Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
transfer gününü saymadım transferden sonraki 6. gün predictor marka erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok koyu çıktı sonrasında kan verdimKaçıncı gün hangi testle öğrendin canım haberi bide sayarken günleri Transfer gününü 1 mi sayıyorsunuz
kaçıncı gün 1287 çıktı değerin bende çift transfer oldum ya açıkçası bende korkuyorum ikiz olur diye :)Kızlar benim ikiz galiba 4750 çıktı beta. Bu üçüncü. İlk 620, ikinci 1287ydi. Nerdeyse 4 katı. İkiz gebelikten korkuyorum açıkçası gerçi kese görünmeden belli olmaz deniyor ama bakalım ne olacak
Ayyy hayırlı olsun canım.. kat kat artsın inşallah.. ben de ikizden acayip korkuyorum.. ama iki bebeğinde seni annesi olarak seçtiyse ne mutlu sanaKızlar benim ikiz galiba 4750 çıktı beta. Bu üçüncü. İlk 620, ikinci 1287ydi. Nerdeyse 4 katı. İkiz gebelikten korkuyorum açıkçası gerçi kese görünmeden belli olmaz deniyor ama bakalım ne olacak
12. Gün 620 14. Gün 1287 çıktı. Bu gün de yaklaşık 4 kat bir artış var. Kesede belli olur ama ben baya şüpheleniyorum artık. Korkunun ecele faydası yokkaçıncı gün 1287 çıktı değerin bende çift transfer oldum ya açıkçası bende korkuyorum ikiz olur diye :)
Teşekkür ederim 620 12. Gün değeri. 1287 14.gün bugün de 16. Gün 4750. 3e ya da 4e katlarsa ikiz olur deniyor gerçi belli olmuyor da deniyor. Bakalım göreceğiz. Ben kendim de ikizim annem çok zor olduğunu söylüyor hep Allah yardımcımız olsunAyyy hayırlı olsun canım.. kat kat artsın inşallah.. ben de ikizden acayip korkuyorum.. ama iki bebeğinde seni annesi olarak seçtiyse ne mutlu sana
Değerlerin kaçıncı günlere ait testlerden canım?
Hayırlısı sağlıklısı olsun canım benim de eşim de ikiz, kayınvalidem sürekli ikiz için dua ediyor valla kadın çok da temiz kalpli tutarsa o tutarTeşekkür ederim 620 12. Gün değeri. 1287 14.gün bugün de 16. Gün 4750. 3e ya da 4e katlarsa ikiz olur deniyor gerçi belli olmuyor da deniyor. Bakalım göreceğiz. Ben kendim de ikizim annem çok zor olduğunu söylüyor hep Allah yardımcımız olsun
Bende ikizden korkuyorum ama hiç olmayacağına ikiz olsun daha iyi buna da bin şükür :)12. Gün 620 14. Gün 1287 çıktı. Bu gün de yaklaşık 4 kat bir artış var. Kesede belli olur ama ben baya şüpheleniyorum artık. Korkunun ecele faydası yok
Tabi ki öyle çok aradık çok emek verdik. 3 yıllık evlilikte ilk kez hamile kaldım bu bile tarifsiz bir his. Ama şu da bir gerçek ikiz bebeklerin hem gebelik süreci hem de sonrası tek bebeğe göre çok çok zor. İnsanın gözü korkuyor haliyle. Rabbim güç kuvvet versin maddi manevi elleri ayakları düzgün olsun.Bende ikizden korkuyorum ama hiç olmayacağına ikiz olsun daha iyi buna da bin şükür :)
Çok haklısın her yazdığına imzamı atarım :) çok bekledik ve kavuştuk bende ikiz gebeliğin zor olacağını düşünüyorum ama onu bir şekilde atlatırsın sonrası çok zor tek çocuğa bakmakla iki çocuğa bakmak arasında dağlar kadar fark olur maddi olarak da zorlanır insan ikiz olursa mecbur işi bırakcam çünkü :) bütün emeğini bir çocuğa vermek varken ikisine yetişemeyince üzülürüm de kendimi kötü hissederim. sonuç olarak rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin güç ve kuvvet versinTabi ki öyle çok aradık çok emek verdik. 3 yıllık evlilikte ilk kez hamile kaldım bu bile tarifsiz bir his. Ama şu da bir gerçek ikiz bebeklerin hem gebelik süreci hem de sonrası tek bebeğe göre çok çok zor. İnsanın gözü korkuyor haliyle. Rabbim güç kuvvet versin maddi manevi elleri ayakları düzgün olsun.
Amin canım. Sen sonucu almış mıydınÇok haklısın her yazdığına imzamı atarım :) çok bekledik ve kavuştuk bende ikiz gebeliğin zor olacağını düşünüyorum ama onu bir şekilde atlatırsın sonrası çok zor tek çocuğa bakmakla iki çocuğa bakmak arasında dağlar kadar fark olur maddi olarak da zorlanır insan ikiz olursa mecbur işi bırakcam çünkü :) bütün emeğini bir çocuğa vermek varken ikisine yetişemeyince üzülürüm de kendimi kötü hissederim. sonuç olarak rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin güç ve kuvvet versin
var mıydı hissettiğiniz herhangi bir belirti? kuşkulanıp mı 6. günde test yaptınız yani ? hayırlı uğurlu olsun bu arada :)ben dayanamadım 6. gün test yaptım 66,9 çıktı bugün yine yaptırcam akşam umarım değerim düşmez
Aa test yaptınız mı?kaçıncı gün 1287 çıktı değerin bende çift transfer oldum ya açıkçası bende korkuyorum ikiz olur diye :)
İnşallah artarak devam ederben dayanamadım 6. gün test yaptım 66,9 çıktı bugün yine yaptırcam akşam umarım değerim düşmez
Bana soruyorsanız ilk 620 sonra 1287 son olarak da 4750Aa test yaptınız mı?
Pozitif sanirim hayırlı olsun
Kaç çıktı değeriniz?
Hayırlı olsun gebeliginizBana soruyorsanız ilk 620 sonra 1287 son olarak da 4750
Ay kusura bakma yanlış anladım 12.gün yani ilk test sonucumduHayırlı olsun gebeliginiz
Kareye sormuştum aslında sizin 620 kaçıncı gün sonucu?