2022 Mayıs ayı çift emriyo transferi olacaklar 🤗🤗

Öncelikle hayırlı olsun.. Ben şeyi merak ettim yumurta toplarken anestezi ile yapıyolar ama embriyolaro yerleştirirken anestezi ile olmuyor mu acılı bi işlem mi o ? aşılama gibi mi yoksa?
Amin hepimize inşallah Toplam 1 dk süren bir işlem . Kataterle yerleştiriyo dr acılı bir işlem değil idrara sıkışık olmak gerekiyo

Öncelikle hayırlı olsun.. Ben şeyi merak ettim yumurta toplarken anestezi ile yapıyolar ama embriyolaro yerleştirirken anestezi ile olmuyor mu acılı bi işlem mi o ? aşılama gibi mi yoksa?
Anestezi ile olmuyor. İdrara sıkışık bir şekilde olman gerekiyor. Çok ağrılı sancılı bir işlem değil zaten 5 dakika bile sürmüyor. Beni en çok zorlayan idrara sıkışık olma durumu oldu. Yarım saat yatmamı söylediler zor dayandım onun dışında ben hiç ağrı acı hissetmedim umarım senin de öyle olur

Kızlar az bi acil baksanıza 25 ine oldum transferimi estrofemi giderken içtim 4 tane 1 tane kaldı eczacı bulmaya çalışıyor du bulamadı Antep Mersin Adana soruyoruz yok hiçbir yerde 1 tane yi dün içtim hiç yoktan iyidir diye siz kaç tane kullanıyorsunuz

Kızlar merhaba benim de yarın transferim olucak inşallah yoğun ilaç kullanımı sonrası Rabbim verir inşallah gönlümdekini sizinkinide tabii transfer sonrası neler oldu pozitif görenler yazsın lütfen moral olsun hepimize

herkese merhaba o kadar heyecanlıyım ki bu konuya daha önce yazdım mı onu bile hatırlamıyorum yazdıysam heyecanıma verin :) bende 19 mayısta transfer oldum çift embriyo transfer edildi dayanamadım 6. gün test yaptım 66 çıktı sonucum doktorum 12. günü bekleyelim dedi şimdi heyecanla 12. günümü bekliyorum rabbim bu güzel duyguyu sonlandırmasın inşallah değerim düşer diye çok korkuyorum

Doktorunuzla görüştünüz mü bu önemli bişey inşallah bulunur bir an önce ben 6 tane kullanıyorum günde

Çok güzell ve çok erken almışsınız sonucunuzu bana ikiz gibi geldi bu kadar yüksek bir değer kaçıncı gün embriyolarıydı peki?

Ben günde sabah akşam bir tane içiyorum ilaçi bulamiyorsan drunla iletişime geç mutlaka

Ben sabah 2 akşam 2 içiyorum. Heralde daha devam edecek çünkü bırak demedi. Gerçekten anlamıyorum bu nasıl iş bu kadar önemli bir ilaç nasıl bulunmuyor. Allah bilir depolarda bekletiyolardır zamlı satmak için

Bende transferden önce 2 kutu bulmuştum ama piyasa da yok diyorlar benimde 1 kutum kaldı gunde 3 tane içiyorum. şimdiden bakmak lazım eczanelere. Insallah biranonce bulursun sende Bi arkadas yazmıştı daha önceden il sağlık müdürlüğünü yada yanlış hatırlamıyorsam saglik bakanlığını arayıp ilacın hangi depolarda eczanelerde olduğunu öğrenebiliyormussun

Bak ne güzel haber almışsın artık düşer mi değer diye düşünme bence, birazda sevinmeye bak hakediyorsun artık İnşallah devam edecek artışın
inşallah canım o kadar çok uğraştım ve bekledim ki korkuyorum artık kaybetmekten ister istemez yukarıyı çok takip edemedim sen ne durumdasın beklemede misin

inşallah canım o kadar çok uğraştım ve bekledim ki korkuyorum artık kaybetmekten ister istemez yukarıyı çok takip edemedim sen ne durumdasın beklemede misin
Evet emekler çok gerçekten bu yolda.. ama kaybetmiyoruz umudumuzu benimde 23 mayısta 2 adet 3. Gün biri çok iyi kalite biride orta kalite embriyo transfer edildi, 4 haziranda test yapmam lazım ama sanırım 3ünde yapıcam en erken

umarım senden de güzel haberi alırız taze transfer mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…