- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #5.661
Oooo maşallah daha ne olsun tabi profsunBiraz öyle oldu artık kuzum nerdeyse 4 sene olacak bu işlerin içindeyim çocuk için uğraşıyorumbide ebeyim
Canım sen test yaptın mıOooo maşallah daha ne olsun tabi profsun
Kuzum benim reglim normaldi ya. Genelde de çok ağrım.olur benim zaten her zamanki gibiydi yaniKızlar özellikle hsg tecrübesi olanlara bir şey soracağım; hsg çekildiğiniz ilk ay adet olduysanız adetiniz nasıl geçti? Şiddetli ağrı normal mi? Ben şu an normal ağrılarımın kat kat fazlasını çekiyorumAnlamadım
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallahKızlar yarım saate hastaneye gidecem dua edin olur mu
HCG baktırmak istediğini, eğer gebelik yoksa bundan sonra doktor takibiyle ilerlemek istediğini. Tahlil falan yapılacaksa hangi gün gitmen gerektiğini sor. Yumurta geliştirici ilaçları kullanmak için adetin 3.günü çağırırlar ama sende hop diye ona başlamazlar. O yüzden ne zaman gelmeliyim diye sorEee peki direk hormonlar ve HCG bkikip doktor takibiyle gebelik düşünüyorum mu deyiminanın algın durdu
3 ayda seni çözmek için yetti demek kiHahhhaha çok güldüm yakesin biz tanışıyoruz yani.. kuzum bahane bulmuyorum da bugün okul oruç derken vallahi pestilim çıktı. Dıkşın yap duş al bu yorgunluğun üstüne nasıl zoruma gidiyor anlatamam. Siz sapına kadar haklısınız tırt olan benim
Günaydın canım hadi hayırlı haberler verKızlar yarım saate hastaneye gidecem dua edin olur mu
Git bakalım kuzum bizede haber ver bende merak ettimYarın en azından bı gorunmem lazım HCG baktircam birde takibe alınmak isticek randevu bulmada sıkıntı çekiyorum devlete belki kağıt bişi verir bana b 12 iğnesi beni majfetti ya sivilce dediğim yerlere dokunamiyorum vücudumda enfeksiyon mu oluştu iltihap mi oluştu kanda en azından ona bakar belki bu durum benim sinirimi bozdu birde progesteron hormonu na da mi adetliyken bakiliyo kız 6 sene oldu ben unuttum ne zaman bakildigini
Rabbim guzel haberler vermeni nasip etsin insallahKızlar yarım saate hastaneye gidecem dua edin olur mu
Aşko bugun senin bat bize guzel haberler verecekmisinOooo maşallah daha ne olsun tabi profsun
Şimdi paylaştım kuzumAşko bugun senin bat bize guzel haberler verecekmisin
Ben kalpten inanıyorum.Günaydın kizlar testlerim böyle bembeyaz. Ama henüz regl yok. Ümidimi kesmicem. Nedense düşündüğüm kadar da üzülmedim. Varsa da yoksa da hayırlısı olsun inşallah
Papatyamelo Pasha22 H a p p y pr3nses21 Eflatun1Kelebek partalina_ Venev Hayat su Mucize1357 PrensesAriel R Random3 G Gzmyts53
Etiket istediniz hepiniz alın negatif bı etiketunutyuhum varsa kusura bakmayın
Olumlu düşünüyoruz her zaman .Günaydın kizlar testlerim böyle bembeyaz. Ama henüz regl yok. Ümidimi kesmicem. Nedense düşündüğüm kadar da üzülmedim. Varsa da yoksa da hayırlısı olsun inşallah
Papatyamelo Pasha22 H a p p y pr3nses21 Eflatun1Kelebek partalina_ Venev Hayat su Mucize1357 PrensesAriel R Random3 G Gzmyts53
İnşallah KuzummBen kalpten inanıyorum.
Rabbim hayırlısıyla nasip edecek
Pamuk şeker
Ben topiklerden bağımsızım tatlım.İnşallah Kuzummbu arada sen mart topiginden misin. İsmini mi değiştirdin tanıyamadıysam kusura bakma canım
Tamam o zamanBen topiklerden bağımsızım tatlım.
Orada yoktum .Orijinal nikim hiç değişmedim. Normaldir .Tanışmadık
Valla canım çok dikkatli bakınca ben görüyorum sanki ya bi sn PC açıcamGünaydın kizlar testlerim böyle bembeyaz. Ama henüz regl yok. Ümidimi kesmicem. Nedense düşündüğüm kadar da üzülmedim. Varsa da yoksa da hayırlısı olsun inşallah
Guzumm Regl olmazsın inşallah biraz daha bekle bakalımGünaydın kizlar testlerim böyle bembeyaz. Ama henüz regl yok. Ümidimi kesmicem. Nedense düşündüğüm kadar da üzülmedim. Varsa da yoksa da hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?