Merhaba kızlar pazartesi günü aniden dedemi kaybettiğimiz için buralara giremedim. Umarım sizde herşey yolundadır. Biraz göz gezdirdim
@Pembe Lotus hastaneden çıkmışsınız çok şükür kanamanız bir an önce geçip gider inşallah. Bugün randevusu olan kızlar herşey yolunda olduğu için çok sevindim 2li test sonuçlarımızda güzel gelir umarım. Bugün bizimde kontrolümüz vardı normalde 11deydi doktorumun ameliyatı çıkınca 9:30da gittik. Sabah erken olduğu için birşeyler atıştırdım yavruşumda uyanık olsun diye meyve suyu içtim bir parçada minik çikolata yedim. Allahım kendini havalara atıyor gibi hareketler yaptı hep
o eller o ayaklar 2 hafta öncede görmüştük ama bu sefer daha hareketliydi ve 2li test olduğu için doktor daha çok inceledi bizde daha çok görmüş olduk. Bu sefer ben kendim videoya aldım. Çok şükür herşey yolunda
Tam 12ydik bugün 12+3 çıktı minnoşum 3 gün öne geçmiş
doktor önde olduğunu söyleyince burda okuduğum genelde bebek önde gidiyorsa erkek bebek olduğuydu erkek mi o zaman dedim oda evet erkek gibi gözüküyor dedi sanırım oğluş geliyor çünkü bizde çıkıntıyı gördük
yüzde olarak birşey söylemedi birdahaki geldiğinde netleşmiş olur dedi. Ense kalınlığı çok iyi dedi burun çıkıntısıda normal kan verdim cuma,cumartesi gibi sonuç çıkıcakmış ona göre konuşacağız bakalım