Ben çalışmıyorum evdeydim o yüzden. Bence izin alma şansınız varsa en azından 1 hafta kadar evde olun. Daha rahat edersinizTransferden sonra ne kadar evde dinlendiniz. Ben buğün transfer oldum pazartesi işe gitsem sorun olur mu acaba
Tsk ederim Rabbim hepimizin kucagini doldursun. Benim rahim kalinligim iyiydi ondan vermemis olabilir ozmn yine de sorucam progestanla kan sulandirici kullaniyorum sadece birde vitaminlerMerhaba umarım tutunur sımsıkıestrofem rahim duvarının kalınlaşması için veriliyo hatta transfer öncesi ilaca başlatıyor doktor. Belki başka isimle vermiştir o ilacı illaki lazım çünkü
Bende buğün transfer oldum iki tane benimkiler dondurulmuştu. İnşallah güzel sonuç alırızArkadaşlar merhaba benim transferm oldu bugün çift embriyo transferi oldu bi tanesi biraz geriden gelmiş ama doktor onu da transfer etti rabbim hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin
Benim de aynı şekilde bülent hocaydı doktorum rabbim hayırlısını nasip etsinBende buğün transfer oldum iki tane benimkiler dondurulmuştu. İnşallah güzel sonuç alırız
27 sinde transfer oldum.1 saat kaldımmmArkadaşlar transferden sonra hastanede ne kadar kaldınız. Bir saat yatmak yeterli mi. Bir de hasta bezi mi kullandınız
İnşallahÇok teşekkür ederim yorumun için ben de şu an hastanedeyim yeni transfer oldum 1 saat dayandım kendimi tuttum 1 saat sonra tuvalete gittim şu an hala yatıyorum tutunması içinde bir tane serum taktılar inşallah senin gibi olur sonucu sonucum
Günaydın canım bu sancılar çok normal. Modunu düşürme aklını oradan uzaklaştır. Bir çok kişide oluyor. Bende de oldu. Düşünmemeye çalış bunlarıKızlar günaydın ya bugün transferin günü hariç 4. Günüm bel ağrım var uyuyamıyorum adet sancısı gibi sancım var modumu düşürüyor sizde de oldu mu
Tamam canım çok teşekkür ederimGünaydın canım bu sancılar çok normal. Modunu düşürme aklını oradan uzaklaştır. Bir çok kişide oluyor. Bende de oldu. Düşünmemeye çalış bunları
Kesinlikle. Allah tan ümidini kesmemek lazım. Bizim de nasibimiz bu şekildeymiş. Sevdiğin şeylerle ilgilen bu süreçte dualarım seninleTamam canım çok teşekkür ederimAllah'a tevekkül ettim artık verdiyse verdi diyorum çünkü umudum var bu yolu nasip eden de Rabb'im
GünaydınKızlar günaydın ya bugün transferin günü hariç 4. Günüm bel ağrım var uyuyamıyorum adet sancısı gibi sancım var modumu düşürüyor sizde de oldu mu
İnşallahGünaydın
Benim de dört ve beşinci gün aşırı bel ağrım oldu sonra geçti. Onun dışında aman aman bi belirti yaşamadım. Ama artık çok çabuk yoruluyor ve acıkıyorum
Umarım pozitifsindir
Ne zaman test yapacaksın yazacaktımİnşallahne zaman kaçıncı günün
16 mayıs transfer günümdü. Yarın iki hafta olacak. En son cuma günü kan testi verdim 407 çıktı. Yarın yine vereyim diyorum. Perşembe kese görmeye gideceğimNe zaman test yapacaksın yazacaktım
Günaydın canım bu belirtiler çok normal bende bugün belirti yok denecek kadar az. Maalesef sistit ile uğraşıyorum 2 gündür bol bol su içiyorum tam bugün o geçti gibi bu seferde vajinada kaşıntı başladı benim bu tedaviden pek ümidim kalmadı açıkçasıKızlar günaydın ya bugün transferin günü hariç 4. Günüm bel ağrım var uyuyamıyorum adet sancısı gibi sancım var modumu düşürüyor sizde de oldu mu
Ay maşallah16 mayıs transfer günümdü. Yarın iki hafta olacak. En son cuma günü kan testi verdim 407 çıktı. Yarın yine vereyim diyorum. Perşembe kese görmeye gideceğim
Ya canım moralini bozma doktorlar ısrarla söylüyor belirti aramayın veya belirtilere takılmayın diye. 5 haftalık oldum bende hala adet ağrısı gibi ağrı oluyor arada. Annem 9 ay boyunca adet ağrısı hissettim ben diyor. Lütfen moralini bozmaBenimde 24 Mayıs Salı günü 2 Embriyo transfer edildi ilk tüp denemem bugün 5.gün kasıklarımda ağrı karnımda şişlik var Allahtan ümit kesilmez ama adet ağrısı gibi bunu biliyorum.Persembe günü testim var ama umudum gitti gibi bakalım ya nasip
Allah razı olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Sizinde evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesinYa canım moralini bozma doktorlar ısrarla söylüyor belirti aramayın veya belirtilere takılmayın diye. 5 haftalık oldum bende hala adet ağrısı gibi ağrı oluyor arada. Annem 9 ay boyunca adet ağrısı hissettim ben diyor. Lütfen moralini bozma