Umarim sizin gibi olur eğer tabi ikiz olursaBen ücretsiz izin aldım bir yıl
İlk zamanlar tek bakıcı asla bakamaz diyordum
Eylülde ise başlayacağım şu an bir kişi ikizlere bakarken çay kahve keyfi bile yapar diyorum
Zorluğu gerçekten ilk 9 ay uykuları yemekleri duzene girince çok rahat
Merhaba umarım tutunur sımsıkıMerhaba bende yeni katildim araniza bugun transfer oldum ama aklima takildi bana estrofem vermedi doktor tam olarak ne icin kullaniliyor
Evet taze transferler, dondurulacak kalmadı geride.umarım senden de güzel haberi alırıztaze transfer mi ?
Güzel haberler alırsın inşallahEvet taze transferler, dondurulacak kalmadı geride.
İnşallah bakalım hep beraberGüzel haberler alırsın inşallah
Ben 1 saat kaldım ilk yarım saat hiç kalkmadım yarım saatin sonunda wcye gittim. Bana yeterli olduArkadaşlar transferden sonra hastanede ne kadar kaldınız. Bir saat yatmak yeterli mi. Bir de hasta bezi mi kullandınız
O titreme bende 2. Günü oldu yani 24 saat dolduktan sonra transfer den böyle göz segirmesi gibi titremeler rahmimin tam üst kısmındaİnşallah ikiz olur Allah gönlüne göre versin4. Gün titreme gibi bişeyler hissetmiştim. Doğruyu söylemek gerekirse ben ilk günden itibaren nötrdüm. Ama son günler adet olacak gibi sancılar olmaya başlayınca içten içe olmadı diye düşündüm. Test gününden önce test yapmadım üzülürüm diye. Olmazsa naparım diye arada aklıma geliyordu ama üzerinde durmamaya çalıştım. Siz de öyle yapın mümkünse.
İnşallah pozitif sonuç alırsınız. Kaçıncı gün embriyosu sizin 6. Gün erken değil miO titreme bende 2. Günü oldu yani 24 saat dolduktan sonra transfer den böyle göz segirmesi gibi titremeler rahmimin tam üst kısmındaay Allah'ım inşallah ya heyecanım dorukta bı var bı yok gibi geliyor on dakka pozitif 10 dk negatifim ama genel anlamda hep o çizgiyi göreceğimi hayal ediyorum 6. Günü testi yapicam galiba
Verdim 174 çıktıİnşallah bakalım hep beraberSende sanırım akşam kan vericem demişsin, verdin mi peki?
Ohh çok güzel yaaVerdim 174 çıktı
Aminnn isteyen herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimOhh çok güzel yaahayırlısı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok sevindim gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsinVerdim 174 çıktı
Çok teşekkür ederim yorumun için ben de şu an hastanedeyim yeni transfer oldum 1 saat dayandım kendimi tuttum 1 saat sonra tuvalete gittim şu an hala yatıyorum tutunması içinde bir tane serum taktılar inşallah senin gibi olur sonucu sonucumBen çok su içtiğim için transfer öncesi 6 kez tuvalete gitmek zorunda kaldım, doktorun özel muayeneleri olduğu için üç saat beklemek zorunda kaldım ve altıma işerim stresinden transfere odaklanamadım
Tam masadayken dayanamayıp yine tuvalete gittim, buna rağmen doktor sıkışıklığımın çok iyi olduğunu söyledi. Hemşireye transfer sonrası ne zaman tuvalete gidebilirim diye sordum 15 dk dedi. Neyse ki tuvaletimi yarım saat tutabildim ve kalkıp hızlıca giyinmek zorunda kaldım tuvalete gidebilmek için. Tek korkum o son tuvaletimi yaparken bebeğin tutunamamasıydıçok şükür bugün 12. Günüm ve sonucum 407,9 çıktı. Komik ve heyecanlı geçti transfer günüm
Çok saol Allah razı olsun bekleyen herkese nasip etsin bugün 9. GünümÇok sevindim gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsinkaçıncı günün
Testi yapan arkadaşlar hep transfer günü hariç 6. Günde görmüşlerİnşallah pozitif sonuç alırsınız. Kaçıncı gün embriyosu sizin 6. Gün erken değil mi
6. Gün emriyosu 6 AA dedilerİnşallah pozitif sonuç alırsınız. Kaçıncı gün embriyosu sizin 6. Gün erken değil mi
2 gün sadece hayatımı yavaşlattım ev işi yapmadım doktorum da bunu önerdi yatma dediTransferden sonra ne kadar evde dinlendiniz. Ben buğün transfer oldum pazartesi işe gitsem sorun olur mu acaba
O zaman çıkabilir bilemedim şimdi6. Gün emriyosu 6 AA dediler