Hadi hayırlı haberler ver canım ya , inşallah durdurulur ama durdurulmasa da çok şükür artık geçtik riskli zamanları. Bir erkenci kuş dahaKızlar randevum vardı bugün doktor nst çektirdi. Düzenli sancı çıktı 5 dakikada bir gelen doğum sancısı dedi doktor yatırdılar
Hakkınızda hayırlısı olsun canımKızlar randevum vardı bugün doktor nst çektirdi. Düzenli sancı çıktı 5 dakikada bir gelen doğum sancısı dedi doktor yatırdılar
Hakkında hayırlısı olsun inşallah ,dua edelimKızlar randevum vardı bugün doktor nst çektirdi. Düzenli sancı çıktı 5 dakikada bir gelen doğum sancısı dedi doktor yatırdılar
Normal doğum mu bekleyeceksiniz ,igne falan yaptılar mıTek tek alıntılayamadım. Sancıyı ben nst çekilirken hafif hafif hissettim ama ebe normalde diğer hastalar tekerlekli sandalyede geliyor bu sancıda dedi. Ben ayakta hissetmiyorum
Canım valla ciğer geliştirici oldum. Doğumu durdurmaya çalışıyoruz dedilerNormal doğum mu bekleyeceksiniz ,igne falan yaptılar mı
Acı eşiğiniz baya yüksekmiş demekki bizide haberdar edin dualarimiz sizin ve bebisinizleTek tek alıntılayamadım. Sancıyı ben nst çekilirken hafif hafif hissettim ama ebe normalde diğer hastalar tekerlekli sandalyede geliyor bu sancıda dedi. Ben ayakta hissetmiyorum
Onu da yaptılarsa korkma ,Allahin izniyle hicbir şey olmaz.Doğarsa da doğmazsa da Allah yardımcınız olsun ama korkma artik korkulacak zaman gectiCanım valla ciğer geliştirici oldum. Doğumu durdurmaya çalışıyoruz dediler
Ya kuzum haber ver valla aklım sende. İnşallah miniş bekler biraz.Canım valla ciğer geliştirici oldum. Doğumu durdurmaya çalışıyoruz dediler
Ay ben de artık bir korkmuyor değilimAiiiyy aşırı heyecanlanıyorum mayıs bebelerine bak yaaaa Nisanı bile beklemiyorlar
Ay ben de artık bir korkmuyor değilim
Yarın ilk defa nstye gireceğim. Daha eksiklerim bitmedi, inşallah her şey normaldir de sürprizle karşılaşmam
Mayıs bebeleri koç burcu olmak istiyoAiiiyy aşırı heyecanlanıyorum mayıs bebelerine bak yaaaa Nisanı bile beklemiyorlar
Her şeyin hazır mıydı canım? Bebiş de korkulcak haftaları geçti çok şükür ya. İnşallah durur yine de açılma yoksa sancıyı idare ediyolar heralde bi şekilde. Ay çok heyecanlıValla artık biri bişey desin hastanede ya. Korkuyorum gelip gidip kan alıyorlar serum takıyorlar iğne yapıyorlar hap yutturdular ama doğurursun doğurmazsın gram yorum yok.
Benim de bitmedi son eksiklerrAy ben de artık bir korkmuyor değilim
Yarın ilk defa nstye gireceğim. Daha eksiklerim bitmedi, inşallah her şey normaldir de sürprizle karşılaşmam
Ay benim eksikler burdan hastaneye yol olurBenim de bitmedi son eksiklerrhiç bitmiyo sanki ya hiççç. Kapı süsünü sipariş verdim bu sabah, sırada çikolata var ve vinoşun odasının bi kaç eksiği. Kirli sepeti,beşik içi yatağı vs. Sende durumlar ne
Açılma varmymş kuzumValla artık biri bişey desin hastanede ya. Korkuyorum gelip gidip kan alıyorlar serum takıyorlar iğne yapıyorlar hap yutturdular ama doğurursun doğurmazsın gram yorum yok.
Ay şu fatma ana otunu da ekleyelim listeyeAy benim eksikler burdan hastaneye yol olur
İsimli 3lü hastane çıkışı siparişi verildi.
Kapı süsü, yastık ve çikolatayı bugün sipariş vereceğim.
Depend, emzirme sütyeni, süslü gecelik, normal pijama takımı, bebişe kirli sepeti gibi gibi daha ne olsun
Allahımm bugün hepsini alıcam artık
Ona bakmadılar ya. Ultrasonda suyu iyi falan demişti doktor.Açılma varmymş kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?