2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Annem mesela 4 çocuk doğurdum bir kere oturmadım, hamile miyim farkında bile olmadim diyor.Gerci doğumlar da cok travmatik şeyler yaşadı ,o ayrı ama .Bazen benim abarttigimi düşünüyor, hic anlayamıyor ne kadar zorlandığımı.Benim de aksi gibi 2 hamileligimde ful yatış 🤭 pertim valla.Ama bu haftalardan sonra her şey mübah bence
Doğum kolay geçsin inşallah önemli olan o 😄

Merhaba tam olarak nasıl bir ağrı,benimde vajinanin uç kısmında baya hassasiyet var 3 gündür sanki üstüne çok oturdum da ezildi gibi normal mi acaba bilen var mı?
Benim tam göbeğin başladığı yerde canım sanki rahim bağları çekiyor gibi

Sizin haftalar benden ilerde bi de ben şimdiden böyle bi garip oldum takatsizim😄 erkende gelmesinler kuzular ama analarınıda aşırı bekletmesnler🥰 aileye yakın olmak gerçekten çok güzel. Ve bi kere daha anladım insan kaç yaşında olursa olsun annesine ihtiyacı var🥲
Ailem yakın ama annem 12 yaşımdayken vefat etti bu aralar o kadar çok eksikliğini hissediyorum ki sizlerden de duyuyorum ya annem geldi temizliğe doğumda annem olacak yanımda falan diye tuhaf oluyorum bugün böyle bi ağlamaklı oldum kendimi bırakmadım bırakırsam hormonların da etkisiyle o psikolojiye iyice girerim

Kızlar pentide 2 al 1 öde başlamışş. Penye gecelik almamıştım 100 e 2 tane almış oldum 😅 haberiniz olsun ❤️

Ya kızlar ben gecelik olarak açık renk olsun dedim şunu aldım iyi güzel kumaş süper beden de oldu ama kollar geniş oldu şuanki bedenim L göbüş memeler tam oldu ama kollar S olunca benim napsam ya kolları daraltsam bozulur mu sizce?
Değiştirip M alsan canım? O kadar farkeder mi acaba? Ben daha süslü püslü geceliğimi almadım ama kendi bedenim alıcam, o göbek az da olsa iner heralde doğumdan sonra 🙄
Penye gecelikleri de S sipariş ettim bakalım ne olucak 🤣

Ben de bu akşam hep içimden geçiriyorum, kesinlikle erken doğuma amin dediğimden, çağırdığımdan değil ama hayırlısıyla artık şu bir ay geçsin ,doğsun diyorum ,nefes alamıyorum ,özellikle bu akşam.Maşallah aileye yakın olmak büyük bir lütuf ,yalnızlıktan ve devamlı evde olmaktan da çok bunaldım galiba
Nefes sorunu bende de çok oluyo, özellikle yemeklerden sonra uzandığımda nefes alamıyo gibi oluyorum, oturuyorum hemen:/

Ailem yakın ama annem 12 yaşımdayken vefat etti bu aralar o kadar çok eksikliğini hissediyorum ki sizlerden de duyuyorum ya annem geldi temizliğe doğumda annem olacak yanımda falan diye tuhaf oluyorum bugün böyle bi ağlamaklı oldum kendimi bırakmadım bırakırsam hormonların da etkisiyle o psikolojiye iyice girerim
Ay canım benim ,benim bir arkadaşım da senin gibi annesini kaybetmişti ama 2 doğum yaptı maşallah şansına birini devlet hastanesinde yaptığı halde o kadar iyi insanlara rastladı ki ,Allah hep yanında ve yardımcın olsun.Arkadasimin oyle oldu mesela.Gönül cok şey istiyor ah ama dünya iste😔 ben de hep uzağım hep yalnızım çok şükür yaşıyor tabi ama ,uzme kendini.Allah her şeyi kendi içinde adil bir düzende ayarlıyor. Rabbim yavrunu sağlıkla sihatle uzun yıllar büyütmeni nasip etsin.

Değiştirip M alsan canım? O kadar farkeder mi acaba? Ben daha süslü püslü geceliğimi almadım ama kendi bedenim alıcam, o göbek az da olsa iner heralde doğumdan sonra 🙄
Hemen bakayım ben de canim sen ne aldın

Ay canım benim ,benim bir arkadaşım da senin gibi annesini kaybetmişti ama 2 doğum yaptı maşallah şansına birini devlet hastanesinde yaptığı halde o kadar iyi insanlara rastladı ki ,Allah hep yanında ve yardımcın olsun.Arkadasimin oyle oldu mesela.Gönül cok şey istiyor ah ama dünya iste😔 ben de hep uzağım hep yalnızım çok şükür yaşıyor tabi ama ,uzme kendini.Allah her şeyi kendi içinde adil bir düzende ayarlıyor. Rabbim yavrunu sağlıkla sihatle uzun yıllar büyütmeni nasip etsin.
Sağol canım desteğin için 🌺 Allah hep yanımdaydı hep hissettim dediğin gibi hayat bu inşallah rabbim evladımızın yanında olmayı nasip etsin anne baba olarak 🤲🏼 İnşallah senin de gurbetliğin biter bir gün 🍀

Sağol canım desteğin için 🌺 Allah hep yanımdaydı hep hissettim dediğin gibi hayat bu inşallah rabbim evladımızın yanında olmayı nasip etsin anne baba olarak 🤲🏼 İnşallah senin de gurbetliğin biter bir gün 🍀
Emin ol en önemlisi rabbimin yanımızda olması.Annem yanımdaydı ,gidebileceğim en iyi hastanedeydim ilk doğumumda, çekmediğim kalmadı. Oğlumun büyüdüğünü göreceğime asla inanmıyordum, çok şükür zor da olsa geçti, zor da olsa yavrumu büyütüyorum, simdi ikincisini inşallah daha rahat kucaklamak için dua ediyorum.Rabbim ne derse o olur ,o yardımcımız olsun

Emin ol en önemlisi rabbimin yanımızda olması.Annem yanımdaydı ,gidebileceğim en iyi hastanedeydim ilk doğumumda, çekmediğim kalmadı. Oğlumun büyüdüğünü göreceğime asla inanmıyordum, çok şükür zor da olsa geçti, zor da olsa yavrumu büyütüyorum, simdi ikincisini inşallah daha rahat kucaklamak için dua ediyorum.Rabbim ne derse o olur ,o yardımcımız olsun
Amin inşallah bu kez senin için çok kolay bir doğum süreci olur 🤍

Ya M de sanki memelerden olmıcak göbeğimiz incek ama memeler şişcek şuandan daha büyücekler bilemedim🙄 bir bedende o kollar yine sarmaz beni S alsamda beden dar olur of ya😔

Hemen bakayım ben de canim sen ne aldın
Bunları aldım canım hem hastaneden sonra da rahat rahat giyerim diye. Benim beden bunlarda vardı sadece bu arada çok model var. Kendi sitesinde de kampanya var ama fiyatlar 2 katı. neden öyle anlamadım

Eklentiler

• E23A060A-919C-4C1D-9FDC-95C10C00A547.png
    E23A060A-919C-4C1D-9FDC-95C10C00A547.png
    198,2 KB · Görüntüleme: 65
Ya M de sanki memelerden olmıcak göbeğimiz incek ama memeler şişcek şuandan daha büyücekler bilemedim🙄 bir bedende o kollar yine sarmaz beni S alsamda beden dar olur of ya😔
Model çok güzelmiş kuzu ama kol muhabbeti olduğu için sıfır kollu alsan 😅 ne kadar zekiyim dimi fışkırıyo djdjdjd

Ah canım benim üzme kendini. İnşallah sen anne olarak evladının yanında olursun upuzun yıllar boyu 😍 sana da anne şefkatini esirgemeyen insanlar denk gelir inşallah 🙏🏼
Bizim bir tanıdığın annesi hayatta olmasına rağmen doğuma vs gelmedi değişik bi kadın. Kızın da her şeyinde yanında kayınvalidesi oldu, kendi annesinden farksız olarak hem de. Yani hayat bir yerden alıyor bir yerden veriyor demekki. Senin de ilacın minnoşun karnında 🐣

Oy kuzum. Bazende insanın annesi oluyor ama hiç bir yakınlığını göremiyorsun. Senin içinde minik bi canlı var şimdi sen onun annesi olacaksın ona odaklan❤️ Sen onun mucizesisin o da senin mucizen. Bigemin her ihtiyaç duyduğunda annesi onun yanında olacak. Allah annenden aldğı ömrü size versin🙏🏻

Bunları aldım canım hem hastaneden sonra da rahat rahat giyerim diye. Benim beden bunlarda vardı sadece bu arada çok model var. Kendi sitesinde de kampanya var ama fiyatlar 2 katı. neden öyle anlamadım
Şu ikinci sıradaki pijamayı bende s beden aldım kuzum hatta xs bile alabilirmişim ama abartmym dedim sonuçta doğumda giycem😃

Back