Ben de ilk sıradakini idarelik aldım ya evde de lazım olur belki pijama giymek istemezsem diyeayy evet yaşasın gecelik kardeşliği Hastanede birini daha görürsem o gecelikle mayıs annesi misin diye sorucam ahahahsh
Yaaa işte bu ya işte buuugerçekten kafalar pırıl pırıl misssss
Pembiş pijmanı da gördüm o da çok tatlışş ben de yavaş yavaş hallediyorum ama karambole gibihangi beden alcam bilmeden s alıp geçiyorum shahaha
Günaydın güzeller, kandiliniz mübarek olsun ,beraat kandili çok önemliymiş, bir yıl boyunca ölecekler, doğacaklar, başımıza gelecek bir cok sey bu gece de belli oluyormuş.Allahim bize bu yılı sağlıkla kuzularimizla, mutlulukla geçirmeyi nasip etsin inşallah
Ben direk doğumhaneden griyle çıkmayı planlıyorumHastanede mayıs annesi
Yoklama alırsın sol baştan
O griyi gitmek istiyorm bende hastanede
Annem görse bu ne kara kara der napsak bilmem hangisini koyucam kafam karışık
İlk gri geceliği bende beğenmiştimBen de bunları aldım kızlar . Yerleri çok güzel tavsiye ederim
Mayis anneleri tarzları genel olarak aynıİlk gri geceliği bende beğenmiştim
Ben direk doğumhaneden griyle çıkmayı planlıyorumsonrasında kendimi toplayınca beyaz aldğm geceliği giyeceğim fotilemek için. Bir tanede pembiş pijama takımı alt üst aldım nolur nolmaz.
57.7 yim doğuma kadar kaç olurum acepBence 60 kg ya kadar pentide S olur kalıpları dar değil. Hatta o yandan çıtçıtlı emzirme olanı denemiştim xs si bile baya oldu.
Ben 63 kg oldugumdan M/L bayağına düştüm
kullanıcı ismini söyle çabuk dicem dhshshaHastanede mayıs annesi
Yoklama alırsın sol baştan
O griyi gitmek istiyorm bende hastanede
Annem görse bu ne kara kara der napsak bilmem hangisini koyucam kafam karışık
Ay normal doğuralım yürüye yürüye çıkalım inşşşş hayalim buBen direk doğumhaneden griyle çıkmayı planlıyorumsonrasında kendimi toplayınca beyaz aldğm geceliği giyeceğim fotilemek için. Bir tanede pembiş pijama takımı alt üst aldım nolur nolmaz.
Ay evettt bu griyi ben de beğenmiştim ama evde hiç kullanmadığım bi sabahlığım var onda dantel falan olmadığından kombinleyemedim o yüzden daha spor olana yöneldimBen de bunları aldım kızlar . Yerleri çok güzel tavsiye ederim
Benim annem de gri gecelikle üşürsün diye tutturdu57.7 yim doğuma kadar kaç olurum acepen fazla 60 la girerim diye düşünüyorum
Ay evet ya onun kalıbı biraz daha bol heralde bakalım nasıl durcak
kullanıcı ismini söyle çabuk dicem dhshsha
Ay annelere kalsa hiçbi şey beğenmiyolarki. Valla açık renk alıp iç gösterme riskini göze alamadım zaten ne kaldı şunun şurasında çantaları hazırlarız ufaktan.
Fistolu beyaz geceliğim kaldı ama indirim bekliyorum 18-21 arası indirim olcakmış ya güyaa. Valla 600 lere kadar çıktı içim acıyorr
Ay normal doğuralım yürüye yürüye çıkalım inşşşş hayalim buHepimiz gri geceliğimizle atarız fotilerimizi
Ben de 63üm ama s aldımBence 60 kg ya kadar pentide S olur kalıpları dar değil. Hatta o yandan çıtçıtlı emzirme olanı denemiştim xs si bile baya oldu.
Ben 63 kg oldugumdan M/L bayağına düştüm
Dogumhaneden hastane önlüğüyle çıkarsınız ama çıkınca giyersiniz anca soyuyolar herkesi o uesil mavi seyleri giydiriyorlarBen direk doğumhaneden griyle çıkmayı planlıyorumsonrasında kendimi toplayınca beyaz aldğm geceliği giyeceğim fotilemek için. Bir tanede pembiş pijama takımı alt üst aldım nolur nolmaz.
Artık bi çok kişi elbisesiyle çıkıyorDogumhaneden hastane önlüğüyle çıkarsınız ama çıkınca giyersiniz anca soyuyolar herkesi o uesil mavi seyleri giydiriyorlar
Benimki de banyo desteğine taktıBenim annem de gri gecelikle üşürsün diye tutturdusanki kara kışta, soğukta doğuracağız
Gri gecelikle foto atma fikri şahanesezaryen olursakta yürüyüş yaparken çeker atarız artık ne yapalım
Benm doktorumda herkes geceliğiyle çıkıyor normal doğumlarda. Hatta doulamla doktorum biz seni sabunlu suyla silip süslemeden çıkarmayız dedilerDogumhaneden hastane önlüğüyle çıkarsınız ama çıkınca giyersiniz anca soyuyolar herkesi o uesil mavi seyleri giydiriyorlar
Benim artıştan indirim beklediğim bi gecelik var genel olarak yorumlar iyiydi kötü bi şey geliceğini sanmıyorum canımEki Görüntüle 3028054
Kızlar bu nasıl sizce Artıştan bişi alanınız oldu mu güzel modeller görünüyor
Ben 4.5 sene öncesindeyim tabi şuan yeni bi tecrubem yok degismis olabilir sistem dediginiz gbi amin insallahArtık bi çok kişi elbisesiyle çıkıyorİnşallah bize de normal ve güzel doğum nasip olur da bizde öyle çıkarız
Ne guzelmis 4.5 sene önce tabi benim gorduklerim nornal olanda sezeryan olanda önlük giyiyordu böyle olması cok iyiymisBenm doktorumda herkes geceliğiyle çıkıyor normal doğumlarda. Hatta doulamla doktorum biz seni sabunlu suyla silip süslemeden çıkarmayız dedilerama sezeryan olursa önden bebeği göndeririz sen arkadan önlükle olur dediler. Ben yinede ikisinede hazırlıklıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?