- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
Naptin canim?? NasilsinKızlar benim aşırı sık ve şiddetli sancım var doktora sıklığını söyledim hastaneye git nstye alsınlar ben de evden geliyorum dedi. Dua edin lütfen
Seninki seninle eğleniyor galiba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naptin canim?? NasilsinKızlar benim aşırı sık ve şiddetli sancım var doktora sıklığını söyledim hastaneye git nstye alsınlar ben de evden geliyorum dedi. Dua edin lütfen
Laçin hanım bu sefer kararlı galibaKızlar benim aşırı sık ve şiddetli sancım var doktora sıklığını söyledim hastaneye git nstye alsınlar ben de evden geliyorum dedi. Dua edin lütfen
Canım sesin çıkmadı ne durumdasın, meraktayız?Kızlar benim aşırı sık ve şiddetli sancım var doktora sıklığını söyledim hastaneye git nstye alsınlar ben de evden geliyorum dedi. Dua edin lütfen
Çağırın bizi kardeşiimm her hafta çağırın lütfennnmuayenesizlikten delireceğiiz krizimiz tuttu
![]()
Valla ne yapalım, bilemedim ay ,bekle bekle yoruldum artık su 9 gunde gecerse sonraki randevu zaten sezeryan randevum olacak galibaÖyle dedi doktor da bir sıkıntı yok iki hafta sonra gelsen de sana kilosunu söyleyecem gideceksin ben de peki dedim ne diyimay olsun az kalmış senin de
![]()
Yaa evet bizim kızlar 2 haftada bir gitmeye başladı bir umut öyle olacak sandım ama yok nerdeee doktor çok rahatValla ne yapalım, bilemedim ay ,bekle bekle yoruldum artık su 9 gunde gecerse sonraki randevu zaten sezeryan randevum olacak galiba![]()
Yani şimdi gittigimde 36+ olucam ,e zaten sezeryan olacağım için pek zaman kalmadı, herhalde sadece sezeryan hazırlığına çağıracak ,bitti yaniYaa evet bizim kızlar 2 haftada bir gitmeye başladı bir umut öyle olacak sandım ama yok nerdeee doktor çok rahatgerçekten senin de son randevular
![]()
Bizim doktorların ne yapacağını kestiremiyorum canım yaşayıp görüyoruzYani şimdi gittigimde 36+ olucam ,e zaten sezeryan olacağım için pek zaman kalmadı, herhalde sadece sezeryan hazırlığına çağıracak ,bitti yani![]()
Evet ,benim durum biraz senin simülasyon gibi oluyorBizim doktorların ne yapacağını kestiremiyorum canım yaşayıp görüyoruzbu 9 gün hemen geçip gitsin de elakuşunu gör bana da gelecekten haber ver
![]()
Evet şu ana kadar çok benzer ilerledi sürecimiz detaylı için ben dışarı gitmiştim doğruEvet ,benim durum biraz senin simülasyon gibi oluyorgerçi aynı hastanede olması aynı davranacağı anlamına gelmiyor ama şimdilik aynı gittiler.Sadece sanırım detaylı ultrasonda sen dışarı gittin benim ki kendisi yaptı .İnşallah ikimizde sağ salim bu süreci atlatırız.
Uyudum canım düzeldi sanırım uyuyunca sabah kalktım ağrım kalmamıştı. Sen nasılsın canım gece sancı mı oldu?Günaydın arkadaşlar,Pinky93 nasılsın, durum nedir?