2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ah kızlar güzel havaları çok özlemişim bugün dışarda olmak bana çok iyi geldi😌
Şimdi yoldayız eve dönüyoruz🙆🏻‍♀️
Artık bu son diye diye yaptığımız her şeyin sonunda ama 2 kişi son kez diye duygulanıyorum🥺🥺🥺🥺

Kızlarr selam bayağdır yazmıyordum ,bu hafta 32. Hafta izne ayrıldım işyerine gittim cuma günü bayağdır gitmemiştik biliyorsunız.. (24. Hafta -32. Hafta idari izin) valla işyerimi özlüyecegım aklıma gelmezdi 🥰 iki gündürde fır fırrr gezıyorumm acıkcası alısverısler son yapılacaklar 💃💃dün 9100 adım ama bana col fazla geldi acılcası bgunde 6500 le günü kapattık gecen hfta tempom bayag yuksektı bu hafta braz dinlenmece valla🤦‍♀️🤪 Artık zorlanmaya basladım yürüyüş sonlarında ama yinede Havalar nolur artık hiç soğumasın böyle cok iyi,,size sorum genital bölge ağda işini napıyorsunuz ne yapacaksını yada göbekten göremez olduk pek 😀

Bebişiniz nasıl 🤗
Aslında 2 kiloyu geçince ve solunum sıkıntısı yoksa veriyorlar ama sizin prenses neden yoğun bakımda şu an
Sağlıkla kavuşmanız için dua ediyorum 🤗🤗🤗
Tedbir amaçlı canım kendini toparlasın diye tüp bebekle olduydu miniğim 😊

Kızlarr selam bayağdır yazmıyordum ,bu hafta 32. Hafta izne ayrıldım işyerine gittim cuma günü bayağdır gitmemiştik biliyorsunız.. (24. Hafta -32. Hafta idari izin) valla işyerimi özlüyecegım aklıma gelmezdi 🥰 iki gündürde fır fırrr gezıyorumm acıkcası alısverısler son yapılacaklar 💃💃dün 9100 adım ama bana col fazla geldi acılcası bgunde 6500 le günü kapattık gecen hfta tempom bayag yuksektı bu hafta braz dinlenmece valla🤦‍♀️🤪 Artık zorlanmaya basladım yürüyüş sonlarında ama yinede Havalar nolur artık hiç soğumasın böyle cok iyi,,size sorum genital bölge ağda işini napıyorsunuz ne yapacaksını yada göbekten göremez olduk pek 😀
Lazerli olduğum için çok rahatım, ama ilk çocuğumda düzgün bir yere ağdaya gidiyordum.Tavsiye ederim ,eli çok alışkın tüyü az biri iseniz zaten gerek duymazsınız ama diğer türlü evde olacak is değil, hamilelikte.Jilet falan da bence ha var ha yok ,her gün onunla mı uğraşılır

Ben ayda 1 ağdaya gidiyorum canım çok rahat oluyor, kendim halledemiyorum artık hicbir şekilde. Hatta pandemi de ara vermiştim kendim yapıyordum ama 2 aydır başladım büyük rahatlık:) bu arada iyi tatiller dinlenmeler o zaman. Tadını çıkar 🥰

Ben ayda 1 ağdaya gidiyorum canım çok rahat oluyor, kendim halledemiyorum artık hicbir şekilde. Hatta pandemi de ara vermiştim kendim yapıyordum ama 2 aydır başladım büyük rahatlık:) bu arada iyi tatiller dinlenmeler o zaman. Tadını çıkar 🥰
Valla bende dha önce lazere gittim ama genital bitmemişti şimdi hormonlardan bde son zamanlar hep jilet yıne vurdugum ıcın yazın fln tekrat cıktı ams hamılelıkte ekstra bir büyüyü tüyler sizin bitmiş mesela cok ilginç M Mvikdn artık ağdaya devam mecburen bnde ayda bir o zaman 😩🙌🙂

Valla bende dha önce lazere gittim ama genital bitmemişti şimdi hormonlardan bde son zamanlar hep jilet yıne vurdugum ıcın yazın fln tekrat cıktı ams hamılelıkte ekstra bo buyuyorlar sizin bitmiş mesela cok ilginç M Mvikdn artık ağdaya devam mecburen bnde ayda bir o zaman 😩🙌🙂
Yok valla benim bitti ,ilk çocukta diot lazer yaptırmıştım 6 seans ,o da bitiyor gibi görünüyordu ama hamilelikte dediğiniz gibi coştu.
Simdi Alexandratie lazer gittim ,tabiki tek tük hamilelikten bir şeyler çıktı ama elimle çekince kopuyor şükür. Gebelik biterse gene de bir tarama daha yaptırırım, bu sayfa kapanmış olur 🥰 rahatım şükürler olsun

Mutlu haftalar canımlar🌺

Ağda konusu işkence ya açamıyorum ben kimseye😩 acıyoda zaten korkuyorum😒 ilk doğumda son hafta ilk defa hayatmda ağda yaptırmıştım 3 gün sınra suyum geldi kastımmı acaba kendimi diyorum ben alışık olmadığım için tabi🥺 allahtan tüysüz bi insanım💃 Şimdi jiletle devam ama çok zor oluyo tabi tam göremeden, bende de aksine tüy çıkmadı hamilelikte uzamıyo sanki tersim azıcık😜

Kızlar randevum vardı bugün doktor nst çektirdi. Düzenli sancı çıktı 5 dakikada bir gelen doğum sancısı dedi doktor yatırdılar

Kızlar randevum vardı bugün doktor nst çektirdi. Düzenli sancı çıktı 5 dakikada bir gelen doğum sancısı dedi doktor yatırdılar

Hiç ağrın Olmadı mı canım? Demekki hissetmedin dur bakalım belki devamı gelmez, doktor kontrolündesin neyseki içini rahat tut
Bizi de haberdar et🙏

Ay canım saglikla gelsin minişimiz insallahh gunlerimiz ayniyms ben 33+2 de gittigimde cocuk yasam sinirlarini gecti artik dogarsada 1 hafta ya kalir ya kalmaz kuvozde demisti e nasil oldu hic anlamadin mi sanciyi

Back