• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Aslında lehimize, bir de gebelikte sorun yok şükür, bizim merak ve heyecanımız dışında 😃
Aynen canım çok şükür derdimiz bu olsun 😄 doktor da öyle dedi 2 haftada bir gelsen de kiloyu söyleyecem gideceksin e tabi bir bildikleri var doktoruma zaten güveniyorum en başından beri sıkıntı da yaşamadık neyse ki

Yaa degil mi ayni seyi bende hissediyorum doktorandan cikinca fln ilk girip buraya yaziyorum 😅 baskasina bu kadar cok bahsetsek bunalir bence ilgisini cekmeyebilir vs ama biz hepimiz ayni seyleri yasadigimiz icin birbirimizi anliyoruz ve birbirimize iyi geliyoruz bence 😄 kac kadiniz surda arada ufak tefek atismalarimiz olsa da genel olarak iyiyiz masallah 😅
Vallahi öyle baskalarina habire bisey soylenmiyo biri doktora gideceginde bile bakiyorum takip ediyprum ne yapti ne etti bebis bu haftada nekadar buyumus bbmkide oldmu falan dye dusunuyorum buraya yaziyoruz derdimizi sikintimizi 8 aydir mutlaka birileri bilgisini fikrini yaziyor fikir alisverisi oluyor görmeden bile insan ısınabiliyormus gercekten cok seviyorum grubumuzu 😊😍

Aynen canım çok şükür derdimiz bu olsun 😄 doktor da öyle dedi 2 haftada bir gelsen de kiloyu söyleyecem gideceksin e tabi bir bildikleri var doktoruma zaten güveniyorum en başından beri sıkıntı da yaşamadık neyse ki
Çok şükür

Yaaa ne kadarda yakınn😍😍 o zaman kaç haftalık olcaksın canım?
Gerçekten artık 10 lu rakamlara düştüğüme inanamıyorum🙈 tam 39 canım ,inşallah o zamana kadar uslu uslu durur büyür gelişir içerde 🙏🏻😍 senin de bu randevunda mı belli olcak normal mi sezryan mı diye çatı muayenesi mi yapıcaktı

Gittim göğüs doktoruna kızlar alerjik astım dedi makinanin icinde toz kirmali bisey makina kiriyor icine cekiyorsun yazdi saldı ilk bi sinir oldum ne astimi hakur hukurum antibiyotik yazmadi diye delirdim aldim bi unut eczaneden bi siktim tobeler olsun yarabbim dedim ben nefes alamiyomusum nasil bir rahatlamadir o anlaatamam size fişek gibi oldum ya bosuna cekmisim 2 haftadir masallah destekleriniz icin hepinizede tesekkur ederim 🙏😍

Gerçekten artık 10 lu rakamlara düştüğüme inanamıyorum🙈 tam 39 canım ,inşallah o zamana kadar uslu uslu durur büyür gelişir içerde 🙏🏻😍 senin de bu randevunda mı belli olcak normal mi sezryan mı diye çatı muayenesi mi yapıcaktı
İnşallah canım durur bence😍😍 benim de 12 nisanda 36+6da bebeğin durumu ve çatı muayenesine göre belli olcak bakalım çok heyecanlıyım şimdiden🥰🥰
Sezaryen olmak zorunda kalırsam ben de 25 nisandan sonrasını seçeceğim 27 nisanda tam 39+0 oluyorum ondan sonra gelebilir🙈😍

Gittim göğüs doktoruna kızlar alerjik astım dedi makinanin icinde toz kirmali bisey makina kiriyor icine cekiyorsun yazdi saldı ilk bi sinir oldum ne astimi hakur hukurum antibiyotik yazmadi diye delirdim aldim bi unut eczaneden bi siktim tobeler olsun yarabbim dedim ben nefes alamiyomusum nasil bir rahatlamadir o anlaatamam size fişek gibi oldum ya bosuna cekmisim 2 haftadir masallah destekleriniz icin hepinizede tesekkur ederim 🙏😍
Geçmiş olsun canım. Bu kadar çabuk iyi hissetmene çok sevindim😍😍 inşallah ilaç iyi gelirde bir an önce sağlığına kavuşursun🙏🏻

Benim 10 yıldır var alerjil astımım. O dediğiniz nefes açıcıyı ve alerji hapnı hamileliğimn 5 . Ayından itibaren düzenli kullanıyorum çünkü kullanmassam öksürük ve hırıltı oluyor, ilk üç aydan sonra da zararları yokmuş çok şükür, kullanmazsan tıkanırsan zararlı esas dedi hem alerji doktorum hem kadn doğum doktorum. O nefes açıcı balgamınızı da söktürcek birkaç güne ve hırıltı ortadan kalkıcak🙏🏻

İnşallah canım durur bence😍😍 benim de 12 nisanda 36+6da bebeğin durumu ve çatı muayenesine göre belli olcak bakalım çok heyecanlıyım şimdiden🥰🥰
Sezaryen olmak zorunda kalırsam ben de 25 nisandan sonrasını seçeceğim 27 nisanda tam 39+0 oluyorum ondan sonra gelebilir🙈😍
Ay haftaya belli olcak yani büyük ihtimal hadi inşallah gönlüne göre olan en hayırlı olandır 😍🙏🏻 Evet aramızda 2 gün var tam seninle, szryan olursa senin de 27 olur o zaman , galiba en geç tam 39 u veryolar planlı szryanda

Geçmiş olsun canım. Bu kadar çabuk iyi hissetmene çok sevindim😍😍 inşallah ilaç iyi gelirde bir an önce sağlığına kavuşursun🙏🏻
Insallah hiriltimi falan da azaltir suan bile cok rahatladim gercekten bogmaca oksurugum kesildi bi anda hic beklemiyordm sukur allaha yeniden dogdum cok cok tsk ederm aminnn 🙏🙏

Benim 10 yıldır var alerjil astımım. O dediğiniz nefes açıcıyı ve alerji hapnı hamileliğimn 5 . Ayından itibaren düzenli kullanıyorum çünkü kullanmassam öksürük ve hırıltı oluyor, ilk üç aydan sonra da zararları yokmuş çok şükür, kullanmazsan tıkanırsan zararlı esas dedi hem alerji doktorum hem kadn doğum doktorum. O nefes açıcı balgamınızı da söktürcek birkaç güne ve hırıltı ortadan kalkıcak🙏🏻
Ay gercekten mii o ilac bu hiriltiyla balgamida yok ederse gobek aticam agziniz bal yesin 😍😍suan hirilti gecmesede cok rahat nefes aldim bogmaca hal kalmadi bi anda cok sasirdim gercdkten zor bir hastalikmis rabbim sizede kolaylik bersin oyleymiss sen rahat nefes alamazsan bebege giden oksijen seviyeside azalir kullanman gerekiyo deyince hic ihtimal vermeyerek aldim siktim bosu bosuna surunmusum 2 haftadir gercekten

Ay haftaya belli olcak yani büyük ihtimal hadi inşallah gönlüne göre olan en hayırlı olandır 😍🙏🏻 Evet aramızda 2 gün var tam seninle, szryan olursa senin de 27 olur o zaman , galiba en geç tam 39 u veryolar planlı szryanda
Gönlümden normal doğum geçiyor🙈 sezaryen olursam da doğumun normal akışında başlamasını ve o zaman doğum olsun istiyorum😅 ama bayram tatili işi bozuyor. Özellikle ilk doğumlarda 39a kadar bekleyen doktor çoğunluktaymış. Bizim doktor nasıl yapıyor bilmiyorum konuşup orta yolu bulacağız inşallah😅

Ay gercekten mii o ilac bu hiriltiyla balgamida yok ederse gobek aticam agziniz bal yesin 😍😍suan hirilti gecmesede cok rahat nefes aldim bogmaca hal kalmadi bi anda cok sasirdim gercdkten zor bir hastalikmis rabbim sizede kolaylik bersin oyleymiss sen rahat nefes alamazsan bebege giden oksijen seviyeside azalir kullanman gerekiyo deyince hic ihtimal vermeyerek aldim siktim bosu bosuna surunmusum 2 haftadir gercekten
O ilaç sayesinde balgamı öksürükle atabiliyoruz, hırıltıyı da yapan balgam olduğu için , düzenli kullanımda hiçbirşey kalmıyor merak etmeyinn , nefesi de ilk sıkışta da geçrekten çok rahatlatıyor, iyiki gitmişssnz doktora🙏🏻🙏🏻🥰

Bende 3 aylık gebeyim aynı sizin gibi hemen nabzım çok hızlı atıyor böyle bi fenalasiyorum ne yaptınız siz
Yani ben bisey yapamadim malesef. 3. trimesterda bu durum eskisine gore biraz daha azaldi ama sifir degil. Ne yazikki bir caresi yok bu durumun yada varsa ben bilemedim. Umarim sizinkide bir an once hafifler

Dedim ama dimi 😅 bende de oldu ayni sey icine cekmeli ilaci ictim 10 gun mu ne kullandiydim gecmisti. Cok cok gecmis olsun insallah cok sevindim rahatlamaniza

Gönlümden normal doğum geçiyor🙈 sezaryen olursam da doğumun normal akışında başlamasını ve o zaman doğum olsun istiyorum😅 ama bayram tatili işi bozuyor. Özellikle ilk doğumlarda 39a kadar bekleyen doktor çoğunluktaymış. Bizim doktor nasıl yapıyor bilmiyorum konuşup orta yolu bulacağız inşallah😅
Anladım canım ancak kesin sezryan olmasını gerektiren durumlarda ( benim gibi 😀) doğumun kendi başlamasını beklemeden en geç 39 a veryolar sanırım evet bir de normal olcak diye beklenip son anda sezeryana dönülmesi gereken durumlar oluyo onlar artık bebiş ne zaman gelmek isterse🥰 sizin durumlar daha heycanlı valla güzel haberlernizi beklyorum, nasıl olcak doğum şekli normal mi sezeryan mı acaba diye beklemek de ayrı heyecandır , sağlıkla sonuçlansın herkesinn

Kizlaar benim yine kasilmam cikti 😅 benimkide durmayacak heralde 39 40i falan zaten goremeyiz de 38i gorebilir miyiz bilmiyorum dedi doktorum 😅
Bebis iri gidiyor baya. Ya kafasi asagidaydi cok net olcemedi bence ondan bu kadar buyuk cikti. 3200 cikti kilosu. Daha 10 gun once 2500du. 10 gunde 700 gr alir mi diyorum alir diyo bana. Karnimda buyukmus.
Bebek bu kadar buyuk oldugu icin cok beklemeyebilir dedi. Ama seker hastalarinda da bebeklerin cigeri daha gec gelisiyormus. Yani normalde 37 hafta iyidir bizim icin dedi ama seker hastalarinda bebeklerin cigeri 35 haftalik gibi olabilirmis 37deyken. Ciger gelistirici igne yapariz dedim oda oyle cok mucizevi bi sey degil hem kortizon oldugu icin o da sekeri yukseltir dedi. Amaan oyle iste bakalim. Haftaya gitcem tekrar duruma gore bakacagiz

Back