2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Bulunduğum ilde hava mis iki gündür resmen sokaktan gelmedim😆 dün sabah sekizde çıktım akşam onda girdim. Aralarda üç kere eve uğrayıp üstümü değiştirdim🙈 sahne sanatçısı gibisn diyor eşim kostüm değiştirip tekrar çıkıyorsun😆😆 şimdide mis gibi uyandım bir kahvaltı sonra doğa yürüyüşü tırmanış akabinde mangal🎉🎉🎉
Ne tırmanışı kızz delirtme bizi 😂 uslu dur düz düz yürü 😂😂

Günaydın kızlarr biz de kahvaltıya gidiyoruz önümüz ramazan ya belki bebiksiz dışarda son kahvaltımızdır diyerekten 😜 ben bu son son diyerek her istediğimi yaptırcam heralde ahahssh son bi tatile mi gitsek acaba 🤣🤣

Bigemtoş grubun ablası olmaya karar verdi ya kızımın burcu Koç yükseleni Aslan oldu ikisi de öncü burç 😅 ben de koçum ama öncü olma özelliğini pek taşımam benim kız gelmek istedi geldi 😂
Yaaa bigemciğimi çok iyi anlıyorum bir koç burcu olarak 😂 bizim ne zaman geliceğimize kimse karar veremez!! Ben de erken ve 2250 doğmuş biri olarak 😂😂
Yaa bu kızı kim tutabilirdi kiiim hem tüp bebek pıt diye tutundu, hem o kadar kanamaya dayandı ahh benim mücadeleci bigemciğim güçlü kız ❤️

Günaydın kızlarr biz de kahvaltıya gidiyoruz önümüz ramazan ya belki bebiksiz dışarda son kahvaltımızdır diyerekten 😜 ben bu son son diyerek her istediğimi yaptırcam heralde ahahssh son bi tatile mi gitsek acaba 🤣🤣
Hahaha ben çok fazla gaza geldm iki günde işe başlamadan herşeyi yapmak istiyorm😆

Yaaa bigemciğimi çok iyi anlıyorum bir koç burcu olarak 😂 bizim ne zaman geliceğimize kimse karar veremez!! Ben de erken ve 2250 doğmuş biri olarak 😂😂
Yaa bu kızı kim tutabilirdi kiiim hem tüp bebek pıt diye tutundu, hem o kadar kanamaya dayandı ahh benim mücadeleci bigemciğim güçlü kız ❤️
Sizi sabırsızlar 😂 bebişim kilo almaya başlamış yine ödemleri gitmişti biraz düşmüştü doğum kilosuna 50 gr kalmış yakalamış sayılır 🧿🍀

Günaydın kızlar🐣🐣

Bugün biz de mangala davetliyiz🥳🥳
Ramazandan önce son çıkış😅
Hava bu hafta şahane ısınıyor son kez yapılacaklar yapılsınn😅😅

Sağolun kızlar hepiniz göğüslerim de ödemlendi bu sezaryenden dolayıdır normaldir dimi

Duştan sonra rahatlarsın canım
Bide geceleri uyanıp süt sağ mutlaka sabaha kadar çok fena şişersin yoksa.
Göğüs Uçlarına da tahin yağı öneririm çok güZel yumuşatıyor🙏

Bigemtoş grubun ablası olmaya karar verdi ya kızımın burcu Koç yükseleni Aslan oldu ikisi de öncü burç 😅 ben de koçum ama öncü olma özelliğini pek taşımam benim kız gelmek istedi geldi 😂
Bebişiniz nasıl 🤗
Aslında 2 kiloyu geçince ve solunum sıkıntısı yoksa veriyorlar ama sizin prenses neden yoğun bakımda şu an
Sağlıkla kavuşmanız için dua ediyorum 🤗🤗🤗

Günaydın kızlar🐣🐣

Bugün biz de mangala davetliyiz🥳🥳
Ramazandan önce son çıkış😅
Hava bu hafta şahane ısınıyor son kez yapılacaklar yapılsınn😅😅
Herkes listesindeki sonlara tik atsın 😂😂
Ay hava ısınınca içim kıpır kıpır oldu benim. Çok güzel zamanda doğucak bebişlerimiz 🥹

Herkes listesindeki sonlara tik atsın 😂😂
Ay hava ısınınca içim kıpır kıpır oldu benim. Çok güzel zamanda doğucak bebişlerimiz 🥹
Oooy vallahi ya bizde doğum yaklaşmadan bi tatil planlasak havalar ısınmışken diyoruz ama çokta ertelememek lazım sanrm yksaaa doğuracaaaaaz😅

Bugün eşim çalışıyordu hiç dışarı çıkma gibi planim yoktu. Ev işlerini yapar dinlenirim duyordum, sizi görünce gaza geldim sokağa attım kendimi 🤣 arkadaşla buluşup tadını çıkardım ben de güneşin, sayenizde 🤣

Sabahın 7sinde gezme planı yazan bendim ,evden çıkmayı bırak, yataktan çıkmadım. Cok melankolik bir gündü benim için, bilmiyorum içim patladı, halen de devam

Ayy bende oyleeee 😅😅 sabahtan beri esimi bu son haftasonumuz bak diye diye gezdirdim.
E gercekten son sayilir tabi simdi onumuz ramazan oruc tutuyorum diye gezmez benim esim 😅 e sonra bayram ve bayram akabinde dogum olunca son yanii. Sonra bizi yeni 2 cocuklu bir hayat bekliyor 😅😅

Back