2022 Mayıs ayı çift emriyo transferi olacaklar 🤗🤗

Ryamm

Anne değil, Anne adayı🙏
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2021
3.169
3.748
Kızlar 10 Mayıs'a transfer tarihi verildi çok heyecanlıyım 2019 dan beri istiyoruz doktora da çok gittim kendi kendime süre de verdim ama sonuç yok 2021 de 2 aşılama oldum yine negatif kendime tekrar süre verdim yine bişey yok 2022 Şubat'ta bismillah diyip tüp bebeğe başladık üniversitesi Hastanesi'nde tam opu anı covit pozitif çıktım belirtisiz covit yaşadım başka doktor buldum tamam yaparım derken onun anlaşmalı olduğu hastane de kabul etmedi opu sabahı elim boş geri döndüm ve ertesi gün yumurtalar boşa gitmesin dedik ve aşılama yaptık yaaa yaaaa yine negatif ama ben durmadım adetin 3.günü bu sefer özel hastanede bi tüp Bebek merkezine gittim ve hemen tedaviye tekrardan başladım 12 martta opu oldum 12 yumurta toplandı 8 i olgun çıktı 5 i döllendi bir tanesi 5. Gün diğeri de 6. Gün donduruldu 4aa ve 4ab kalite olarak adeti bekledik adetle transfer olucaktım ama adet bitiminde hsg mi yeniledik ve polip çıktı 7 Nisan'da histeroskopi oldum tekrar dan adet olmayı bekledim 22 Nisan da adet oldum ve şimdi inşallah bu sefer transfer aşamasındayız 10 Nisan'da çift emriyo transferi olucak ben baya ilaç kullanıyorum benim gibi bunları kullanan var mı aranızda? Adetin 5. Günü ile günde 1 coraspirin ve dekort sabah akşam da cyclo-progynova içiyordum estrofem yerine bugün adetin 14. Günü transfer tarihini belirlemiş olduk ve bugünle sabah akşam progestan fitil günde bir oksapar 5 günde bi prulüton Depot onu da vuruldum bugün günde 3 kez dupaston sabah akşam prograf ve 3günlük bi antibiyotiğim var azitro siz neler kullanıyorsunuz

Merhaba bu ayin 5inde bende transver oldum ilaclarinizi bulurken sikinti yasadinizmi bazi ilaçlar bulunumayor defiler ben bir kacinda zorlaniyorum

Bende transfer oldum sonj

Benimde yarin transfer. Hangi ilaclari bulamadiniz. Bu yil imac bulamama sorunu var. Estrofemi bende 1 ay oncesinden bakmaya basladim. Transfere hazırlık baslangicinda neyseki cikti piyasaya 4 kutu aldim. Simdi yine yok. Allahim emeklerimizin karsiligini alacagiz insallah bu ay.

Cnm ne guzel tapmisdin ben biraz tecrubesizfim zorlandim ilacta yok gibi muadili varmi bilmiyorum napicam climare forte yada climare patch olursa cok mutlu olurum aramadigim yer kalmadi

Cnm ne guzel tapmisdin ben biraz tecrubesizfim zorlandim ilacta yok gibi muadili varmi bilmiyorum napicam climare forte yada climare patch olursa cok mut
Bende transfer oldum sonj
Hayirli olsun cnm benim cok sevindim insallah dirayla guzel haberler alırız cok mutlu olurum hepimiz adina senin transverin nadil gecti yatiyormusun

merhaba, ben de 4 mayıs ta 2 embriyo transfer oldum 5.gun embriyoları, suan kullandığım ilaçlar estrofem günde üç kere, progestan fitil, oscapar günde bir defa göbekten, 2 günde bir de prolutex yine göbekten vuruluyorum. ve evet, estrofem i bu hafta depolara dağitacaklar, o yüzden eşim bu ilacı karaborsa buldu yurtdışı menşeili.

merhaba, ben de 4 mayıs ta transfer oldum. 2 tane 5. Gün embriyosu. günde 3 kere estrofem kullanıyorum, günde 3 kere progestam fitil, her gün oksapar göbekten ve son olarak 2 günde bir prolutex yine göbekten. ayrıca evet bazı ilaçlar şuan çok zor bulunuyor biz estrofemi çok zor bulduk karaborsa diyebilirim. bu hafta depolara dağıtım yapılacağı söylenmişti eczaneler tarafından.

umarım pozitif sonuç alırsınız heyecanınızı paylaşıyorum umarım çok çok güzel geçer transferiniz

Merhaba bu ayin 5inde bende transver oldum ilaclarinizi bulurken sikinti yasadinizmi bazi ilaçlar bulunumayor defiler ben bir kacinda zorlaniyorum
Ben hepsini buldum direk opudaki ilaçlarda sıkıntı yaşamıştım ama bunlarda yaşamadım hiç

Cnm ne guzel tapmisdin ben biraz tecrubesizfim zorlandim ilacta yok gibi muadili varmi bilmiyorum napicam climare forte yada climare patch olursa cok mutlu olurum aramadigim yer kalmadi
Benim doktorum estrofem bulunmuyor diye cyclo-progynova verdi sadece beyazlarını içecek şekilde

Siz benden çok alıyorsunuz progesteranı ben günde 2 kez fitil 5 günde bir de prulüton Depot var

evet benim ilaçlarım biraz fazla sanirim o da rahatsızlıklarım fazla belki de ondan bilemiyorum
İlaç bende de çok vallahi sabah aç karna ilk levotiron içiyorum günde 1 kez coraspirin günde 1 dekort günde 2 cyclo-progynova günde 2 prognaf günde 2 progestan fitil günde 3 dupaston günde bi oksapar vitaminleri ilaç niyetine saymıyom bile 5 günde bi prulüton Depot var transfer bütün sürecin en çok ilaç kullanılan kısmıymış resmen ya

Estrofem yoksa suan piyasada. Cyclo progynova ilac muadili oluyor. Bu ilac icinde beyaz renkte olan tabletler kullanıliyor.

günaydınlar bu sabah kullandığım progestan fitil yarım saat sonra lavaboya gittiğimde çoğu geri geldi acaba tekrar kullansam mi yanlış mı yapmış olurum bilemedim. bir de rüyamda resmen yerleşme kanaması yaşıyorum güya ama bildiğiniz regl oluyorum resmen. ay şu sayılı günler çabuk geçse de öğrensek bi an evvel sonuçlarımızı

Bi 10 dk yatmak bile yetiyormuş vucüt alacağını alıyormuş hiç endişe etmeyin benimdr hep Beyaz Beyaz akıyor lavoba ya girince, ne zaman dı test gününüz bende yarın 1 buçukta oluyorum transfer i

Estrofem yoksa suan piyasada. Cyclo progynova ilac muadili oluyor. Bu ilac icinde beyaz renkte olan tabletler kullanıliyor.
Bende bu şekilde kullanıyorum, ya zaten bulunmayan bir ilacı ısrarla al demek olmuyor ki yok işte nereden bulup alayım yani ama bazı doktorlar sadece onu istiyor

Bi 10 dk yatmak bile yetiyormuş vucüt alacağını alıyormuş hiç endişe etmeyin benimdr hep Beyaz Beyaz akıyor lavoba ya girince, ne zaman dı test gününüz bende yarın 1 buçukta oluyorum transfer i
çok teşekkürler gerçekten bir nebze de olsa içim rahatladı 16 mayıs test günüm, inşallah yarın transferiniz çok çok güzel geçer kendinizi rahat bırakın ben öyle yaptım gevşedi ruhen rahat bıraktım kendimi ve hep besmele çektim işlemin her saniyesinde inşallah Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…