12.gun sonucuysa ikiz olma ihtimali yüzde 50Ay kusura bakma yanlış anladım12.gün yani ilk test sonucumdu
Artık hayırlısı dicez. Benim zaten çift embriyoydu.12.gun sonucuysa ikiz olma ihtimali yüzde 50
İkizde genellikle ilk sonuç çöl yüksek çıkıyor artış normal oluyor
3 4 katı artınca kesin ikizdir diyemiyorlar yani
Yine en net sonucu kalp atışında alırsınız
Embriyolarin biri tutup bölünmüş de olabilir
O yüzden bir tanesi tutup bölünmüş olabilirArtık hayırlısı dicez. Benim zaten çift embriyoydu.
Gözlerim doldu yemin ederim Bende ikiz diye deli oluyorum herkes inşallah ikiz olur diye dua ediyor transfer günü ile daha 3. Günüm 2. Günü rahmimde segirmeler hissettim göz segirmesi gibi ara ara bugün de hiçbirsey hissetmiyorum ve geriliyorum açıkçası sizde durumlar nasıldı hep pozitif olmayı basarabildiniz mi arada gerilme ya olmazsa hüznü falan olmadı mıKızlar benim ikiz galiba 4750 çıktı beta. Bu üçüncü. İlk 620, ikinci 1287ydi. Nerdeyse 4 katı. İkiz gebelikten korkuyorum açıkçası gerçi kese görünmeden belli olmaz deniyor ama bakalım ne olacak
İnşallah ikiz olur Allah gönlüne göre versinGözlerim doldu yemin ederim Bende ikiz diye deli oluyorum herkes inşallah ikiz olur diye dua ediyor transfer günü ile daha 3. Günüm 2. Günü rahmimde segirmeler hissettim göz segirmesi gibi ara ara bugün de hiçbirsey hissetmiyorum ve geriliyorum açıkçası sizde durumlar nasıldı hep pozitif olmayı basarabildiniz mi arada gerilme ya olmazsa hüznü falan olmadı mı
Çok teşekkür ederim belirti ufak tefek vardı ama psikolojik de olabilir açıkçası ben sabırsızlıktan yaptım testvar mıydı hissettiğiniz herhangi bir belirti? kuşkulanıp mı 6. günde test yaptınız yani ? hayırlı uğurlu olsun bu arada :)
Evet yaptim dayanamadım sonucum 66.9 çıktı çok teşekkür ederimAa test yaptınız mı?
Pozitif sanirim hayırlı olsun
Kaç çıktı değeriniz?
İnşallahİnşallah artarak devam eder
Yaa sağlıkla ilerlesin kokusunu içinize çekmek nasip olsun inşallah çok sevindimEvet yaptim dayanamadım sonucum 66.9 çıktı çok teşekkür ederim
Çok saolun Allah razı olsun dileyen bekleyen herkese de nasip etsinYaa sağlıkla ilerlesin kokusunu içinize çekmek nasip olsun inşallah çok sevindim
inşallah kat kat artışlar olsun hayırlısıyla kalp atışını duymak nasip olsun :)Çok teşekkür ederim belirti ufak tefek vardı ama psikolojik de olabilir açıkçası ben sabırsızlıktan yaptım testbelirti olarak kasık ağrım oluyordu birde beşinci gün başim çok döndü bir iki dakika bir nefes darlığı oldu ölüyorum sandım umarım saglikla ilerler tabi garanti deil bu sonuç
6.gun sonucu sanirim bu öyle okudum yaniÇok saolun Allah razı olsun dileyen bekleyen herkese de nasip etsinçok erken yaptim ya umarım sağlıkla ilerler
Aminnn inşallahinşallah kat kat artışlar olsun hayırlısıyla kalp atışını duymak nasip olsun :)
Evet 6. Gün sonucu çok erken o değer çıktı diye ikiz olabilir mi acaba diye geldi aklıma Bugün yine yaptircam gece gidicem hastaneye şuan müsait olmadığım için gidemedim artışa bakicam artık6.gun sonucu sanirim bu öyle okudum yani
Çok erken olmasına rağmen o kadar da az değil
Tutup kimyasal olan arkadaşlar vardı forumda onların 12.gun test sonucu 40larda 50lerde çıkmıştı
Artış düzenli olur inşallah iki gün sonra netleşir
İkiz fikri sizi tedirgin etmesinEvet 6. Gün sonucu çok erken o değer çıktı diye ikiz olabilir mi acaba diye geldi aklıma Bugün yine yaptircam gece gidicem hastaneye şuan müsait olmadığım için gidemedim artışa bakicam artık
Umarim öyle olurİkiz fikri sizi tedirgin etmesin
Evet gebelik zor geçiyor ilk zamanlar bakımları da zor ama 9 aydan sonra çok rahat ediyorsunuz inanın
Ben ücretsiz izin aldım bir yılUmarim öyle olurçalışan insan için zor olur diye korkuyorum
Ben çok su içtiğim için transfer öncesi 6 kez tuvalete gitmek zorunda kaldım, doktorun özel muayeneleri olduğu için üç saat beklemek zorunda kaldım ve altıma işerim stresinden transfere odaklanamadımArkadaşlar transferden sonra hastanede ne kadar kaldınız. Bir saat yatmak yeterli mi. Bir de hasta bezi mi kullandınız