• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar selam anneler gününüz kutlu olsun. İnşallah eşiniz sizin anneler gününüzü benim eşim gibi rezil etmemiştir. Şu an ağlıyorum kendimi ve bebeğimi odaya kapattım. İlk anneler günüm benim bugün. İlk ya! Rezil rüsva etti. Üzüntüden inşallah sütüm kesilmez. İnşallah musmutlu bir gün geçiriyorsunuzdur.
Noldu canım😢

Canım ben doğum yaptığımda eşim hastanede anneme kayınvalidemlerle gidip bana hediye alacağını söylemişti. Doğumdan sonra bir süre bekledim hediye mediye vermedi bana. Ben de yüzsüz gibi sordum annemler sana altın taktı diye almadım deyince kavga ettik. Sonra barıştık ben dedim bana doğum ya da anneler günü hediyesi alacağına kızımıza Euro hesabı açmıştık oraya para yatır demiştim. Bugün sabah anneler günümü kutladı ne çiçek ne bişey. Gün içinde ben sormadım etmedim bana hediye alacağını söyledi akşama kadar bekledim evden çıkmaya tenezzül etmedi. Ya ben normalde hediye bekleyen biri değilim. Olay bana yapıcam edicim deyip beklentiye sokup yapmaması. Salak yerine koyması. Bence yaptığı çok ayıptı. Neyse kalbimi kırdığı ile kaldı.

Kızlar oğlum sağ göğsü çok güzel emerken solu asla kabul etmiyor. Çok ağlıyor, emmiyor. Neler yapabilirim bilen var mı? Salı günü hastane randevusunda bebek hemşiresine soracağım ama o zamana kadar ben helak oldum

Kızlar oğlum sağ göğsü çok güzel emerken solu asla kabul etmiyor. Çok ağlıyor, emmiyor. Neler yapabilirim bilen var mı? Salı günü hastane randevusunda bebek hemşiresine soracağım ama o zamana kadar ben helak oldum
Bizimde tam tersi solu cok guzel emiyor sag meme ile kavga ediyor ama ben galip geliyorum genelde en az 10 dk emmesini sagliyorum bi sekilde pozisyon degistire degistire rahat etmiyoda olabilir tutustan kaynakli

Bazen bebekler bir göğüsü daha çok sever ama sakin pes etmeyin uyku halinde ya da cok açıklığında hep onu teklif edin sonunda o pes edecektir
Bizde de emiyor ama kg almıyor sütte var cok şükür masallah diyeyim ama hemen yorulup uyuyor doktor sağ biberon ile ver dedi ama onu da istemiyorum yarın bi emzirme danışmanı ile görüşeceğim bakalım

Günaydın kızlar, benim Ela tek başına bir cumhuriyet.Cani isterse meme alıyor cani istemezse ağzını saatlerce açmıyor. Öyle olunca korkuyorum biberon ile vermek zorunda kalıyorum.Gündüz bazen deliksiz uyuyor gece bizi muma çeviriyor.
Bugün kontrol var öğlen, Allah im insallah gene yatış falan vermez.

Biz bugün sağlık ocağına gittik topuk kanı icin ama hemşire almadı 2 mayista alınmış daha gerek yok dedi.yoğun bakımdan çıkmadan bir gün evvel hastanede alınmıştı

Günaydın kızlar, benim Ela tek başına bir cumhuriyet.Cani isterse meme alıyor cani istemezse ağzını saatlerce açmıyor. Öyle olunca korkuyorum biberon ile vermek zorunda kalıyorum.Gündüz bazen deliksiz uyuyor gece bizi muma çeviriyor.

Küçük de olsalar kendi huyları var gerçekten, inşallah değerinde hiçbir sıkıntı yoktur annesi. Sağlıklı, güzel haberlerinizi bekliyoruz. 🙏🏻🧿

Küçük de olsalar kendi huyları var gerçekten, inşallah değerinde hiçbir sıkıntı yoktur annesi. Sağlıklı, güzel haberlerinizi bekliyoruz. 🙏🏻🧿
Sorma canım, şimdiden karakterleri belli .Teşekkürler Amin

Ben de doğum hikayemi yazayım 🥲
Cumartesi günü kontrole diye gitmiştik, benim doktorum muayeneden önce nst alıyor. Nst de bi gariplik olduğunu hissettim çünkü başka zaman gümbür gümbür duyduğumuz kalp atışını bu sefer çok fazlaca arayarak bulduk ama yine de gümbür gümbür değil derinden geliyordu. Doktorun muayenesine girer girmez nst kötü, bebişin kalp atışında sınırımız 120 bazen 100 lere düşmüş hemen muayene edelim dedi. Baktı, seni böyle eve gönderemem hemen yatış yapalım takip edelim dedi düzelirse pazar çıkışını yaparız düzelme olmazsa hemen alırım dedi böylece yatış yapıldı. Üst üste çekilen nstler güzel çıktı bekleme kararı aldık. Pazar sabahı son nst 12 de çekilecekti ama bu sefer cihazda hiç kalp atışı bulunamadı yazamadı kağıt. Bana öğle yemeği yedirmediler. Başka nst cihazlarındadenediler kalp atışı yine yok. Sonra muayene cihazı geldi doktor odasından apar topar nabız 60 lardaymış, bu yüzden yazmamış nst cihazı. Ve resmen 10 dk içinde sezoya girdim, o şokla korkuyla sadece bebeğimin sağlığını düşünerek. Eşim de girdi doğuma. Hemen uyuştum sadece dokunmalarını hissettim hiç acı hissetmedim. Vinoşun da ne kordonu dolanmış ne sağlık sorunu var. Neden öyle oldu bilemiyoruz gerçekten, hepimize şaka yaptı ve geldi 🤷🏻‍♀️
5-6 saat sonra uyuşukluğum tamamen geçince ilk yürüyüşümü yaptım. Sonrasında da sık sık yürümeye çalıştım, dün de taburcu olduk. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz, bizde durumlar böyle hikayemiz böyle vinoş hanım gelmek istedi ve bir anda geldi 😅 iyi ki de geldi 💕
Allahım doğurmuşsun🌸🐣
Kacıncı haftada doğurdun kuzummm? Maşallah sağlıklı dimi vinoş ay bebek bakmak nasıl bir duygu 😌 sağlıkla büyüsün minik kuzu🧿🤲🏻

Bizimki de derin uykuya dalamıyor sanki sürekli uykusunda mıkır mıkır

Allahım doğurmuşsun🌸🐣
Kacıncı haftada doğurdun kuzummm? Maşallah sağlıklı dimi vinoş ay bebek bakmak nasıl bir duygu 😌 sağlıkla büyüsün minik kuzu🧿🤲🏻
Teşekkür ederiz teyzesiii amin inşallah 🙏🏼🙏🏼 37+4 de doğdu minnoş kızımız. İlk günler zorluklarla geçiyor yalan söyleyemicem ama kokusu gülüşü dünyaya bedel 💕💕
Vakti geldiğinde sende sağlıkla al kucağına inşallahh 🐣

Bizimde tam tersi solu cok guzel emiyor sag meme ile kavga ediyor ama ben galip geliyorum genelde en az 10 dk emmesini sagliyorum bi sekilde pozisyon degistire degistire rahat etmiyoda olabilir tutustan kaynakli
2-2 buçuk saati geçirmeden emzirmeye çalışıyorum normalde. Bu sabah üst değiştir, alt değiştir derken acıktı baya ayakta aldı sol memeyi sonunda. Oturunca yine istemedi ama yürüye yürüye emzirdim şükür. İnşallah devamı gelir.

Bazen bebekler bir göğüsü daha çok sever ama sakin pes etmeyin uyku halinde ya da cok açıklığında hep onu teklif edin sonunda o pes edecektir
Bizde de emiyor ama kg almıyor sütte var cok şükür masallah diyeyim ama hemen yorulup uyuyor doktor sağ biberon ile ver dedi ama onu da istemiyorum yarın bi emzirme danışmanı ile görüşeceğim bakalım
Bu sabah emme saati aksadı biraz, fazla acıktı. Otururken kabul etmedi yine ama ayakta kabul etti sonunda. Geze geze emdi. İnşallah devam eder

Ya hani bu aventin biberonu akış hızı anne memesine denkti :KK43: aşırı hızlı ya.Demin Ela nin soluk borusuna kaçtı, aklımı kaybedecektim ya ,henüz cok küçük tepkisini de anlamıyorum. Allahim napacam şaşırdım ya ,su sarılık belasından bir kurtulsakta geri memeye dönsek, hos güzelce emen çocuğum simdi uğraşmak istemiyor.Ama ben de ne yapacağımı bilemedim 2.kere fototerapi alınca, of valla ya .Allahim beterinden korusun.

Evet di mi cok hizli akiyor. Ben sey yapiyorum cok hizli akiyor ya lok lok duyuyorum zaten arada cekiyorum biberonu agzindan bi agzindakileri yutuyor sonra tekrar veriyorum. Yolsa yutmaya yetisemiyor bogazina kaciyor cocugumun

Biberonun hangi boyunu kullanıyorsunuz? Avent pp 125 ml'lik biberonunun emziği tek delikli, 260 ml'lik olanın emziği iki delikli ve +1 ay için uygun. Daha biberon denemedim o yüzden akışları nasıl bilmiyorum ama böyle bir fark var belki sebep odur

Teşekkür ederiz teyzesiii amin inşallah 🙏🏼🙏🏼 37+4 de doğdu minnoş kızımız. İlk günler zorluklarla geçiyor yalan söyleyemicem ama kokusu gülüşü dünyaya bedel 💕💕
Vakti geldiğinde sende sağlıkla al kucağına inşallahh 🐣
İnşallah bebeğimm Amin🧿🤲🏻 Sezeryan nasıl zorladı mı? Toparladın mı?

Biberonun hangi boyunu kullanıyorsunuz? Avent pp 125 ml'lik biberonunun emziği tek delikli, 260 ml'lik olanın emziği iki delikli ve +1 ay için uygun. Daha biberon denemedim o yüzden akışları nasıl bilmiyorum ama böyle bir fark var belki sebep odur
Kucuk cam biberon olan iste 0 ay icin uygun yaziyor ustunde ama akisi hizli gayet

Yaa bende +1 ay uç almışım aventin acaba 0 da mı alsam en başta gerekirse bide o bile akıyo diyosunız

Back
X