Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 cikti kan sonucumuzyarin bi daha bakilacak isik sonrasi boyle aniden yukselebiliyormus. Yarin bakilacak son duruma heralde..
Yok küçük boy olan zaten 0+ olan .Ben de ona şaşırıyorum işteBiberonun hangi boyunu kullanıyorsunuz? Avent pp 125 ml'lik biberonunun emziği tek delikli, 260 ml'lik olanın emziği iki delikli ve +1 ay için uygun. Daha biberon denemedim o yüzden akışları nasıl bilmiyorum ama böyle bir fark var belki sebep odur
O hic olmaz herhalde bizim 0 lar böyleyseYaa bende +1 ay uç almışım aventin acaba 0 da mı alsam en başta gerekirse bide o bile akıyo diyosunız
Biz de gittik gene kan verdik ,yavrumun elleri delik deşik, yüreğim ağzımda yarabbim ne olur düşmüş olsun biraz.15 cikti kan sonucumuzyarin bi daha bakilacak isik sonrasi boyle aniden yukselebiliyormus. Yarin bakilacak son duruma heralde..
Alla alla çok geçmiş olsn bazen akıl sır ermiyor15 cikti kan sonucumuzyarin bi daha bakilacak isik sonrasi boyle aniden yukselebiliyormus. Yarin bakilacak son duruma heralde..
Insanin cani sıkılıyo ya minnacik ellerinden surekli kan aliniyor. Sari ortu ortecegim artik ya valla bi onu yapmadim onuda yapacagim butun gece emzircem gerekirse dun gece cok az emdi.Biz de gittik gene kan verdik ,yavrumun elleri delik deşik, yüreğim ağzımda yarabbim ne olur düşmüş olsun biraz.
Bir de dili biraz dışarıda gibi dedi doktor hipotiroidi den suphelendi doktor ama tiroit testi yapmıştık dedi test normal çıktı. O zaman demekki çenesi minik dedi.Kurban olduğum yavrum düşünüp üzülmekten yoruldum ,rabbim buyuk dertlerden korusun inşallah. Buna bile yüreğim dağlanıyor.
Uzamis sarilik icin bi tahlil yapiyolar mi? Banada dr gelmeden yanindaki kisi asistani mj artik her kimse uzamis sarilik olabilir idrarina fln bakildi mi vs dedi. Sonra dr geldi yok daha uzamış sarilik degil bu dedi. Isiktan sonra boyle ani yukselebilir fln dedi. Bizede kan grubumuz farkli diye oluyo dediler.Kızlar selam inşallah değerleriniz bir an önce düşer bizim de ab0 uyuşmazlığından dolayı 2 gün önce değerimiz 9du. Uzamış sarılık dendi. Uyuşmazlıkta oluyormuş böyle. İnşallah sizinkiler uzamaz. Biz bugün yarı kırkımızı uçurduk.![]()
Gene 13 çıktı delirecem ya delirecem.15 le yatırdı zaten iki kere ,duse duse 13 e dusmus.Daha aramadı ne diyecek bilmiyorum ama ben tükendim psikolojik olarak.Kan uyuşmazlığı yokki bizde bebek 0 pozitif ben A pozitif.Uzamis sarılık ne oluyormuş ,gene ağlıyorum, cok yoruldum.Ben sari örtü de örtüyorum gene olmuyor geneInsanin cani sıkılıyo ya minnacik ellerinden surekli kan aliniyor. Sari ortu ortecegim artik ya valla bi onu yapmadim onuda yapacagim butun gece emzircem gerekirse dun gece cok az emdi.
Sizin sonucunuz cikmadi heralde daha. Insallah dusuk cikar
Uzamis sarilik icin bi tahlil yapiyolar mi? Banada dr gelmeden yanindaki kisi asistani mj artik her kimse uzamis sarilik olabilir idrarina fln bakildi mi vs dedi. Sonra dr geldi yok daha uzamış sarilik degil bu dedi. Isiktan sonra boyle ani yukselebilir fln dedi. Bizede kan grubumuz farkli diye oluyo dediler.
9 deger iyi bide ya. Biz 9la ciktik eve baya iyiydi rengi simdi yine sarardi bebem. Gozume iyice sari gozukuyor
Canım uzamış sarılık 14 günden sonra hala var olan sarılığa denir dedi doktor bize. 14. Gün ölçüldüğünde 9 çıktı değer. 18. Gün de 9 çıktı. Yani ara ara o cihazla ölçülüyor. Her doktora gittiğimizde. 1. Ay kontrolünde de ölçecekmiş. Test yapmadı.Insanin cani sıkılıyo ya minnacik ellerinden surekli kan aliniyor. Sari ortu ortecegim artik ya valla bi onu yapmadim onuda yapacagim butun gece emzircem gerekirse dun gece cok az emdi.
Sizin sonucunuz cikmadi heralde daha. Insallah dusuk cikar
Uzamis sarilik icin bi tahlil yapiyolar mi? Banada dr gelmeden yanindaki kisi asistani mj artik her kimse uzamis sarilik olabilir idrarina fln bakildi mi vs dedi. Sonra dr geldi yok daha uzamış sarilik degil bu dedi. Isiktan sonra boyle ani yukselebilir fln dedi. Bizede kan grubumuz farkli diye oluyo dediler.
9 deger iyi bide ya. Biz 9la ciktik eve baya iyiydi rengi simdi yine sarardi bebem. Gozume iyice sari gozukuyor
Kesinlikle yaptır canım ben yalvar yakar doğumdan 1 gün sonra yaptırabildim lavmanı.Selam kızlarmeleğimi yarın sabah kucağıma alıyorum hayırlısı ile sabah 8.00 de doğumum var
6.30 gbi yatısım yapılcak ,bgun pcr testı ve kan verdim anestezi uzmanı ıle gorustuk , spinal anestezi olcam son dk eksıklerı tamamlamaya calısıyrouö 8 saat aclık ve susuzluk gereklıymıs oruç tutuyoruz bıldıgın dedi.. bizden haberler bu sekilde gelsinn bakalım Mayıs kızı
Miniğim 10 mayıs dedi doktor amcası dinledi maşallah, cok heyecanlıyız ailecek , birde ilk doğum benım umarım hersey yolunda gider, brz kabızlıgım var malesf doktor dogumdan sonra lavman yapalım dedi bilemedim.. size yapılmışmıydı?
Canım sakin ol uzamış sarılık 14. Günden daha uzun olunca oluyormuş. Düşer inşallah.Gene 13 çıktı delirecem ya delirecem.15 le yatırdı zaten iki kere ,duse duse 13 e dusmus.Daha aramadı ne diyecek bilmiyorum ama ben tükendim psikolojik olarak.Kan uyuşmazlığı yokki bizde bebek 0 pozitif ben A pozitif.Uzamis sarılık ne oluyormuş ,gene ağlıyorum, cok yoruldum.Ben sari örtü de örtüyorum gene olmuyor gene
Yaa çok geçmiş olsun geçsin gitsin artık ne uğraştırdı böyle15 cikti kan sonucumuzyarin bi daha bakilacak isik sonrasi boyle aniden yukselebiliyormus. Yarin bakilacak son duruma heralde..
Dusmus en azindan ya. Insallah dahada dusmeye devam eder. Bizim bugun 15 cikti daha. C.tsi sabah 9du ne kadar yukselmis 2 gunde.. Yarin bi daha bakilacakGene 13 çıktı delirecem ya delirecem.15 le yatırdı zaten iki kere ,duse duse 13 e dusmus.Daha aramadı ne diyecek bilmiyorum ama ben tükendim psikolojik olarak.Kan uyuşmazlığı yokki bizde bebek 0 pozitif ben A pozitif.Uzamis sarılık ne oluyormuş ,gene ağlıyorum, cok yoruldum.Ben sari örtü de örtüyorum gene olmuyor gene