2022 Mayıs ayı çift emriyo transferi olacaklar 🤗🤗

Ay kusura bakma yanlış anladım 12.gün yani ilk test sonucumdu
12.gun sonucuysa ikiz olma ihtimali yüzde 50
İkizde genellikle ilk sonuç çöl yüksek çıkıyor artış normal oluyor
3 4 katı artınca kesin ikizdir diyemiyorlar yani
Yine en net sonucu kalp atışında alırsınız
Embriyolarin biri tutup bölünmüş de olabilir

Artık hayırlısı dicez. Benim zaten çift embriyoydu.

Gözlerim doldu yemin ederim Bende ikiz diye deli oluyorum herkes inşallah ikiz olur diye dua ediyor transfer günü ile daha 3. Günüm 2. Günü rahmimde segirmeler hissettim göz segirmesi gibi ara ara bugün de hiçbirsey hissetmiyorum ve geriliyorum açıkçası sizde durumlar nasıldı hep pozitif olmayı basarabildiniz mi arada gerilme ya olmazsa hüznü falan olmadı mı

İnşallah ikiz olur Allah gönlüne göre versin 4. Gün titreme gibi bişeyler hissetmiştim. Doğruyu söylemek gerekirse ben ilk günden itibaren nötrdüm. Ama son günler adet olacak gibi sancılar olmaya başlayınca içten içe olmadı diye düşündüm. Test gününden önce test yapmadım üzülürüm diye. Olmazsa naparım diye arada aklıma geliyordu ama üzerinde durmamaya çalıştım. Siz de öyle yapın mümkünse.

var mıydı hissettiğiniz herhangi bir belirti? kuşkulanıp mı 6. günde test yaptınız yani ? hayırlı uğurlu olsun bu arada :)
Çok teşekkür ederim belirti ufak tefek vardı ama psikolojik de olabilir açıkçası ben sabırsızlıktan yaptım test belirti olarak kasık ağrım oluyordu birde beşinci gün başim çok döndü bir iki dakika bir nefes darlığı oldu ölüyorum sandım umarım saglikla ilerler tabi garanti deil bu sonuç

inşallah kat kat artışlar olsun hayırlısıyla kalp atışını duymak nasip olsun :)

Çok saolun Allah razı olsun dileyen bekleyen herkese de nasip etsin çok erken yaptim ya umarım sağlıkla ilerler
6.gun sonucu sanirim bu öyle okudum yani
Çok erken olmasına rağmen o kadar da az değil
Tutup kimyasal olan arkadaşlar vardı forumda onların 12.gun test sonucu 40larda 50lerde çıkmıştı
Artış düzenli olur inşallah iki gün sonra netleşir

Evet 6. Gün sonucu çok erken o değer çıktı diye ikiz olabilir mi acaba diye geldi aklıma Bugün yine yaptircam gece gidicem hastaneye şuan müsait olmadığım için gidemedim artışa bakicam artık

Evet 6. Gün sonucu çok erken o değer çıktı diye ikiz olabilir mi acaba diye geldi aklıma Bugün yine yaptircam gece gidicem hastaneye şuan müsait olmadığım için gidemedim artışa bakicam artık
İkiz fikri sizi tedirgin etmesin
Evet gebelik zor geçiyor ilk zamanlar bakımları da zor ama 9 aydan sonra çok rahat ediyorsunuz inanın

Umarim öyle olur çalışan insan için zor olur diye korkuyorum
Ben ücretsiz izin aldım bir yıl
İlk zamanlar tek bakıcı asla bakamaz diyordum
Eylülde ise başlayacağım şu an bir kişi ikizlere bakarken çay kahve keyfi bile yapar diyorum
Zorluğu gerçekten ilk 9 ay uykuları yemekleri duzene girince çok rahat

Arkadaşlar transferden sonra hastanede ne kadar kaldınız. Bir saat yatmak yeterli mi. Bir de hasta bezi mi kullandınız

Arkadaşlar transferden sonra hastanede ne kadar kaldınız. Bir saat yatmak yeterli mi. Bir de hasta bezi mi kullandınız
Ben çok su içtiğim için transfer öncesi 6 kez tuvalete gitmek zorunda kaldım, doktorun özel muayeneleri olduğu için üç saat beklemek zorunda kaldım ve altıma işerim stresinden transfere odaklanamadım
Tam masadayken dayanamayıp yine tuvalete gittim, buna rağmen doktor sıkışıklığımın çok iyi olduğunu söyledi. Hemşireye transfer sonrası ne zaman tuvalete gidebilirim diye sordum 15 dk dedi. Neyse ki tuvaletimi yarım saat tutabildim ve kalkıp hızlıca giyinmek zorunda kaldım tuvalete gidebilmek için. Tek korkum o son tuvaletimi yaparken bebeğin tutunamamasıydı çok şükür bugün 12. Günüm ve sonucum 407,9 çıktı. Komik ve heyecanlı geçti transfer günüm

Merhaba bende yeni katildim araniza bugun transfer oldum ama aklima takildi bana estrofem vermedi doktor tam olarak ne icin kullaniliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…