- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #2.461
Ona da bakarlar canım.ben tıp.merkezinde beta baktiriken hatta TSH bile baktırdım direk.Beta hcg degil canım progesteron baktircaktim. Betayi doktora gitmeden de baktirabiliyoruz ya, progesteronu da baktirabilir miyiz diye merak ettim
Ben dokota gittiğimde 22mm yumurta vardı ,sağ tarafta 12mm doktor dediki ilişki 10gün devam etsin belki 12mm lik tutar bilemeyiz dedi kuşum.Adetim ayın 12 sinde bitti. 18 inde yumurtlama dönemime girmiştim. Ama hala akıntı devam o yüzden bilemedim kafam karıştı bu ay
Progestan testi mi yaptircan kuzumBen 17. Gün test yapıcam diyorum ama tabi sabredebilirsem
Zaten devam ediyoruz değerlendirmeye kuzum her ihtimale karşı. İnşallah hepimizin belirtileri bebistendirBen dokota gittiğimde 22mm yumurta vardı ,sağ tarafta 12mm doktor dediki ilişki o gün devam etsin belki 12mm lik tutar bilemeyiz dedi kuşum.
İnşallah bebistir belirtilerin
Aynen kuzum gün aşırı devamZaten devam ediyoruz değerlendirmeye kuzum her ihtimale karşı. İnşallah hepimizin belirtileri bebistendir
Yok 17. Gün gebelik testi yapicamProgestan testi mi yaptircan kuzum
Çok teşekkür ederim amin aslında sadece gün aşırı ilişki yaşadık ayrıca bişey denemedik dikkatli doğal beslenmeye çalıştık bu ay bebek planımız vardı çok şükür güzel haberi aldık bir tane kimyasal gebelik geçmişim var o yüzden kaygılıyım aslında sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsinizCanım tebrikler saglıkla tutunsun insallah bize sürecini anlatabilirmisin
Canım benim çok sevindim senin adına sağlıkla ilerlesin inşaallah mis gibiÇok teşekkür ederim amin aslında sadece gün aşırı ilişki yaşadık ayrıca bişey denemedik dikkatli doğal beslenmeye çalıştık bu ay bebek planımız vardı çok şükür güzel haberi aldık bir tane kimyasal gebelik geçmişim var o yüzden kaygılıyım aslında sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsiniz
Geçen ay bende predictor early aldım reglden 5 gün önce yapmıştım. Negatif tabi ve çöktüm resmen. Bir daha erken test yapmayacağım diye yemin ettirdi bana bu olay. İnşallah tam günümüzde pozitif haberlerimizi paylaşırız canımSelam kızlar günler çok yoğun geçiyor bu sabah predictor early yaptım negatif şimdi sakince adetimi bekliycemhamilelik haberi alanlara da hayırlı olsun diliyorum ❤
Kuzum ne kadar zaman geçti üstünden. İnşallah gerçektir ama kuruma çizgisi de olabilirKızlar ACİL. Testi bir kenara atıp yürüyüşe çıktım ve tekrar baktım gelince. Eki Görüntüle 3035077 Eki Görüntüle 3035078
Bence var canım bende bugün yaptım bata 3 gün var beklese dahi böyle olmadı inşaallah hamilesindirKızlar ACİL. Testi bir kenara atıp yürüyüşe çıktım ve tekrar baktım gelince. Eki Görüntüle 3035077 Eki Görüntüle 3035078
Vallahi baya geçti ya 1-2 saat. Kuruma olabilir. Suya mı tutuluyordu.Kuzum ne kadar zaman geçti üstünden. İnşallah gerçektir ama kuruma çizgisi de olabilirbata ne kadar kalmıştı senin
Yarın tekrar yap benceKızlar ACİL. Testi bir kenara atıp yürüyüşe çıktım ve tekrar baktım gelince. Eki Görüntüle 3035077 Eki Görüntüle 3035078
Hep aynı markayı kullanıyorum hep test yaptım ilk defa gördümBence var canım bende bugün yaptım bata 3 gün var beklese dahi böyle olmadı inşaallah hamilesindir
Bence de ben zaten bu ay keyfine test aldım resmen ama sabredebilirsen bekle en güzeliGeçen ay bende predictor early aldım reglden 5 gün önce yapmıştım. Negatif tabi ve çöktüm resmen. Bir daha erken test yapmayacağım diye yemin ettirdi bana bu olay. İnşallah tam günümüzde pozitif haberlerimizi paylaşırız canım
Bata kadar yapmıcaktım ama kesin yapıcam yarın sabah. Bir de bu testi çat kahve içip hemen yapmıştım öğle arası.Yarın tekrar yap bence
Kuzum gebelik de olabilir kuruma da ne ümidini kırmak ne de umitlendirmek istemem. Bence yarın sabah bir daha yapmalisin sabah ilk idrarinla. İnslalah bebistirbu gördüğümüzVallahi baya geçti ya 1-2 saat. Kuruma olabilir. Suya mı tutuluyordu.
Bu arada fotoğraftan daha kırmızı. Telefonum eski biraz. Eki Görüntüle 3035080
Bence erken gebelikte net çıkar hatta testin varsa yap yine çıkar çünkü akşam sabah farketmez hormon belliHep aynı markayı kullanıyorum hep test yaptım ilk defa gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?