2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Valla artık biri bişey desin hastanede ya. Korkuyorum gelip gidip kan alıyorlar serum takıyorlar iğne yapıyorlar hap yutturdular ama doğurursun doğurmazsın gram yorum yok.
Allah yardımcınız olsun canım 🤲🏻.
Sancıyı hiç mi hissetmemiştin peki ?

Ay şu fatma ana otunu da ekleyelim listeye 😂 erhancılar bilirrr 😂😂
Ben depend+lohusa pedi aldım bi de kuzu hiç açmadım daha dependi ama belki yoğun bişiler gelirse ilk günlerde kurtarıcı olsun.
Bi de kırmızı taçla süslü tacım eksik kalmış hemen tedarikleyelim 😂😂
O süslü gecelik de bir daha asla inmedi aslaaa 🥺
O otu alıcak mısınız ya bende denesem mi gerçekten işe yarıyor mu acaba 😅

Hadi bakalım hayırlı haberlerle git gel canım🌸
Sanırım Artık toparlanmamız lazım🥴 gördükçe bende korkuyorum haftaya çantamı hazırlayacağım aklımdan çıksın artık 🤲
Ben de aynı şekilde korkmaya başladım bu hafta hastane çantamı bitireceğim inşallah 🤷🏼‍♀️

Ay şu fatma ana otunu da ekleyelim listeye 😂 erhancılar bilirrr 😂😂
Ben depend+lohusa pedi aldım bi de kuzu hiç açmadım daha dependi ama belki yoğun bişiler gelirse ilk günlerde kurtarıcı olsun.
Bi de kırmızı taçla süslü tacım eksik kalmış hemen tedarikleyelim 😂😂
O süslü gecelik de bir daha asla inmedi aslaaa 🥺
Ot neyse ki annemin komşusunda var daha önce 2 kere başkalarına kullanmak için bizdeydi ama nasip olmamıştı inşallah bana nasip olur🙏🏻🙏🏻😅
Zahradanın yoğun kanaması olduğu için lohusa pedi de aldın sanırım. Her yerde bulunan bir şeyse ben ihtiyaca göre alırım canım olmazsa çünkü genel de depend yeterli oluyormuş🤷🏻‍♀️
Ay taçla terlik eksiğimde var benim🥲🥲 hiçbir eksikten geri kalmıyorum resmen😂😂
Sürekli girip bakıyorum yok asla düşmüyor ben alırım öyle düşer kesin😒😒

Siz böyle dedikçe ben de eksik var mi diye düşünüyorum, bakıyorum, ama yok şükür 🥰 bir bebek bakım çantası eksik onu da ben ilk zaman hicbiryere gitmem zaten o yuzden ihtiyaçtan saymıyorum. Esim pek meraklı çantaya da ,gecen seçeneği ikiye düşürdüm ona wp attım ,bunlardan birini siparis ver dedim ,oda halloldu.Hastane çantama sadece bir çay kaşığı ekleyeceğim, belki mamayi oyle vermek gerekirse bir de kağıt havlu son anda eklerim onun dışında tamamıź🥰

2. Nstye aldılar offf valla kimse bir şey demiyor doğurur muyum nedir ? 😰

2. Nstye aldılar offf valla kimse bir şey demiyor doğurur muyum nedir ? 😰
Canim ciger gelistirici igne 2 gunde etki ediyor oglumu 35+2 de almislardi preklampsiden 2 gun nstye bagli kalmistim igneden sonra tabi farkli durumdan bagli kalmstm ama 48 saat beklersek igne cok guzel etki eder demislerdi yuksek ihtimal en azindan 2 gun dogurtmamaya calisacaklar seni

Kendi doktoruma geldim ama adamın bugün aksiliği üstünde resmen bilemeyiz diyor şimdiden bilemezmiş 😬🤷‍♀️ Nstde de çok sık bir şekilde sancı 50lere kadar çıkıyor bu arada. 27ye falan inince seviniyorum. 🥲

Ot neyse ki annemin komşusunda var daha önce 2 kere başkalarına kullanmak için bizdeydi ama nasip olmamıştı inşallah bana nasip olur🙏🏻🙏🏻😅
Zahradanın yoğun kanaması olduğu için lohusa pedi de aldın sanırım. Her yerde bulunan bir şeyse ben ihtiyaca göre alırım canım olmazsa çünkü genel de depend yeterli oluyormuş🤷🏻‍♀️
Ay taçla terlik eksiğimde var benim🥲🥲 hiçbir eksikten geri kalmıyorum resmen😂😂
Sürekli girip bakıyorum yok asla düşmüyor ben alırım öyle düşer kesin😒😒
aynen kuzu yoğun oldu onun biraz, ben de riske atmıyım dedim. valla e bebekte baby mom markasının vardı direk onu aldım normal pedden kalın mı ne farkı var hiç bilmiyorum, altındaki reyonda sleepy normal ped vardı çünkü 🙄
tik attıkça başka bi şeyler çıkıyo 😢
Siz böyle dedikçe ben de eksik var mi diye düşünüyorum, bakıyorum, ama yok şükür 🥰 bir bebek bakım çantası eksik onu da ben ilk zaman hicbiryere gitmem zaten o yuzden ihtiyaçtan saymıyorum. Esim pek meraklı çantaya da ,gecen seçeneği ikiye düşürdüm ona wp attım ,bunlardan birini siparis ver dedim ,oda halloldu.Hastane çantama sadece bir çay kaşığı ekleyeceğim, belki mamayi oyle vermek gerekirse bir de kağıt havlu son anda eklerim onun dışında tamamıź🥰
ay ne güzell darısı bizee bitmek bilmiyorduu
Aynen bir deneyelim bakalım doğumdan hemen sonra sudan çıkarmak gerekiyormuş değil mi rahim toplansın diye ?
Aynen canım ben de tam öyle biliyorum 😅

Kendi doktoruma geldim ama adamın bugün aksiliği üstünde resmen bilemeyiz diyor şimdiden bilemezmiş 😬🤷‍♀️ Nstde de çok sık bir şekilde sancı 50lere kadar çıkıyor bu arada. 27ye falan inince seviniyorum. 🥲
Canım bende de 50 lerde cikti sancı 2 tane gerisi 10 20 30 normal dediler seni niye yatirdilar simdi bende panik atak suan 😂😂

Back