Amin hepimize inşallahÖncelikle hayırlı olsun.. Ben şeyi merak ettim yumurta toplarken anestezi ile yapıyolar ama embriyolaro yerleştirirken anestezi ile olmuyor mu acılı bi işlem mi o ?aşılama gibi mi yoksa?
Anestezi ile olmuyor. İdrara sıkışık bir şekilde olman gerekiyor. Çok ağrılı sancılı bir işlem değil zaten 5 dakika bile sürmüyor. Beni en çok zorlayan idrara sıkışık olma durumu oldu. Yarım saat yatmamı söylediler zor dayandımÖncelikle hayırlı olsun.. Ben şeyi merak ettim yumurta toplarken anestezi ile yapıyolar ama embriyolaro yerleştirirken anestezi ile olmuyor mu acılı bi işlem mi o ?aşılama gibi mi yoksa?
Doktorunuzla görüştünüz mü bu önemli bişey inşallah bulunur bir an önceKızlar az bi acil baksanıza 25 ine oldum transferimi estrofemi giderken içtim 4 tane 1 tane kaldı eczacı bulmaya çalışıyor du bulamadıAntep Mersin Adana soruyoruz yok hiçbir yerde 1 tane yi dün içtim hiç yoktan iyidir diye siz kaç tane kullanıyorsunuz
Aa süper inşallah ikimizde pozitif haberini alırız
Benim transfer günümde 23 Mayıs inşallah miniklerin tutunurlar canım
Çok güzell ve çok erken almışsınız sonucunuzu bana ikiz gibi geldi bu kadar yüksek bir değerherkese merhaba o kadar heyecanlıyım ki bu konuya daha önce yazdım mı onu bile hatırlamıyorum yazdıysam heyecanıma verin :) bende 19 mayısta transfer oldum çift embriyo transfer edildi dayanamadım 6. gün test yaptım 66 çıktı sonucum doktorum 12. günü bekleyelim dedi şimdi heyecanla 12. günümü bekliyorum rabbim bu güzel duyguyu sonlandırmasın inşallah değerim düşer diye çok korkuyorum
Ben günde sabah akşam bir tane içiyorum ilaçi bulamiyorsan drunla iletişime geç mutlakaKızlar az bi acil baksanıza 25 ine oldum transferimi estrofemi giderken içtim 4 tane 1 tane kaldı eczacı bulmaya çalışıyor du bulamadıAntep Mersin Adana soruyoruz yok hiçbir yerde 1 tane yi dün içtim hiç yoktan iyidir diye siz kaç tane kullanıyorsunuz
İnşallah tutunurlar bazen çok umutluyum bazende ya tutmazsa diye içime bı kurt düşüyor sormaAa süper inşallah ikimizde pozitif haberini alırızumutluyum olacakk
Ben sabah 2 akşam 2 içiyorum. Heralde daha devam edecek çünkü bırak demedi. Gerçekten anlamıyorum bu nasıl iş bu kadar önemli bir ilaç nasıl bulunmuyor. Allah bilir depolarda bekletiyolardır zamlı satmak içinKızlar az bi acil baksanıza 25 ine oldum transferimi estrofemi giderken içtim 4 tane 1 tane kaldı eczacı bulmaya çalışıyor du bulamadıAntep Mersin Adana soruyoruz yok hiçbir yerde 1 tane yi dün içtim hiç yoktan iyidir diye siz kaç tane kullanıyorsunuz
Benimde öyle tabii ama unutmaya çalışıyorum olumsuzlukları hemen siliyorum aklıma gelinceİnşallah tutunurlar bazen çok umutluyum bazende ya tutmazsa diye içime bı kurt düşüyor sorma
ben de tam olarak böyleyimBenimde öyle tabii ama unutmaya çalışıyorum olumsuzlukları hemen siliyorum aklıma gelince
Bende transferden önce 2 kutu bulmuştum ama piyasa da yok diyorlar benimde 1 kutum kaldı gunde 3 tane içiyorum. şimdiden bakmak lazım eczanelere. Insallah biranonce bulursun sendeKızlar az bi acil baksanıza 25 ine oldum transferimi estrofemi giderken içtim 4 tane 1 tane kaldı eczacı bulmaya çalışıyor du bulamadıAntep Mersin Adana soruyoruz yok hiçbir yerde 1 tane yi dün içtim hiç yoktan iyidir diye siz kaç tane kullanıyorsunuz
5. gün embriyosu 5aa kalite erken aldım haberi ama düşer mi değer diye korkuyorum açıkçasıÇok güzell ve çok erken almışsınız sonucunuzu bana ikiz gibi geldi bu kadar yüksek bir değerkaçıncı gün embriyolarıydı peki?
Bak ne güzel haber almışsın artık düşer mi değer diye düşünme bence, birazda sevinmeye bak hakediyorsun artık5. gün embriyosu 5aa kalite erken aldım haberi ama düşer mi değer diye korkuyorum açıkçası
inşallah canım o kadar çok uğraştım ve bekledim ki korkuyorum artık kaybetmekten ister istemez yukarıyı çok takip edemedim sen ne durumdasın beklemede misinBak ne güzel haber almışsın artık düşer mi değer diye düşünme bence, birazda sevinmeye bak hakediyorsun artıkİnşallah devam edecek artışın
Evet emekler çok gerçekten bu yolda.. ama kaybetmiyoruz umudumuzuinşallah canım o kadar çok uğraştım ve bekledim ki korkuyorum artık kaybetmekten ister istemez yukarıyı çok takip edemedim sen ne durumdasın beklemede misin
umarım senden de güzel haberi alırızEvet emekler çok gerçekten bu yolda.. ama kaybetmiyoruz umudumuzubenimde 23 mayısta 2 adet 3. Gün biri çok iyi kalite biride orta kalite embriyo transfer edildi, 4 haziranda test yapmam lazım ama sanırım 3ünde yapıcam en erken
Kaçıncı gün hangi testle öğrendin canım haberi bide sayarken günleri Transfer gününü 1 mi sayıyorsunuz5. gün embriyosu 5aa kalite erken aldım haberi ama düşer mi değer diye korkuyorum açıkçası