Yok maalesef ben devlet Hastanesi'ne gidiyorum ordada tam net görmeden söylemiyorlar. Aslında kızımın birini 14 haftada yine devlet Hastanesi'nde ki doktor pat diye kız cinsiyeti demişti doğru bildi yani yanilmadi ama bakalım bundada geçen cuma gittim daha 4 hafta sonra gideceğim bakalım nasipte ne var. Benim iki kızım var ben başka asla düşünmüyordum biraz keyfime düşkünüm 3 çocuk yapanlara sizin aklınız yok az kendinizi düşünün derdim dilimin ceremesi diyorum yada nasip böyleymiş korunurken kaldım baya şok yasadim yeni yeni alışıyorum açıkçası burayı okumakta iyi geldi heveslenmeye başladım
sağlıklı sıhhatli gelir inşallah hepimizin iki kızım var coook Cook memnunum çok şükür bunuda erkek olsun diye yapmadığım için kız olursada hayal kırıklığı olup üzülmeyecegim zaten vardır bir hikmek diyorum olduysa çok şükür sağlığımız yerinde olsunda
ama eşim çok sevindi şaka yaptigimi dusundu ama sonra mutlu oldu esim benden daha heycanli açıkçası evde 3 çiçek arasında bı böcek ben kaldım bari 1 böcek olsun ben öle hissediyorum diyor
bende iki kizimdada hep erkek olacağını gördüm kız oldular bundada ne rüya ne bişey hiç görmedim