2022 Mayıs ayı çift emriyo transferi olacaklar 🤗🤗

Kaçıncı gün hangi testle öğrendin canım haberi bide sayarken günleri Transfer gününü 1 mi sayıyorsunuz
transfer gününü saymadım transferden sonraki 6. gün predictor marka erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok koyu çıktı sonrasında kan verdim

kaçıncı gün 1287 çıktı değerin bende çift transfer oldum ya açıkçası bende korkuyorum ikiz olur diye :)

Ayyy hayırlı olsun canım.. kat kat artsın inşallah.. ben de ikizden acayip korkuyorum.. ama iki bebeğinde seni annesi olarak seçtiyse ne mutlu sana
Değerlerin kaçıncı günlere ait testlerden canım?

kaçıncı gün 1287 çıktı değerin bende çift transfer oldum ya açıkçası bende korkuyorum ikiz olur diye :)
12. Gün 620 14. Gün 1287 çıktı. Bu gün de yaklaşık 4 kat bir artış var. Kesede belli olur ama ben baya şüpheleniyorum artık. Korkunun ecele faydası yok

Ayyy hayırlı olsun canım.. kat kat artsın inşallah.. ben de ikizden acayip korkuyorum.. ama iki bebeğinde seni annesi olarak seçtiyse ne mutlu sana
Değerlerin kaçıncı günlere ait testlerden canım?
Teşekkür ederim 620 12. Gün değeri. 1287 14.gün bugün de 16. Gün 4750. 3e ya da 4e katlarsa ikiz olur deniyor gerçi belli olmuyor da deniyor. Bakalım göreceğiz. Ben kendim de ikizim annem çok zor olduğunu söylüyor hep Allah yardımcımız olsun

Hayırlısı sağlıklısı olsun canım benim de eşim de ikiz, kayınvalidem sürekli ikiz için dua ediyor valla kadın çok da temiz kalpli tutarsa o tutar

Bende ikizden korkuyorum ama hiç olmayacağına ikiz olsun daha iyi buna da bin şükür :)
Tabi ki öyle çok aradık çok emek verdik. 3 yıllık evlilikte ilk kez hamile kaldım bu bile tarifsiz bir his. Ama şu da bir gerçek ikiz bebeklerin hem gebelik süreci hem de sonrası tek bebeğe göre çok çok zor. İnsanın gözü korkuyor haliyle. Rabbim güç kuvvet versin maddi manevi elleri ayakları düzgün olsun.

Çok haklısın her yazdığına imzamı atarım :) çok bekledik ve kavuştuk bende ikiz gebeliğin zor olacağını düşünüyorum ama onu bir şekilde atlatırsın sonrası çok zor tek çocuğa bakmakla iki çocuğa bakmak arasında dağlar kadar fark olur maddi olarak da zorlanır insan ikiz olursa mecbur işi bırakcam çünkü :) bütün emeğini bir çocuğa vermek varken ikisine yetişemeyince üzülürüm de kendimi kötü hissederim. sonuç olarak rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin güç ve kuvvet versin

Amin canım. Sen sonucu almış mıydın

ben dayanamadım 6. gün test yaptım 66,9 çıktı bugün yine yaptırcam akşam umarım değerim düşmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…