• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Şafak 8 :KK14:
Yok anacım geçmiyor sanki zaman durdu
gece soldan sağa dönemiyorum tospa gibi can çekişiyorum yaa 😭
Sırtıma zaten bıçaklar batıyor 😟göbeğim iyice aşağı düştü bi yandan da diyorum inşallah kendi pırtlamaz bu kız beklesin gününü kafalar karışık🤩

Bu hafta son haftam diye haldır huldur geziyorım bide 😂 hergüne bi plan yaptım yormadan şöyle eş dostla görüşmüş olayım bari, napiyim köprüden önceki son çıkış😜

Bide benim doktor pzt günü pcr ver dedi ama kabine toplantısında pcr kalktı diyo ne iş anlamadım
Bu hafta doğuranlar verdiniz mi acaba?

Biberonun hangi boyunu kullanıyorsunuz? Avent pp 125 ml'lik biberonunun emziği tek delikli, 260 ml'lik olanın emziği iki delikli ve +1 ay için uygun. Daha biberon denemedim o yüzden akışları nasıl bilmiyorum ama böyle bir fark var belki sebep odur
Yok küçük boy olan zaten 0+ olan .Ben de ona şaşırıyorum işte

15 cikti kan sonucumuz 😩😩 yarin bi daha bakilacak isik sonrasi boyle aniden yukselebiliyormus. Yarin bakilacak son duruma heralde..
Biz de gittik gene kan verdik ,yavrumun elleri delik deşik, yüreğim ağzımda yarabbim ne olur düşmüş olsun biraz.
Bir de dili biraz dışarıda gibi dedi doktor hipotiroidi den suphelendi doktor ama tiroit testi yapmıştık dedi test normal çıktı. O zaman demekki çenesi minik dedi.Kurban olduğum yavrum düşünüp üzülmekten yoruldum ,rabbim buyuk dertlerden korusun inşallah. Buna bile yüreğim dağlanıyor.

Kızlar selam inşallah değerleriniz bir an önce düşer bizim de ab0 uyuşmazlığından dolayı 2 gün önce değerimiz 9du. Uzamış sarılık dendi. Uyuşmazlıkta oluyormuş böyle. İnşallah sizinkiler uzamaz. Biz bugün yarı kırkımızı uçurduk. 🙏

Biz de gittik gene kan verdik ,yavrumun elleri delik deşik, yüreğim ağzımda yarabbim ne olur düşmüş olsun biraz.
Bir de dili biraz dışarıda gibi dedi doktor hipotiroidi den suphelendi doktor ama tiroit testi yapmıştık dedi test normal çıktı. O zaman demekki çenesi minik dedi.Kurban olduğum yavrum düşünüp üzülmekten yoruldum ,rabbim buyuk dertlerden korusun inşallah. Buna bile yüreğim dağlanıyor.
Insanin cani sıkılıyo ya minnacik ellerinden surekli kan aliniyor. Sari ortu ortecegim artik ya valla bi onu yapmadim onuda yapacagim butun gece emzircem gerekirse dun gece cok az emdi.
Sizin sonucunuz cikmadi heralde daha. Insallah dusuk cikar
Kızlar selam inşallah değerleriniz bir an önce düşer bizim de ab0 uyuşmazlığından dolayı 2 gün önce değerimiz 9du. Uzamış sarılık dendi. Uyuşmazlıkta oluyormuş böyle. İnşallah sizinkiler uzamaz. Biz bugün yarı kırkımızı uçurduk. 🙏
Uzamis sarilik icin bi tahlil yapiyolar mi? Banada dr gelmeden yanindaki kisi asistani mj artik her kimse uzamis sarilik olabilir idrarina fln bakildi mi vs dedi. Sonra dr geldi yok daha uzamış sarilik degil bu dedi. Isiktan sonra boyle ani yukselebilir fln dedi. Bizede kan grubumuz farkli diye oluyo dediler.
9 deger iyi bide ya. Biz 9la ciktik eve baya iyiydi rengi simdi yine sarardi bebem. Gozume iyice sari gozukuyor

Sarılık sıkıntısı devam eden arkadaşlar şerbetli su denediniz mi hic.biz hergun günde 2 kere filan verdik bir kaç çay kaşığı kadar zaten doktorlarda öneriyor bunu isterseniz araştırın

Selam kızlar 👼🙏🏻💕 meleğimi yarın sabah kucağıma alıyorum hayırlısı ile sabah 8.00 de doğumum var 🧿🙏🏻 6.30 gbi yatısım yapılcak ,bgun pcr testı ve kan verdim anestezi uzmanı ıle gorustuk , spinal anestezi olcam son dk eksıklerı tamamlamaya calısıyrouö 8 saat aclık ve susuzluk gereklıymıs oruç tutuyoruz bıldıgın dedi.. bizden haberler bu sekilde gelsinn bakalım Mayıs kızı👼❤️Miniğim 10 mayıs dedi doktor amcası dinledi maşallah, cok heyecanlıyız ailecek , birde ilk doğum benım umarım hersey yolunda gider, brz kabızlıgım var malesf doktor dogumdan sonra lavman yapalım dedi bilemedim.. size yapılmışmıydı?

Insanin cani sıkılıyo ya minnacik ellerinden surekli kan aliniyor. Sari ortu ortecegim artik ya valla bi onu yapmadim onuda yapacagim butun gece emzircem gerekirse dun gece cok az emdi.

Uzamis sarilik icin bi tahlil yapiyolar mi? Banada dr gelmeden yanindaki kisi asistani mj artik her kimse uzamis sarilik olabilir idrarina fln bakildi mi vs dedi. Sonra dr geldi yok daha uzamış sarilik degil bu dedi. Isiktan sonra boyle ani yukselebilir fln dedi. Bizede kan grubumuz farkli diye oluyo dediler.
9 deger iyi bide ya. Biz 9la ciktik eve baya iyiydi rengi simdi yine sarardi bebem. Gozume iyice sari gozukuyor
Gene 13 çıktı delirecem ya delirecem.15 le yatırdı zaten iki kere ,duse duse 13 e dusmus.Daha aramadı ne diyecek bilmiyorum ama ben tükendim psikolojik olarak.Kan uyuşmazlığı yokki bizde bebek 0 pozitif ben A pozitif.Uzamis sarılık ne oluyormuş ,gene ağlıyorum, cok yoruldum.Ben sari örtü de örtüyorum gene olmuyor gene

Canım uzamış sarılık 14 günden sonra hala var olan sarılığa denir dedi doktor bize. 14. Gün ölçüldüğünde 9 çıktı değer. 18. Gün de 9 çıktı. Yani ara ara o cihazla ölçülüyor. Her doktora gittiğimizde. 1. Ay kontrolünde de ölçecekmiş. Test yapmadı.

Selam kızlar 👼🙏🏻💕 meleğimi yarın sabah kucağıma alıyorum hayırlısı ile sabah 8.00 de doğumum var 🧿🙏🏻 6.30 gbi yatısım yapılcak ,bgun pcr testı ve kan verdim anestezi uzmanı ıle gorustuk , spinal anestezi olcam son dk eksıklerı tamamlamaya calısıyrouö 8 saat aclık ve susuzluk gereklıymıs oruç tutuyoruz bıldıgın dedi.. bizden haberler bu sekilde gelsinn bakalım Mayıs kızı👼❤️Miniğim 10 mayıs dedi doktor amcası dinledi maşallah, cok heyecanlıyız ailecek , birde ilk doğum benım umarım hersey yolunda gider, brz kabızlıgım var malesf doktor dogumdan sonra lavman yapalım dedi bilemedim.. size yapılmışmıydı?
Kesinlikle yaptır canım ben yalvar yakar doğumdan 1 gün sonra yaptırabildim lavmanı.

Gene 13 çıktı delirecem ya delirecem.15 le yatırdı zaten iki kere ,duse duse 13 e dusmus.Daha aramadı ne diyecek bilmiyorum ama ben tükendim psikolojik olarak.Kan uyuşmazlığı yokki bizde bebek 0 pozitif ben A pozitif.Uzamis sarılık ne oluyormuş ,gene ağlıyorum, cok yoruldum.Ben sari örtü de örtüyorum gene olmuyor gene
Canım sakin ol uzamış sarılık 14. Günden daha uzun olunca oluyormuş. Düşer inşallah. 🙏

Bugün fototerapiye çağırmadı, persembe gene kontrole çağırdı .Biliyorum ne dertler ne üzüntüler var ,isyan etmek istemiyorum ama sanirim benim ruhsal durumum pek iyi değil, zorlanıyorum, kaldıramıyorum. Ilk doğumumda kendi sağlığım ile ilgili cok problem yaşadım bunda sanırım kendimi cok şartladım her şey iyi olacak diye ,cok bunaldım. Bir sakinleşmem gerek ,napicam bilmiyorum .

Dusmus en azindan ya. Insallah dahada dusmeye devam eder. Bizim bugun 15 cikti daha. C.tsi sabah 9du ne kadar yukselmis 2 gunde.. Yarin bi daha bakilacak

Bizimde bebegin kan grubu 0+ benim a+. Bize kan grubunuz farkli diye yukseliyo dediler.

Back
X