2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Şu ikinci sıradaki pijamayı bende s beden aldım kuzum hatta xs bile alabilirmişim ama abartmym dedim sonuçta doğumda giycem😃
Pentinin kalıpları dar ya ben de S aldım o yüzden normalde xs giyiyorum 😅 ama aynen doğumda giyicez sonuçta ay yapışmasın ferah ferah dursun 😂

Ailem yakın ama annem 12 yaşımdayken vefat etti bu aralar o kadar çok eksikliğini hissediyorum ki sizlerden de duyuyorum ya annem geldi temizliğe doğumda annem olacak yanımda falan diye tuhaf oluyorum bugün böyle bi ağlamaklı oldum kendimi bırakmadım bırakırsam hormonların da etkisiyle o psikolojiye iyice girerim
Canım benim rabbim sizi cennetinde kavuştursun inşallah🙏🏻
Bu dünya sınav dünyası senin ya da çevrendekilerin sınavı da bu. Allah senin karşına hepp iyi insanlar çıkarsın🙏🏻 Eşinle ve kızınla nice huzurlu, sağlıklı yıllarınız olsun inşallah. Anneciğinde eminim hep yanındadır♥️

Kızlar pentide 2 al 1 öde başlamışş. Penye gecelik almamıştım 100 e 2 tane almış oldum 😅 haberiniz olsun ❤️
Yaaa👀 2 gün önce 200₺ye 50₺ indirim kampanyasından 2 adet gecelik ve pijama takımı almıştım ben de😅 bakiyim onlarda kampanyaya dahil mi🥲

Bunları aldım canım hem hastaneden sonra da rahat rahat giyerim diye. Benim beden bunlarda vardı sadece bu arada çok model var. Kendi sitesinde de kampanya var ama fiyatlar 2 katı. neden öyle anlamadım
2.sıradakinden ben de aldım😅 diğer aldığım kampanyaya dahil değilmiş. İlk sıradakini de beğenmiştim ama önü çok kapalı geldi yandan açıp emzirmek pratik olur mu bilemedim😅
Ay resmen mayıs annelerinin doğumda gecelik kardeşliği🤩🤩 Kadindiyorki Kadindiyorki
Xs alanda çok vardı dedim abartmıyım ben de s aldım bakalım geldiğinde nasıl olcak🥲

2.sıradakinden ben de aldım😅 diğer aldığım kampanyaya dahil değilmiş. İlk sıradakini de beğenmiştim ama önü çok kapalı geldi yandan açıp emzirmek pratik olur mu bilemedim😅
Ay resmen mayıs annelerinin doğumda gecelik kardeşliği🤩🤩 Kadindiyorki Kadindiyorki
Xs alanda çok vardı dedim abartmıyım ben de s aldım bakalım geldiğinde nasıl olcak🥲
Bende en çok kolay emzirme işine vurularak aldım😁 s beden bana bi tık bolumsu oldu ama daha rahat ederim diye düşünerek iade etmedim. Bi de daha kilo alma ihtimalim var tabiki😅 gecelik kardeşliği❤️ Mayıs anneleri.

Bende en çok kolay emzirme işine vurularak aldım😁 s beden bana bi tık bolumsu oldu ama daha rahat ederim diye düşünerek iade etmedim. Bi de daha kilo alma ihtimalim var tabiki😅 gecelik kardeşliği❤️ Mayıs anneleri.
Geçen gün çok tatlış bir gömlek beğenmiştim doğumdan sonra illa ki giyerim diye ama aklıma emzirmek geldi önü düğmesiz diye almaktan vazgeçtim😅 beğendiklerimi hamileyim diye almaktan vazgeçiyordum sırada emzirmek için vazgeçiş var resmen🥲🥲

Geçen gün çok tatlış bir gömlek beğenmiştim doğumdan sonra illa ki giyerim diye ama aklıma emzirmek geldi önü düğmesiz diye almaktan vazgeçtim😅 beğendiklerimi hamileyim diye almaktan vazgeçiyordum sırada emzirmek için vazgeçiş var resmen🥲🥲
Bende geçen dolabıma baktım yazın emzirme odaklı şeyler giyeceğiz nelerim var diye😃 bisiklet yaka tshirtler yalan oldu bu yaz.

Bende geçen dolabıma baktım yazın emzirme odaklı şeyler giyeceğiz nelerim var diye😃 bisiklet yaka tshirtler yalan oldu bu yaz.
Aaaa ama bak geçen gün 2 tane bisiklet yaka tişört almıştım nasılda hevesle🥲🥲🥲 o zaman aklıma gelmemiş emzirmek aklım nerdeyse😅😅

Bu yaz memelik gibi dolaşcaz vallahi🙈😆 bi arada korse alalım ya bu aralar aklımda korse araştırmak var:işsiz::işsiz:
Ay inşallah kısmet olurda dolaşırızz🙏🏻😅
Benim aklımda da emzirme sütyeni ve emzirme atleti var🙇🏻‍♀️ Bu ara alacağım inşallah, korseyle birlikte karar verelim ne iyi olur😌😌

Ah canım benim üzme kendini. İnşallah sen anne olarak evladının yanında olursun upuzun yıllar boyu 😍 sana da anne şefkatini esirgemeyen insanlar denk gelir inşallah 🙏🏼
Bizim bir tanıdığın annesi hayatta olmasına rağmen doğuma vs gelmedi değişik bi kadın. Kızın da her şeyinde yanında kayınvalidesi oldu, kendi annesinden farksız olarak hem de. Yani hayat bir yerden alıyor bir yerden veriyor demekki. Senin de ilacın minnoşun karnında 🐣

Oy kuzum. Bazende insanın annesi oluyor ama hiç bir yakınlığını göremiyorsun. Senin içinde minik bi canlı var şimdi sen onun annesi olacaksın ona odaklan❤️ Sen onun mucizesisin o da senin mucizen. Bigemin her ihtiyaç duyduğunda annesi onun yanında olacak. Allah annenden aldğı ömrü size versin🙏🏻

Canım benim rabbim sizi cennetinde kavuştursun inşallah🙏🏻
Bu dünya sınav dünyası senin ya da çevrendekilerin sınavı da bu. Allah senin karşına hepp iyi insanlar çıkarsın🙏🏻 Eşinle ve kızınla nice huzurlu, sağlıklı yıllarınız olsun inşallah. Anneciğinde eminim hep yanındadır♥️
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim 💜 kızımla inşallah güzel yıllarımız olacak onunla kendi çocukluğumu tekrar yaşıyor gibi olacağım o bana umut neşe olacak şimdiden bile oluyor 🌸 sizlerin de sevdiklerinizle uzun yıllarınız olsun inşallah 🍀

Bunları aldım canım hem hastaneden sonra da rahat rahat giyerim diye. Benim beden bunlarda vardı sadece bu arada çok model var. Kendi sitesinde de kampanya var ama fiyatlar 2 katı. neden öyle anlamadım
Güle güle giy canım

Model çok güzelmiş kuzu ama kol muhabbeti olduğu için sıfır kollu alsan 😅 ne kadar zekiyim dimi fışkırıyo djdjdjd

Kızzz lari bizim kafalar pırıl yemin ederim 🤣🤣🤣
O gri penti kruvaze yaka elbiseden bende aldım
tek kalmıştı M yoktu L aldım bi cesaret. sonra bi baktım bana tam olmasınmı bu memelerden💩💩 moraller bozuk tabi🥺 eee kolları yine babannem gibi 3 kolum daha girecek gittim yarım kol kestirdim terziye, on numara yazlık elbise oldu🤭🤭

Bide lc den şunu aldım yaka iki yandan çıtçıtlı çok rahat evde koca yaz giyilir
Her güne freş başlıcaz ya inşallah😂😂 mottomuzda hazır

Eklentiler

• 1053F9AD-7778-41F8-BA63-2BACE1E2BCEA.png
    1053F9AD-7778-41F8-BA63-2BACE1E2BCEA.png
    354,5 KB · Görüntüleme: 53
tek kalmıştı M yoktu L aldım bi cesaret. sonra bi baktım bana tam olmasınmı bu memelerden💩💩 moraller bozuk tabi🥺 eee kolları yine babannem gibi 3 kolum daha girecek gittim yarım kol kestirdim terziye, on numara yazlık elbise oldu🤭🤭
O elbiseyi yazın bende kollarını kestiririm koca yaz emzirmek için ideal elbise yazın kokutur eskitirm diye düşünmüştüm😆 grubun kafası ortal çalışıyor maşallah🧿

Bu da pijamam bunuda large almışım büyük geldi tabi Attım 40 dercede yıkadım çekmiş güZelce ahshdhdha şuan tam oluyo akıl bedava😂😂
Şimdiiiiiiiiiii hastaneye neler götürüyoruz ben kararsızım👀

Eklentiler

• E8CD46F2-59F2-42C7-AE47-8C65E62DC722.png
    E8CD46F2-59F2-42C7-AE47-8C65E62DC722.png
    472,4 KB · Görüntüleme: 67
Günaydın güzeller, kandiliniz mübarek olsun ,beraat kandili çok önemliymiş, bir yıl boyunca ölecekler, doğacaklar, başımıza gelecek bir cok sey bu gece de belli oluyormuş.Allahim bize bu yılı sağlıkla kuzularimizla, mutlulukla geçirmeyi nasip etsin inşallah

Ben de ilk sıradakini idarelik aldım ya evde de lazım olur belki pijama giymek istemezsem diye 😅 ayy evet yaşasın gecelik kardeşliği ❤️ Hastanede birini daha görürsem o gecelikle mayıs annesi misin diye sorucam ahahahsh
Yaaa işte bu ya işte buuu 😂😂 gerçekten kafalar pırıl pırıl misssss :dondurma:
Pembiş pijmanı da gördüm o da çok tatlışş ben de yavaş yavaş hallediyorum ama karambole gibi 😂 hangi beden alcam bilmeden s alıp geçiyorum shahaha

Ben de ilk sıradakini idarelik aldım ya evde de lazım olur belki pijama giymek istemezsem diye 😅 ayy evet yaşasın gecelik kardeşliği ❤️ Hastanede birini daha görürsem o gecelikle mayıs annesi misin diye sorucam ahahahsh

Yaaa işte bu ya işte buuu 😂😂 gerçekten kafalar pırıl pırıl misssss :dondurma:
Pembiş pijmanı da gördüm o da çok tatlışş ben de yavaş yavaş hallediyorum ama karambole gibi 😂 hangi beden alcam bilmeden s alıp geçiyorum shahaha

Bence 60 kg ya kadar pentide S olur kalıpları dar değil. Hatta o yandan çıtçıtlı emzirme olanı denemiştim xs si bile baya oldu.
Ben 63 kg oldugumdan M/L bayağına düştüm😜

Back