2022 Mayıs ayı çift emriyo transferi olacaklar 🤗🤗

Umarim sizin gibi olur eğer tabi ikiz olursa

Merhabalar arkadaşlar bir aksılık olmazsa insallah 31 mayısta transferim olacak .benım bu 3.denemem Rabbim herkesin gonlundekinü versin.benım sorunum rahım duvarım kalınlasmadı pek fazla günde 4 tane estrofem almama ragmen.sureklı nar suyu içiyor ve ananas yıyorum ama cok ise yaramadı bende .sizler kac la transfer oldunuz yazar mısınız

Merhaba bende yeni katildim araniza bugun transfer oldum ama aklima takildi bana estrofem vermedi doktor tam olarak ne icin kullaniliyor
Merhaba umarım tutunur sımsıkı estrofem rahim duvarının kalınlaşması için veriliyo hatta transfer öncesi ilaca başlatıyor doktor. Belki başka isimle vermiştir o ilacı illaki lazım çünkü

O titreme bende 2. Günü oldu yani 24 saat dolduktan sonra transfer den böyle göz segirmesi gibi titremeler rahmimin tam üst kısmında ay Allah'ım inşallah ya heyecanım dorukta bı var bı yok gibi geliyor on dakka pozitif 10 dk negatifim ama genel anlamda hep o çizgiyi göreceğimi hayal ediyorum 6. Günü testi yapicam galiba

İnşallah pozitif sonuç alırsınız. Kaçıncı gün embriyosu sizin 6. Gün erken değil mi

Çok teşekkür ederim yorumun için ben de şu an hastanedeyim yeni transfer oldum 1 saat dayandım kendimi tuttum 1 saat sonra tuvalete gittim şu an hala yatıyorum tutunması içinde bir tane serum taktılar inşallah senin gibi olur sonucu sonucum

Transferden sonra ne kadar evde dinlendiniz. Ben buğün transfer oldum pazartesi işe gitsem sorun olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…