2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Canım bende de 50 lerde cikti sancı 2 tane gerisi 10 20 30 normal dediler seni niye yatirdilar simdi bende panik atak suan
Canım benim sancım çok düzenliydi. Ve her arttığında 50ye dayanıyordu gerçi son 1-2 dakikadır ağzımı eşek arısı soksun 60lara fırlıyor. Ve şu an 5 dakikada bir değil daha sık. Bağırasım geliyor yatarken cidden hissettiriyor kendini

Kuzuuuu almalısın hepsini çok az kaldı. En güzelleri senin olsn
O otu alıcak mısınız ya bende denesem mi gerçekten işe yarıyor mu acaba
Ben aldım eşimde sırf benmle dalga geçmek için doktora ispiyonladı beni bilimsel açıklaması varmı hocam diye o da inanış yani tabiki yok fln dedi

Ondan ozaman duzenli cikmadi sancilar demekki ama evde daha beter durumdayim ozellikle aksamlari mayıs bebeleri 32 den sonra azıttı nazar ettik soleye soleye

Ondan ozaman duzenli cikmadi sancilar demekki ama evde daha beter durumdayim ozellikle aksamlari mayıs bebeleri 32 den sonra azıttı nazar ettik soleye soleye
Valla ebe geldi dedi bu ne hiç kesilmemiş sancı 20 dakika daha çekelim dedi 2 tane nidicard verdi sola yatırdı. 4 tane daha vercem nidicard dedi. İlaç komasına sokacaklar herhalde

Valla ebe geldi dedi bu ne hiç kesilmemiş sancı 20 dakika daha çekelim dedi 2 tane nidicard verdi sola yatırdı. 4 tane daha vercem nidicard dedi. İlaç komasına sokacaklar herhalde
1 2 gun nekadar tutsak kar modundalar suan sanirim ciger gelistirici etki etsin diye kilosu nekadar suan 2 kilo varsa bebis hic korkma cok kalcagini dusunmuyorum küvözde

Ayyy canim hic korkma. Korkarsanda belki sanci olabilir. Rahatlamaya calis. Insallah bak artik guzel zamanlardayiz dogsa bile bi sorun olmaz allahin izniyle. Guzel dusunelim. Belki sadece yaramazlik yapiyordur bebis

1 2 gun nekadar tutsak kar modundalar suan sanirim ciger gelistirici etki etsin diye kilosu nekadar suan 2 kilo varsa bebis hic korkma cok kalcagini dusunmuyorum küvözde
Valla ebe bu kadar ilaca rağmen kesilmezse doğurursun mecbur dedi. Ama küveze gider mecbur dedi. 2135 gram şu an.

Ayyy canim hic korkma. Korkarsanda belki sanci olabilir. Rahatlamaya calis. Insallah bak artik guzel zamanlardayiz dogsa bile bi sorun olmaz allahin izniyle. Guzel dusunelim. Belki sadece yaramazlik yapiyordur bebis
Korkmamın sebebi şu an eşim ilçede eğitim vermeye gitti. Babamı içeri almadılar geri işe döndü. Annem kardeşim Ankara’da hastanede tek yatıyorum

Valla ebe bu kadar ilaca rağmen kesilmezse doğurursun mecbur dedi. Ama küveze gider mecbur dedi. 2135 gram şu an.
Masallah iyiymis kilosu Arkadasim 34+1 de 2 kilo dogum yapmisti 2 gün kaldı bebegi küvozde cikti hemen benim oglum 35+2 de dogdu hic girmedi allahtan güzel zamanlarda sayilirz artık annesi icini ferah tut belkide kesilecek sancilar vaktiyle gelecek

Ay ebe çok konuşmasin ya ne belli küvöze gireceği, bence geceye kadar bile dursa ,iğne etki eder hiçte bir sey olmaz,ne bicim konuşuyor.Esin de yetişir merak etme,ama babanı keske alsalardı yanina ya.
Bu arada senin kaynana haklı çıktı nerden anlamışsa. Devamli bildiğin duaları oku ,hatta elini karnına koy 7 kere fatiha oku.Zehire bile şifaymış.Insallah bir sey olmayacak benim içim cok rahat ,icime hic kötü şey doğmuyor

Kızlar 5. Nidicardı da içince nstye bi baktım sancım azalmış. 40 dakika nst de tuttular. Başta sancılar gümbür gümbür en son öyle bir azalmış ki şiddeti nerdeyse düzdü çizgi. 2. Serumu taktılar 40 dakika sonra tekrar nst takcaklar. Doktor eğer sancın düzelirse artmazsa yarın ilaç verir yollarız eve dedi.

Sen içini ferah tut canım hem riskli dönemde de değilsin çok şükür önceden erken doğum riskin var mıydı peki
Canım sana şöyle söyleyim en başta önceden kimyasal olmuştu ondan korkum vardı kimyasal gebelik mi diye 13. Haftada 2li tarama riskli çıktı sonra kanama oldu sonra nipt yapıldı sonra 20lerin sonlarına kadar rahattım sonra yalancı sancılardı su gibi bişey geldiydi derken sürekli stresli bir hamilelik geçirdim.

Belki psikolojik olarak bize iyi gelir neden olmasın

Ne yaptiniz canim? Nedir son durum?
Bu ebeler luzumsuz konusuyor bazen. Son kontrolumde bende nst ye girdim ebe geldi offf cok kasilman var dedi doktor bakti kasilman yok dedi ebeler boyle demek ki

Valla artık biri bişey desin hastanede ya. Korkuyorum gelip gidip kan alıyorlar serum takıyorlar iğne yapıyorlar hap yutturdular ama doğurursun doğurmazsın gram yorum yok.
Canım o iğneler ciğer geliştirsin diye. 12 saatte etki ediyormuş hicbir sorun kalmıyormuş . Inşallah senin de etki edecek. Her saat senin için kâr. Ama yarışlarda genelde durdurabiliyorlar doğumu. Korkma sen

Nidicard bende kullanıyorum günde 4 tane bana etki etmişti ama senin sancılar düzenli olunca etkisi daha zor olmuş galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…