Aynen canım çok şükür derdimiz bu olsunAslında lehimize, bir de gebelikte sorun yok şükür, bizim merak ve heyecanımız dışında![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım çok şükür derdimiz bu olsunAslında lehimize, bir de gebelikte sorun yok şükür, bizim merak ve heyecanımız dışında![]()
Vallahi öyle baskalarina habire bisey soylenmiyo biri doktora gideceginde bile bakiyorum takip ediyprum ne yapti ne etti bebis bu haftada nekadar buyumus bbmkide oldmu falan dye dusunuyorum buraya yaziyoruz derdimizi sikintimizi 8 aydir mutlaka birileri bilgisini fikrini yaziyor fikir alisverisi oluyor görmeden bile insan ısınabiliyormus gercekten cok seviyorum grubumuzuYaa degil mi ayni seyi bende hissediyorum doktorandan cikinca fln ilk girip buraya yaziyorumbaskasina bu kadar cok bahsetsek bunalir bence ilgisini cekmeyebilir vs ama biz hepimiz ayni seyleri yasadigimiz icin birbirimizi anliyoruz ve birbirimize iyi geliyoruz bence
kac kadiniz surda arada ufak tefek atismalarimiz olsa da genel olarak iyiyiz masallah
![]()
Çok şükürAynen canım çok şükür derdimiz bu olsundoktor da öyle dedi 2 haftada bir gelsen de kiloyu söyleyecem gideceksin e tabi bir bildikleri var doktoruma zaten güveniyorum en başından beri sıkıntı da yaşamadık neyse ki
Hala çıtırsın 8 aylık hamile ve 65 kilo tu tu masallahÇıtır DIK diyelim51 ile başlamıştım
![]()
Gerçekten artık 10 lu rakamlara düştüğüme inanamıyorumYaaa ne kadarda yakınno zaman kaç haftalık olcaksın canım?
Benim de 25 bir gün arayla doğurucaz hadi inşallah hayırlısıylaBenim gun netleşti 26 nisan olacak insallah aksi bir durum olmazsa
İnşallah canım durur benceGerçekten artık 10 lu rakamlara düştüğüme inanamıyorumtam 39 canım ,inşallah o zamana kadar uslu uslu durur büyür gelişir içerde
senin de bu randevunda mı belli olcak normal mi sezryan mı diye çatı muayenesi mi yapıcaktı
Geçmiş olsun canım. Bu kadar çabuk iyi hissetmene çok sevindimGittim göğüs doktoruna kızlar alerjik astım dedi makinanin icinde toz kirmali bisey makina kiriyor icine cekiyorsun yazdi saldı ilk bi sinir oldum ne astimi hakur hukurum antibiyotik yazmadi diye delirdim aldim bi unut eczaneden bi siktim tobeler olsun yarabbim dedim ben nefes alamiyomusum nasil bir rahatlamadir o anlaatamam size fişek gibi oldum ya bosuna cekmisim 2 haftadir masallah destekleriniz icin hepinizede tesekkur ederim![]()
Sanırım doğum haberleri ard arda gelecek insallahBenim de 25 bir gün arayla doğurucaz hadi inşallah hayırlısıyla![]()
Benim 10 yıldır var alerjil astımım. O dediğiniz nefes açıcıyı ve alerji hapnı hamileliğimn 5 . Ayından itibaren düzenli kullanıyorum çünkü kullanmassam öksürük ve hırıltı oluyor, ilk üç aydan sonra da zararları yokmuş çok şükür, kullanmazsan tıkanırsan zararlı esas dedi hem alerji doktorum hem kadn doğum doktorum. O nefes açıcı balgamınızı da söktürcek birkaç güne ve hırıltı ortadan kalkıcakGittim göğüs doktoruna kızlar alerjik astım dedi makinanin icinde toz kirmali bisey makina kiriyor icine cekiyorsun yazdi saldı ilk bi sinir oldum ne astimi hakur hukurum antibiyotik yazmadi diye delirdim aldim bi unut eczaneden bi siktim tobeler olsun yarabbim dedim ben nefes alamiyomusum nasil bir rahatlamadir o anlaatamam size fişek gibi oldum ya bosuna cekmisim 2 haftadir masallah destekleriniz icin hepinizede tesekkur ederim![]()
Ay haftaya belli olcak yani büyük ihtimal hadi inşallah gönlüne göre olan en hayırlı olandırİnşallah canım durur bencebenim de 12 nisanda 36+6da bebeğin durumu ve çatı muayenesine göre belli olcak bakalım çok heyecanlıyım şimdiden
Sezaryen olmak zorunda kalırsam ben de 25 nisandan sonrasını seçeceğim 27 nisanda tam 39+0 oluyorum ondan sonra gelebilir![]()
Insallah hiriltimi falan da azaltir suan bile cok rahatladim gercekten bogmaca oksurugum kesildi bi anda hic beklemiyordm sukur allaha yeniden dogdum cok cok tsk ederm aminnnGeçmiş olsun canım. Bu kadar çabuk iyi hissetmene çok sevindiminşallah ilaç iyi gelirde bir an önce sağlığına kavuşursun
![]()
Ay gercekten mii o ilac bu hiriltiyla balgamida yok ederse gobek aticam agziniz bal yesinBenim 10 yıldır var alerjil astımım. O dediğiniz nefes açıcıyı ve alerji hapnı hamileliğimn 5 . Ayından itibaren düzenli kullanıyorum çünkü kullanmassam öksürük ve hırıltı oluyor, ilk üç aydan sonra da zararları yokmuş çok şükür, kullanmazsan tıkanırsan zararlı esas dedi hem alerji doktorum hem kadn doğum doktorum. O nefes açıcı balgamınızı da söktürcek birkaç güne ve hırıltı ortadan kalkıcak![]()
Gönlümden normal doğum geçiyorAy haftaya belli olcak yani büyük ihtimal hadi inşallah gönlüne göre olan en hayırlı olandırEvet aramızda 2 gün var tam seninle, szryan olursa senin de 27 olur o zaman , galiba en geç tam 39 u veryolar planlı szryanda
O ilaç sayesinde balgamı öksürükle atabiliyoruz, hırıltıyı da yapan balgam olduğu için , düzenli kullanımda hiçbirşey kalmıyor merak etmeyinn , nefesi de ilk sıkışta da geçrekten çok rahatlatıyor, iyiki gitmişssnz doktoraAy gercekten mii o ilac bu hiriltiyla balgamida yok ederse gobek aticam agziniz bal yesinsuan hirilti gecmesede cok rahat nefes aldim bogmaca hal kalmadi bi anda cok sasirdim gercdkten zor bir hastalikmis rabbim sizede kolaylik bersin oyleymiss sen rahat nefes alamazsan bebege giden oksijen seviyeside azalir kullanman gerekiyo deyince hic ihtimal vermeyerek aldim siktim bosu bosuna surunmusum 2 haftadir gercekten
Yani ben bisey yapamadim malesef. 3. trimesterda bu durum eskisine gore biraz daha azaldi ama sifir degil. Ne yazikki bir caresi yok bu durumun yada varsa ben bilemedim. Umarim sizinkide bir an once hafiflerBende 3 aylık gebeyim aynı sizin gibi hemen nabzım çok hızlı atıyor böyle bi fenalasiyorum ne yaptınız siz
Dedim ama dimiGittim göğüs doktoruna kızlar alerjik astım dedi makinanin icinde toz kirmali bisey makina kiriyor icine cekiyorsun yazdi saldı ilk bi sinir oldum ne astimi hakur hukurum antibiyotik yazmadi diye delirdim aldim bi unut eczaneden bi siktim tobeler olsun yarabbim dedim ben nefes alamiyomusum nasil bir rahatlamadir o anlaatamam size fişek gibi oldum ya bosuna cekmisim 2 haftadir masallah destekleriniz icin hepinizede tesekkur ederim![]()
Anladım canım ancak kesin sezryan olmasını gerektiren durumlarda ( benim gibiGönlümden normal doğum geçiyorsezaryen olursam da doğumun normal akışında başlamasını ve o zaman doğum olsun istiyorum
ama bayram tatili işi bozuyor. Özellikle ilk doğumlarda 39a kadar bekleyen doktor çoğunluktaymış. Bizim doktor nasıl yapıyor bilmiyorum konuşup orta yolu bulacağız inşallah
![]()