• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Yani ben bisey yapamadim malesef. 3. trimesterda bu durum eskisine gore biraz daha azaldi ama sifir degil. Ne yazikki bir caresi yok bu durumun yada varsa ben bilemedim. Umarim sizinkide bir an once hafifler
Merhaba canım en son heyetle görüşmen vardı diye hatırlıyorum sezaryene ikna edebildin mi?😆

Anladım canım ancak kesin sezryan olmasını gerektiren durumlarda ( benim gibi 😀) doğumun kendi başlamasını beklemeden en geç 39 a veryolar sanırım evet bir de normal olcak diye beklenip son anda sezeryana dönülmesi gereken durumlar oluyo onlar artık bebiş ne zaman gelmek isterse🥰 sizin durumlar daha heycanlı valla güzel haberlernizi beklyorum, nasıl olcak doğum şekli normal mi sezeryan mı acaba diye beklemek de ayrı heyecandır , sağlıkla sonuçlansın herkesinn
Tabii ki beklenmeyecek gibi durumlarda çok bekletmiyorlar☺️
Bakalım bebişler nasıl ne zaman gelmek isteyecek😍😍 inşallah canım hepimizin🙏🏻

Kizlaar benim yine kasilmam cikti 😅 benimkide durmayacak heralde 39 40i falan zaten goremeyiz de 38i gorebilir miyiz bilmiyorum dedi doktorum 😅
Bebis iri gidiyor baya. Ya kafasi asagidaydi cok net olcemedi bence ondan bu kadar buyuk cikti. 3200 cikti kilosu. Daha 10 gun once 2500du. 10 gunde 700 gr alir mi diyorum alir diyo bana. Karnimda buyukmus.
Bebek bu kadar buyuk oldugu icin cok beklemeyebilir dedi. Ama seker hastalarinda da bebeklerin cigeri daha gec gelisiyormus. Yani normalde 37 hafta iyidir bizim icin dedi ama seker hastalarinda bebeklerin cigeri 35 haftalik gibi olabilirmis 37deyken. Ciger gelistirici igne yapariz dedim oda oyle cok mucizevi bi sey degil hem kortizon oldugu icin o da sekeri yukseltir dedi. Amaan oyle iste bakalim. Haftaya gitcem tekrar duruma gore bakacagiz
Ah maşallah tontirik hanım😍😍 iriliğinden biraz acele etmeye niyetleniyor sanırım😅
İnşallah bi 38i görürsünüz en azından canım🙏🏻 Haftaya daha güzel haberlerle gelirsin umarım😍

Merhaba canım en son heyetle görüşmen vardı diye hatırlıyorum sezaryene ikna edebildin mi?😆
Ettim dah dogrusu onlar zaten coktan iknaymis 😂😂 bosuna stres yapmisim. Ilk dogumdan onra ameliyat oldugum icin riske atmak olucakti normal dogum onlarinda bu riski gormelerine sevindim saolsunlar hic ugrastirmadilar 🎉🎉 bizimki erken gelmeyi dusunmez ise 16 mayista dogumum var 🥰

Gittim göğüs doktoruna kızlar alerjik astım dedi makinanin icinde toz kirmali bisey makina kiriyor icine cekiyorsun yazdi saldı ilk bi sinir oldum ne astimi hakur hukurum antibiyotik yazmadi diye delirdim aldim bi unut eczaneden bi siktim tobeler olsun yarabbim dedim ben nefes alamiyomusum nasil bir rahatlamadir o anlaatamam size fişek gibi oldum ya bosuna cekmisim 2 haftadir masallah destekleriniz icin hepinizede tesekkur ederim 🙏😍
Astıma üzüldüm ama rahatlamana sevindim canim

Ettim dah dogrusu onlar zaten coktan iknaymis 😂😂 bosuna stres yapmisim. Ilk dogumdan onra ameliyat oldugum icin riske atmak olucakti normal dogum onlarinda bu riski gormelerine sevindim saolsunlar hic ugrastirmadilar 🎉🎉 bizimki erken gelmeyi dusunmez ise 16 mayista dogumum var 🥰
Yaaa tarihinizde belli😍😍 gözünaydın canım istediğin gibi kavuşacaksınız ohh🥰

İnşallah canım durur bence😍😍 benim de 12 nisanda 36+6da bebeğin durumu ve çatı muayenesine göre belli olcak bakalım çok heyecanlıyım şimdiden🥰🥰
Sezaryen olmak zorunda kalırsam ben de 25 nisandan sonrasını seçeceğim 27 nisanda tam 39+0 oluyorum ondan sonra gelebilir🙈😍
27si kadir gecesi, ben de o zaman olsa diyorum .Kadir gecesi mi doğdun derler ya

Kizlaar benim yine kasilmam cikti 😅 benimkide durmayacak heralde 39 40i falan zaten goremeyiz de 38i gorebilir miyiz bilmiyorum dedi doktorum 😅
Bebis iri gidiyor baya. Ya kafasi asagidaydi cok net olcemedi bence ondan bu kadar buyuk cikti. 3200 cikti kilosu. Daha 10 gun once 2500du. 10 gunde 700 gr alir mi diyorum alir diyo bana. Karnimda buyukmus.
Bebek bu kadar buyuk oldugu icin cok beklemeyebilir dedi. Ama seker hastalarinda da bebeklerin cigeri daha gec gelisiyormus. Yani normalde 37 hafta iyidir bizim icin dedi ama seker hastalarinda bebeklerin cigeri 35 haftalik gibi olabilirmis 37deyken. Ciger gelistirici igne yapariz dedim oda oyle cok mucizevi bi sey degil hem kortizon oldugu icin o da sekeri yukseltir dedi. Amaan oyle iste bakalim. Haftaya gitcem tekrar duruma gore bakacagiz
En hayırlı zaman da gelsin inşallah canım

Hala çıtırsın 8 aylık hamile ve 65 kilo tu tu masallah
🥰😘😘
Gittim göğüs doktoruna kızlar alerjik astım dedi makinanin icinde toz kirmali bisey makina kiriyor icine cekiyorsun yazdi saldı ilk bi sinir oldum ne astimi hakur hukurum antibiyotik yazmadi diye delirdim aldim bi unut eczaneden bi siktim tobeler olsun yarabbim dedim ben nefes alamiyomusum nasil bir rahatlamadir o anlaatamam size fişek gibi oldum ya bosuna cekmisim 2 haftadir masallah destekleriniz icin hepinizede tesekkur ederim 🙏😍

Ah canım ya şu alerji çok bela bişey😒 geçmiş olsun boşa da çekmişsinn ama ne biliceksin işte neyseki iyi gelmesine çok sevindim inşallh tekrarlamaz bidaha

Cumartesi kuaföre de gideceğim kısmet olursa ,saçımı boyatıp kestireceğim .Aynalara küstüm ,bi kendime geleyim ,saçım kısa olacak ama uçları kopuyor resmen çok fena durumda ne yapalım.

Cumartesi kuaföre de gideceğim kısmet olursa ,saçımı boyatıp kestireceğim .Aynalara küstüm ,bi kendime geleyim ,saçım kısa olacak ama uçları kopuyor resmen çok fena durumda ne yapalım.
Ben de 1-2 hafta içerisinde gideceğim canım. Doğumdan önce çok iyi gelecek bence☺️

Ben de 1-2 hafta içerisinde gideceğim canım. Doğumdan önce çok iyi gelecek bence☺️
Evet ya ,gitmesem diye düşündüm ama olacak gibi değil. Hayır yani çocuk fotoğraflara bakınca annesi yaşlıyken doğurdu sanacak ,o derece kötü.

Kızlar selam terapiden çıktım eve geldim. Doktorum ilacımı doğumdan 3 gün önce bırak dedi. Tabii normal doğum olursa bilemem ne zaman bırakacağımı ama 3 aşağı 5 yukarı ayarlamam gerekiyor. Doğumdan sonra 40 gün de kullanmayacağım ilaç. Bebişin 40ı çıkınca yine gideceğim psikiyatristime.

Ben gittim kızlar çok iyi geliyorr , balyaj olduğu için biraz uzun sürdü sadece bikaç kere wc ye gitmek zorunda kaldım kuaförde , ben çok sık gidiyorum çünkü,bide birden baskı yapıyo tam fön çekiyolar mesela yarıda kesiyorum🙈😄 sürekli erteliyodum üşeniyodum ama sarı saçlarımı da çok özlemiştim🥰🥰

Eklentiler

• 019A7769-CB5F-4B90-B965-8226AABDF5DF.jpeg
    019A7769-CB5F-4B90-B965-8226AABDF5DF.jpeg
    186,2 KB · Görüntüleme: 66
Ben gittim kızlar çok iyi geliyorr , balyaj olduğu için biraz uzun sürdü sadece bikaç kere wc ye gitmek zorunda kaldım kuaförde , ben çok sık gidiyorum çünkü,bide birden baskı yapıyo tam fön çekiyolar mesela yarıda kesiyorum🙈😄 sürekli erteliyodum üşeniyodum ama sarı saçlarımı da çok özlemiştim🥰🥰
Ne güzel olmuşsunuz ben de çok istiyorum bir değişiklik doğumdan sonra ilk fırsatta bir ombre manikür pedikür yaptıracağım şimdi erteliyorum hepsini ama böyle görünce çok özendim 💕🧿

Evet ya ,gitmesem diye düşündüm ama olacak gibi değil. Hayır yani çocuk fotoğraflara bakınca annesi yaşlıyken doğurdu sanacak ,o derece kötü.
Aa olur mu hiçç öyle düşünme bence. Kendini iyi hissetmek seninde hakkın kendine zaman ayırmış olcaksın😍

Back