok geçmiş olsun canım.
Eger bu ay olmazsa zaten o sekilde planli gidecem simdilik gün aşırı yapmaya calisiyorz bide o donem misafirim vardı yani üst üste degerlendirme yapmam cok zordu hayirlisi olsun nasip.. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah mis kokulunuRabbim gönlüne göre versin canım. bende 2 kimyasal dan sonra çok şükür hamile kaldım. ovulasyn testi 26 sında pik yaptı benm 27 si çatladı ben 26-27-28 günleri değerlendirdim.. sonra bıraktım :)
Kuzum yaptım ama fotolarda hiç belli olmuyor ama ben daha net gördüm atayım mi fotolarıiçini açıp ısık olan bi yerde çeksene tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?