2022 Mayıs ayı çift emriyo transferi olacaklar 🤗🤗

Merhaba umarım tutunur sımsıkı estrofem rahim duvarının kalınlaşması için veriliyo hatta transfer öncesi ilaca başlatıyor doktor. Belki başka isimle vermiştir o ilacı illaki lazım çünkü
Tsk ederim Rabbim hepimizin kucagini doldursun. Benim rahim kalinligim iyiydi ondan vermemis olabilir ozmn yine de sorucam progestanla kan sulandirici kullaniyorum sadece birde vitaminler

İnşallah

Kızlar günaydın ya bugün transferin günü hariç 4. Günüm bel ağrım var uyuyamıyorum adet sancısı gibi sancım var modumu düşürüyor sizde de oldu mu

Kızlar günaydın ya bugün transferin günü hariç 4. Günüm bel ağrım var uyuyamıyorum adet sancısı gibi sancım var modumu düşürüyor sizde de oldu mu
Günaydın canım bu sancılar çok normal. Modunu düşürme aklını oradan uzaklaştır. Bir çok kişide oluyor. Bende de oldu. Düşünmemeye çalış bunları

Günaydın
Benim de dört ve beşinci gün aşırı bel ağrım oldu sonra geçti. Onun dışında aman aman bi belirti yaşamadım. Ama artık çok çabuk yoruluyor ve acıkıyorum
Umarım pozitifsindir

Günaydın
Benim de dört ve beşinci gün aşırı bel ağrım oldu sonra geçti. Onun dışında aman aman bi belirti yaşamadım. Ama artık çok çabuk yoruluyor ve acıkıyorum
Umarım pozitifsindir
İnşallah ne zaman kaçıncı günün

Benimde 24 Mayıs Salı günü 2 Embriyo transfer edildi ilk tüp denemem bugün 5.gün kasıklarımda ağrı karnımda şişlik var Allahtan ümit kesilmez ama adet ağrısı gibi bunu biliyorum.Persembe günü testim var ama umudum gitti gibi bakalım ya nasip

Günaydın canım bu belirtiler çok normal bende bugün belirti yok denecek kadar az. Maalesef sistit ile uğraşıyorum 2 gündür bol bol su içiyorum tam bugün o geçti gibi bu seferde vajinada kaşıntı başladı benim bu tedaviden pek ümidim kalmadı açıkçası

16 mayıs transfer günümdü. Yarın iki hafta olacak. En son cuma günü kan testi verdim 407 çıktı. Yarın yine vereyim diyorum. Perşembe kese görmeye gideceğim
Ay maşallah sen de güzel sonucu almışsın. İnşallah keseyi de görürsünüz sağlıkla

Ya canım moralini bozma doktorlar ısrarla söylüyor belirti aramayın veya belirtilere takılmayın diye. 5 haftalık oldum bende hala adet ağrısı gibi ağrı oluyor arada. Annem 9 ay boyunca adet ağrısı hissettim ben diyor. Lütfen moralini bozma

Allah razı olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Sizinde evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…