• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Öyle dedi doktor da bir sıkıntı yok iki hafta sonra gelsen de sana kilosunu söyleyecem gideceksin ben de peki dedim ne diyim 😂 ay olsun az kalmış senin de 🐣
Valla ne yapalım, bilemedim ay ,bekle bekle yoruldum artık su 9 gunde gecerse sonraki randevu zaten sezeryan randevum olacak galiba🤭

Laçin ısrarcı, ciğer geliştirici de tamam ,artık akışına hayırlısıyla, kız tam koç burcu

Benimde çok fazla kasılmalarım oluyor ve canım inanılmaz yanıyor 1 hafta önce gitmiş ve nstye girmis olmasam bugun kesin giderdim doguyor bu diye ve cok sık oluyor dilek gbi oldum yani kasil kasil karnim yamuluyor ve yasadigim aciyi size anlatamam annemde kaliyorum grip olunca 3 gundur oglumla birlikte o bile panik oldu karnimi ovaliyor kadin biz bi gün cektik dogurduk sen hergun doguruyorsun deyip gulmeye basladi sinirleri bozuldu 😂 maalesef sezeryanlilarin basina daha cok geliyormus bu durum icersi dikisli oldugu icin cocugun gerinme kasilma haraketlerinde fazla acı yasaniyormus aglamak uzereyim kipir kipir bi sakin durmuyor rahat nefes alayim yahu ohh annemede bukadar soylenemiyorum paniklemesin dye buraya yazip rahatladm suan 😔

Valla ne yapalım, bilemedim ay ,bekle bekle yoruldum artık su 9 gunde gecerse sonraki randevu zaten sezeryan randevum olacak galiba🤭
Yaa evet bizim kızlar 2 haftada bir gitmeye başladı bir umut öyle olacak sandım ama yok nerdeee doktor çok rahat 😂 gerçekten senin de son randevular 😂

Yaa evet bizim kızlar 2 haftada bir gitmeye başladı bir umut öyle olacak sandım ama yok nerdeee doktor çok rahat 😂 gerçekten senin de son randevular 😂
Yani şimdi gittigimde 36+ olucam ,e zaten sezeryan olacağım için pek zaman kalmadı, herhalde sadece sezeryan hazırlığına çağıracak ,bitti yani🤭

9 aydır ilk yoğun günüm, sabah bir saat yürüdüm, sonra oğlan okula ,esimle ben kahvaltiya gittik.Ordan alışverişe, ordan yemeğe. Akşam da arkadaşım davet etti ,ki ben 9 ayı bir koltukta geçirdim resmen🤭 ama su an belim kopuyor.Ela da şaşkın garibim ,noluyoruz ya falan diye tepkiler veriyor.😂

Kızlar nstde sancılar düzenli değildi eve geldim yat dinlen dediler. Yatıyorum şimdi ilginize teşekkür ederim

Yani şimdi gittigimde 36+ olucam ,e zaten sezeryan olacağım için pek zaman kalmadı, herhalde sadece sezeryan hazırlığına çağıracak ,bitti yani🤭
Bizim doktorların ne yapacağını kestiremiyorum canım yaşayıp görüyoruz😂bu 9 gün hemen geçip gitsin de elakuşunu gör bana da gelecekten haber ver 😂

Bizim doktorların ne yapacağını kestiremiyorum canım yaşayıp görüyoruz😂bu 9 gün hemen geçip gitsin de elakuşunu gör bana da gelecekten haber ver 😂
Evet ,benim durum biraz senin simülasyon gibi oluyor🤭gerçi aynı hastanede olması aynı davranacağı anlamına gelmiyor ama şimdilik aynı gittiler.Sadece sanırım detaylı ultrasonda sen dışarı gittin benim ki kendisi yaptı .İnşallah ikimizde sağ salim bu süreci atlatırız.

Evet ,benim durum biraz senin simülasyon gibi oluyor🤭gerçi aynı hastanede olması aynı davranacağı anlamına gelmiyor ama şimdilik aynı gittiler.Sadece sanırım detaylı ultrasonda sen dışarı gittin benim ki kendisi yaptı .İnşallah ikimizde sağ salim bu süreci atlatırız.
Evet şu ana kadar çok benzer ilerledi sürecimiz detaylı için ben dışarı gitmiştim doğru ☺️ hakkımızda hayırlısı olsun🙏🏻

Bu gece gümbür gümbür sancım var ilk defa .Çok yoruldum ,ondan diye umuyorum

Canımız teyzelerimiz dün kontrolümüz vardı, 2 kilo olmuş boyu da 44cm olmuş bebeğin. Kafasını aşağıya doğru döndürmüş inşallah bu şekilde devam eder. Dün yüzünü gösterdi bizim oğlan ama aynı babası insan bu kadar benzer, genleri baskın çıktı eşimin. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi inşallah.

Kızlar evi yakıyordum 🤦‍♀️ Pizza çekti canım evde hazır pizza vardı fırına koydum unutmuşum bi baktım simsiyah yanmış 😰 fırından duman çıkıyor 🤦‍♀️

Kontrole gittik kızlar. Suyum normale dönmüş, kalp atışı biraz hızlı çıktı yavruşun tekrar nst ye aldılar düzeldi şükür. 1.5 ay sonra gösterdi kendini çok şükür beyimiz 🥰 bizim doktora sizce normal olma ihtimali var mı diyorum. 38 de konuşuruz diyor 😅😅 hastaneye nereye karar verelim diyorum, daha erken zamanımız var diyor . Bu ne rahatlık yahu 🤣

Back