- 23 Kasım 2021
- 2.076
- 3.293
- 83
- 28
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #5.161
Bir keresinde bende çöpten almıştımYok yav bişe cikmayinca attım çöpe bı çöpü karistirimnegatif olunca ativerdim çöpe ama bı bakayım ne alemde iyice kurulmuştur zaten
Elimi çamaşır suyuyla yikiycam kendi cisimden midem bulandı be oruç gidecekBir keresinde bende çöpten almıştım
Bende Kasım ayında hamileydim 7 Kasım'da öğrenmiştimYaaaa ne güzel bi totem buhadi inşallah ben operasyon günlerindeyim..inşallah sonucu güzel olur bizim için
Senin Bat ne zaman canım? Benimde yumurtlama bugün yarın olur diye düşünüyorum. Bakalım hep birlikte hayırlı haberler alırız inşallahYaaaa ne güzel bi totem buhadi inşallah ben operasyon günlerindeyim..inşallah sonucu güzel olur bizim için
O zaman sende gel 4lü totem yapalım kuzum :)Bende Kasım ayında hamileydim 7 Kasım'da öğrenmiştim
Ama benim negatif canım bu sabahta tekrarladım testi negatif, adet olacak gibiyim. İnşallah sizler gorceksiniz o çift çizgiyiiiiO zaman sende gel 4lü totem yapalım kuzum :)
Ben bulutu gördümAma benim negatif canım bu sabahta tekrarladım testi negatif, adet olacak gibiyim. İnşallah sizler gorceksiniz o çift çizgiyiiii
Heh işte bunda çok haklısın sabırsızlık olmasaHanımlar regl geçmeden kimse ümitsizliğe kapılmasın yaa bi sabırlı olalım ben da ayniyim valla ama kendimizi üzüyoruz sadece
Bende kırmızıları görmedim ama test basbaya negatifBen bulutu gördümkendimi daha bat gelmeden eledim
Valla bende Çarşamba günü kontrol için gidicem hormonlara baktircam hayırlısıBende kırmızıları görmedim ama test basbaya negatifolsaydı muhakkak çıkardı. O yüzden adeti bekliyorum bir ay daha denicem ondan sonra bana doktor yolları gözükür
Ahh canım benimYa lütfen sizin test pozitif olsun. Ben bu ay totem yaptım. @Venev ve senin test pozitif olursa benimde pozitif olacağına inanıyorum. Kasım ayında hep birlikte hamile imişiz bu ayda birimizde olursa hepimizde olacak gibi geliyor.
Kız senin onu yapan ellerine, bi de gören gözlerine kurban olurumTatlım var yahu çizgi olmasa çıkmaz bence bu testte bak yaptım bir
Kız banada haber et emi ne çıkarsa bahtuna ben adetten 4 gün önce vermiştim kızıma hamileymisim 2.92 cikmist negatif dediler adet günü 158 çıktı kizcem geliyom anniiii demişti o sıralar ins vardır bebisss bu ay hepimiz mujdelenelumAhh canım benimo zaman birbirimizi tanımak kısmet olmamış ama bu sefer birlikte anneliği yaşayalım inşallah
Kız senin onu yapan ellerine, bi de gören gözlerine kurban olurumbi sır veriyim mi? Eşim öyle bunda bişey yok ya deyip atınca sinir oldum gittim kan verdim sabah. Ama çok geç saatlerde çıkıyor sonuç. Negatif olduğunu da biliyorum şu anda ama 3-5 bişey olursa diye küçücük bi umuda tutundum
Az önce aldım onlardanKızlar bu testten kullanıp memnun kalan var mı baya uygun trendyolda Mayıs ayı için şimdiden alicam
Sende bende son ister misin bu ay hamiş olalım bunları boşuna almış olalım ah keskeeeeeeeeeKızlar bu testten kullanıp memnun kalan var mı baya uygun trendyolda Mayıs ayı için şimdiden alicam
İnşallah canım benim yaa, senin testte de sanki gölgemsi bişey gördüm ama göz yanılması da olabilir çünkü artık kör oldu gözlerimKız banada haber et emi ne çıkarsa bahtuna ben adetten 4 gün önce vermiştim kızıma hamileymisim 2.92 cikmist negatif dediler adet günü 158 çıktı kizcem geliyom anniiii demişti o sıralar ins vardır bebisss bu ay hepimiz mujdelenelum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?